Είστε εδώ : Αρχική > Ηλίας Ζυματούρας > Τρία ματς «τριπλές» στη Βραζιλία…

Τρία ματς «τριπλές» στη Βραζιλία…

santos-edu-dracena-640x360-lancepressΔεν βγαίνει… άκρη στα σημερινά (27 Ιουλίου) ματς της Βραζιλίας. «Τριπλές» και τα τρία. Να πας με τη Βάσκο επειδή έκανε μεταγραφές; Δεν… λέει! Τα νέα αποκτήματα δεν θα παίξουν αλλά και να έπαιζαν (στη Βάσκο) μόνο ενθουσιασμό στην εξέδρα θα προκαλούσαν.

Ο «άσος» βγήκε πολύ χαμηλά για δύο λόγους: η ομάδα του Ρίο είναι «ανεβασμένη» μετά την ανέλπιστη νίκη στο clasico με τη Φλουμινένσε και η Κρισιούμα ήταν… ανύπαρκτη σε όλα τα εκτός έδρας ματς που έδωσε μέχρι στιγμής στο πρωτάθλημα.

Μία από τα ίδια και στο Πορτουγκέσα – Ατλέτικο Παραναένσε: Οι γηπεδούχοι σε… κρίση, ο Πιμέντα λογικά θα απολυθεί αν χάσει η «Λούσα», η Παραναένσε, όμως βρίσκεται στα… χτισίματα (πρόσφατα ανέλαβε ο Β. Μανσίνι) δεν εμπνέει εμπιστοσύνη.

Τοπικό ντέρμπι του Σάο Πάολο, το Πόντε Πρέτα – Σάντος. Η γηπεδούχος έρχεται από… ρεπό περίπου 15 ημερών, επειδή αναβλήθηκε η αναμέτρηση της περασμένης αγωνιστικής με την Ατλέτικο Μινέιρο.

Μεσοβδόμαδα έπαιξε στο Κύπελλο με «ρεζέρβες», αποκλείστηκε και συνεχίζει στο Σουνταμερικάνα. Μέχρι στιγμής η Πόντε Πρέτα «βγάζει» αστάθεια, δημιουργεί πολλές φάσεις αλλά στα τελειώματα παίρνει κάτω από τη… βάση. Δίνει την αίσθηση ότι «αν μπαίνει… μέσα η μπάλα» θα κάνει κηδείες.

Για τη Σάντος τα έχω γράψει πολλές φορές. Στα ματς που κέρδιζε δεν έπαιζε μπάλα, στο ματς που έκανε την καλύτερη φετινή της εμφάνιση παραχώρησε 2-2 στην Κοριτίμπα.

Τα συμπεράσματα… δικά σας για τα τρία σημερινά ματς. Αν θα έπαιζα κάτι σήμερα, θα έφτιαχνα το εξής δελτίο. Με ρίσκο:

ΠΟΝΤΑΡΙΣΜΑ

168. ΒΑΣΚΟ – ΚΡΙΣΙΟΥΜΑ 2-3 GOAL (1,80)
169. ΠΟΡΤΟΥΓΚΕΣΑ – ΑΤΛ. ΠΑΡΑΝΑΕΝΣΕ Χ (3,25)
175. ΠΟΝΤΕ ΠΡΕΤΑ – ΣΑΝΤΟΣ G/G (1,55)

Στείλτο :

Τα σχόλια στο συγκεκριμένο άρθρο είναι κλειστά.