Είστε εδώ : Αρχική > Ο Σημαδεμένος > «GOAL» και… φύγαμε για διακοπές

«GOAL» και… φύγαμε για διακοπές

bayern_enaaaΒρισκόμαστε στα τέλη Ιουλίου κι όμως, κάθε νέο κουπόνι που έρχεται από εδώ και πέρα, το μενού του θα είναι πλουσιότερο από το προηγούμενο! Σιγά-σιγά τα μεγάλα ευρωπαϊκά πρωταθλήματα ξεκινούν και σε λίγες μέρες από τώρα θα μπορούμε να πούμε το γνωστό πλέον, ότι στο στοίχημα, «από Αύγουστο, θα έχουμε χειμώνα»!

Στο κουπόνι που κρατάμε στα χέρια μας έχουμε άλλη μία πρεμιέρα, αυτή του Βελγίου ενώ μεταξύ άλλων, ξεχωρίζουν και οι αγώνες για το Σούπερ Καπ σε Γερμανία και Ολλανδία, παιχνίδια που δίνουν το έναυσμα για το εναρκτήριο λάκτισμα στις πρεμιέρες των πρωταθλημάτων τους!

Η στήλη φεύγει για διακοπές και θα τα ξαναπούμε από εδώ, πρώτα ο Θεός, σε περίπου 20 ημέρες. Το κουπόνι που κρατάω στα χέρια μου είναι το τελευταίο της φετινής σεζόν και θα ασχοληθώ μαζί του με την ελπίδα ότι οι φετινές διακοπές θα είναι μια ευγενής χορηγία των Μπουκ!

Ξεκινάω με το Νο1 παιχνίδι σε τζίρο. Δεν είναι άλλο από αυτό της Μπάγερν με τη Ντόρτμουντ για το Σούπερ Καπ της Γερμανίας. Οι δύο ομάδες συναντιούνται δύο μήνες μετά το τελικό του Champions League και διεκδικούν το πρώτο τίτλο της χρονιάς!

Η Ντόρτμουντ έπειτα από δύο σερί πρωταθλήματα και τη συμμετοχή της πέρσι στο τελικό της κορυφαίας ευρωπαϊκής διασυλλογικής διοργάνωσης, δείχνει να είναι η μοναδική ομάδα η οποία μπορεί να αντιμετωπίσει στα «ίσια» τη Μπάγερν, τουλάχιστον εντός συνόρων. Μεταγραφικά, αν και έχασε τον Γκέτσε, φέτος φαίνεται να είναι ακόμα πιο ενισχυμένη, αφού προστέθηκαν στο ρόστερ της, οι Μικχιταριάν, Ομπαμεγιάνγκ και Παπασταθόπουλος.

Η Μπάγερν από την άλλη, κατέκτησε πέρσι το πρώτο τρεμπλ στην ιστορία της, κάνοντας παράλληλα περίπατο στο πρωτάθλημα, αφού η διαφορά της από τη 2η Ντόρτμουντ ήταν 25 πόντοι! Στοιχηματικά, στο Σούπερ Καπ, θα πάω με την ομάδα του Πεπ Γκουαρδιόλα κι αυτό γιατί η Ντόρτμουντ θα έχει σημαντικές απουσίες, ενώ οι Βαυβαροί στα μέχρι τώρα φιλικά τους, έδειξαν να είναι πανέτοιμοι!

Στη Σουηδία… ο άσος της Κάλμαρ δείχνει να είναι ένα από τα δυνατά σημεία του κουπονιού. Κόντρα στη Μπρομαποϊκάρνα είναι το απόλυτο φαβορί, αφού η «Μπρομ» είναι από τις χειρότερες ομάδες της κατηγορίας, διαθέτοντας άμυνα που μόνο γέλια προκαλεί! Εκτός έδρας έχει μόλις έναν βαθμό, αυτόν κόντρα στη Τζουργκάρντεν στις 18/4. Από τότε μέχρι τώρα, έχει 5/5 ήττες στις εξόδους της, ενώ στα δέκα επίσημα παιχνίδια κόντρα στη Κάλμαρ, έχει πάρει μόλις έναν βαθμό! Δεύτερη επιλογή, το όβερ το οποίο έχει πολλές πιθανότητες να επαληθευτεί λόγω στυλ παιχνιδιού της Μπρομαποϊκάρνα!

Η Νορβηγία θέλει προσοχή. Η ομάδες προέρχονται από διακοπή και ίσως παρουσιάσουν διαφορετικό πρόσωπο από αυτό που είχαν μέχρι τώρα. Από τη Tippeligaen, θα στοιχηματίσω μόνο στο όβερ της αναμέτρησης που θα γίνει στο «Κόλορ Λάιν», αφού τόσο η Άαλεσουντ, όσο και Σάντνες είναι ομάδες που προσφέρουν γκολ και θέαμα! Και οι δύο, στα τελευταία δέκα παιχνίδια τους φέτος, πλήρωσαν το όβερ σε οκτώ περιπτώσεις από τις οποίες μάλιστα, τέσσερις φορές η καθεμιά, πλήρωσε και στο «4-6 γκολ», ενώ από μία φορά και στο 7+…!

Από το Κυριακάτικο πρόγραμμα θα εμπιστευτώ το όβερ στο ντέρμπι του Μινέιρο. Η Κρουζέιρο μέχρι τώρα δείχνει ότι «παίρνει» τζίρο πάνω της και ζήτημα είναι αν μέχρι το απόγευμα της Κυριακής, ο άσος μείνει σ’ αυτή τη τιμή. Ναι, η ομάδα του Ολιβέιρα είναι σε πολύ καλή κατάσταση, αλλά δεν θα πρέπει να αγνοηθεί το γεγονός ότι η Ατλέτικο προέρχεται από δύο σερί νίκες στο πρωτάθλημα, ενώ μεσοβδόμαδα κατέκτησε και το Λιμπερταδόρες, κάτι που σημαίνει ότι η ψυχολογία στην ομάδα του Κούκα, είναι στα ύψη. Το όβερ θεωρώ, είναι το σημείο που συγκεντρώνει τις περισσότερες πιθανότητες εδώ, αφού πέρα της αγωνιστικής συμπεριφοράς των δύο ομάδων μέχρι τώρα, μαζί μας είναι και η πρόσφατη προϊστορία (8/8 όβερ τελευταία)!

ΠΟΝΤΑΡΙΣΜΑ

125. ΑΑΛΕΣΟΥΝΤ-ΣΑΝΤΝΕΣ OVER 2.5 (1,50)
142. ΚΑΛΜΑΡ-ΜΠΡΟΜΑΠΟΪΚΑΡΝΑ 1 (1,50)
142. ΚΑΛΜΑΡ-ΜΠΡΟΜΑΠΟΪΚΑΡΝΑ OVER 2.5 (1,70)
162. ΝΤΟΡΤΜΟΥΝΤ-ΜΠΑΓΕΡΝ 2 (1,80)
220. ΚΡΟΥΖΕΪΡΟ-ΑΤΛ. ΜΙΝΕΪΡΟ OVER 2.5 (1,75)
(Αφήνω στη τύχη σας, τη χημεία των παραπάνω σημείων)

Επικοινωνία:
Twitter: @SidilasBabis
Email: loxagosbet@yahoo.gr
Γίνετε μέλη στην Bet With Loxagos: https://www.facebook.com/groups/betwithloxagos/

Στείλτο :

Τα σχόλια στο συγκεκριμένο άρθρο είναι κλειστά.