Είστε εδώ : Αρχική > Ο Σημαδεμένος > Ο Σεσκ και η… μπύρα «Καστλ»

Ο Σεσκ και η… μπύρα «Καστλ»

seskΣύμφωνα με την «Daily Mail», ο Φάμπρεγκας έχει εκμυστηρευτεί στο στενό οικογενειακό του περιβάλλον πως θέλει να αποχωρήσει από τη Μπαρτσελόνα και να επιστρέψει στην Αγγλία και την Πρέμιερ Λιγκ για λογαριασμό της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ.

Να σημειώσουμε ότι η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ ετοιμάζει την τρίτη πρόταση που θα καταθέσει στη Μπαρτσελόνα για τον διεθνή άσο, αν και η διοίκηση, αλλά και ο Χεράρδο Μαρτίνο, ξεκαθάρισαν εκ νέου ότι δεν πωλείται.

Στο μεταξύ, οι διοικούντες της Μπάρσα λίγες ώρες πριν την παρουσίαση του Τάτα Μαρτίνο υπέγραψαν τριετή συμφωνία χορηγίας με την εταιρεία μπύρας Καστλ από την Νότια Αφρική.

Είναι η πρώτη χορηγία της Μπάρσα με μια εταιρεία από την Αφρικανική Ήπειρο. Ανακοινώνοντας την συμφωνία ο Χαβιέρ Φαους ο οικονομικός αντιπρόεδρος ελπίζει ότι η Μπαρσα θα ξανακάνει περιοδεία στην Νότια Αφρική μετά από αυτή που έγινε το 2007.

«Έχουμε οκτώ παίκτες που κέρδισαν το παγκόσμιο κύπελλο το 2010 έτσι η χώρα βρίσκεται στην καρδιά μας» δήλωσε ο Φάους. Συνεχίζοντας τόνισε: «Εχουμε πολλούς οπαδούς σε όλο τον κόσμο όμως η Αφρική είναι το τελευταίο σύνορο. Θέλουμε να αφιερώσουμε χρόνο και προσπάθεια για να γίνουμε γνωστοί στην Αφρική. Ξέρουμε ότι αυτό δεν γίνεται σε μια ήμερα για αυτό στόχος μας είναι να επεκταθούμε μέσα σε μια δεκαετία». Και ο Φάους πρόσθεσε: «Αυτή η συμφωνία δεν περιορίζεται στην απλή υπογραφή ενός συμβολαίου.Αν χρειάζονται κάποια βοήθεια από τους προπονητές μας να πάνε στην Νότια Αφρική θα την παράσχουμε. Κάνουμε το ίδιο στο Ισραήλ και στην Παλαιστίνη και σκοπεύουμε να φέρουμε προπονητές από την Λα Μασία και εδώ για να δούμε πως είναι τα πράγματα. Τα τελευταία 20 χρόνια η Αφρική έχει βγάλει τα περισσότερα ταλέντα και στις επόμενες δεκαετίες πιστεύω θα βγάλει ακόμα πιο σημαντικούς παίκτες. Είμαι σίγουρος ότι θα δούμε μια Αφρικανική χώρα να κερδίζει ένα Μουντιάλ»…

Από την πλευρά της Καστλ ,ο διευθυντής Μάρκετινγκ Ντέιβ Καρουτέρς δήλωσε ενθουσιασμένος: «Αν θέλεις να συνδέουν το όνομα σου με κάποιον σύλλογο αυτός είναι η Μπάρσα. Είναι ο πρώτος σύλλογος με τους περισσότερους οπαδούς στον κόσμο καθώς τα τελευταία πέντε χρόνια έχουν πάει το ποδόσφαιρο σε άλλο επίπεδο»…

Πηγή: www.blaugrana.gr

Στείλτο :

Τα σχόλια στο συγκεκριμένο άρθρο είναι κλειστά.