Είστε εδώ : Αρχική > Ο Σημαδεμένος > «4-6 γκολ» στην «πρώτη» του Πεπ Γκουαρντιόλα…

«4-6 γκολ» στην «πρώτη» του Πεπ Γκουαρντιόλα…

bayernΣαν να μην πέρασε μια… μέρα! Μπάγερν και Ντόρτμουντ τα λένε ξανά έπειτα από 63 ημέρες! Μετά τον τελικό του Τσάμπιονς Λιγκ οι δύο καλύτερες ομάδες της Γερμανίας διασταυρώνουν τα ξίδη τους στο Σούπερ Καπ, που αποτελεί πρόγευμα ενόψει της έναρξης της Μπουντεσλίγκα.

Η αναμέτρηση θα γίνει στο «Σίγκναλ Ιντούνα Παρκ» του Ντόρτμουντ, το οποίο χωράει 80.500 θεατές, ενώ σημειώστε ότι σε περίπτωση ισοπαλίας στην κανονική διάρκεια οι δύο ομάδες οδηγούνται απευθείας στα πέναλτι.

Pep Guardiola topic pic-808682

Στον πάγκο της Μπάγερν κάνει επίσημο ντεμπούτο ο Πεπ Γκουαρντιόλα. Οι Βαυαροί «πετούσαν» στα φιλικά προετοιμασίας κέρδισαν 5-1 τη Γκλάντμπαχ, 4-0 το Αμβούργο και 2-0 τη Μπαρτσελόνα, η οποία έπαιξε με πολλές αλλαγές. Για το σημερινό ματς ο Πεπ δεν υπολογίζει στους Νόιερ (τ.), Ριμπερί (μ.), οι οποίοι αποκόμισαν τραυματισμούς στο φιλικό με τη «Μπάρτσα», μακροχρόνια εκτός είναι ο Μπαντστούμπερ (στ.) και αμφίβολος ο Σβαϊνστάιγκερ (μ.)

Η πιθανή 11άδα της Μπάγερν είναι: Στάρκε, Λαμ, Μποάτενγκ, Βαν Μπούιτεν, Αλάμπα, Τιάγκο, Ρόμπεν, Μίλερ, Κρόος, Σακίρι – Μάντζουκιτς.

Στον πάγκο της Ντόρτμουντ παραμένει ο Γιούργκεν Κλοπ, αλλά από τον αγωνιστικό χώρο θα απουσιάσει ο Μάριο Γκέτσε ο οποίος… μετακόμισε στη Μπάγερν.

Ωστόσο αποκτήθηκαν οι Παπασταθόπουλος, Ομπαμεγιάνγκ και Μικχιταριάν, ο τελευταίος… έρχεται από εντυπωσιακή σεζόν σκοράροντας 25 φορές σε 29 ματς του ουκρανικού πρωταθλήματος με τη φωανέλα της Σαχτάρ.

Πάντως το νέο αστέρι των «κιτρινόμαυρων» θα απουσιάσει από τον τελικό αφού χτύπησε, ενώ στο απουσιολόγιο βρίσκεται ο δεξιός μπακ Πίστσεκ. Από ίωση ταλαιπωρούνται επίσης οι Μπλαζικόφσκι, Ομπαμεγιάνγκ, συμπεριλήφθησαν στην αποστολή αλλά εκτός απρόοπτου θα μείνουν στον πάγκο.

Η πιθανή 11άδα της Ντόρτμουντ είναι: Βαϊντενφέλερ, Γκροσκρόιτς, Χούμελς, Σούμποτιτς (Παπασταθόπουλος), Σμέλτσερ, Μπέντερ, Σαχίν, Χόφμαν, Γκουντογάν, Ρόις, Λεβαντόφσκι.

ΠΟΝΤΑΡΙΣΜΑ

162. ΝΤΟΡΤΜΟΥΝΤ – ΜΠΑΓΕΡΝ  4-6 ΓΚΟΛ (2,60)

Στείλτο :

Τα σχόλια στο συγκεκριμένο άρθρο είναι κλειστά.