Είστε εδώ : Αρχική > Ο Σημαδεμένος > «Τελευταία μου χρονιά…»

«Τελευταία μου χρονιά…»

Victor-Valdes-podarismaΟ Βίκτορ Βαλντές σε δηλώσεις που έκανε στο Καμπ Νόου επέμεινε ότι το 2013-14 θα είναι η τελευταία χρονιά του με την Μπάρσα.

Ο Βαλντές υπενθύμισε πως η ομάδα του προσέφερε την δυνατότητα να βρει μια ομάδα από φέτος για να επωφεληθούν και οι δυο πλευρές αλλά δεν συνέβη.

Για αυτό και δήλωσε ότι θα ολοκληρώσει το συμβόλαιο του με πάθος και του χρόνου θα αγωνιστεί σε άλλη ομάδα. Αυτή η σεζόν είναι ιδιαίτερη για μένα, επειδή είναι η τελευταία, αλλά είμαι πολύ συγκεντρωμένος…

Oπως τις προηγούμενες, θα προσπαθήσω να βελτιωθώ,να ξεπεράσω τον εαυτό μου σαν αθλητής, να δώσω τον καλύτερο εαυτό μου όπως πάντα κάνω, δήλωσε κατά την διάρκεια παρουσίασης του νέου χορηγού στα γάντια που θα φοράει της εταιρείας Sells.

Πέρυσι χορηγός του ήταν η βραζιλιάνικη εταιρεία »penalty » ενώ για πολύ καιρό χορηγός του ήταν η «nike» .

Για τον Τάτα Μαρτίνο δήλωσε «με το λίγο που μιλήσαμε φαίνεται οικείος και πολύ κοντά στους παίκτες όπως και οι βοηθοί του.Είναι ένας άνθρωπος πολύ φιλόδοξος μπροστά σε ένα τόσο μεγάλο σχέδιο ,θέλει να βάλει την προσωπική του σφραγίδα και να προσπαθήσει ώστε να μην αισθανόμαστε κορεσμένοι για νίκες και τίτλους ,όλα θα πάνε καλά», τόνισε συνοψίζοντας την γνώμη του για τον Μαρτίνο

Ο Βαλντές τόνισε για την ασθένεια του Βιλανόβα πως είναι μια είδηση που δεν θέλεις να φτάσει ποτέ,ένα πολύ σκληρό χτύπημα για όλους μας,αλλά έδειξε πεπεισμένος ότι ο Τίτο θα βγει νικητής από αυτή τη δύσκολη μάχη.Τέλος για την συνύπαρξη του με τον Νειμάρ στα αποδυτήρια σημείωσε »Ο Νειμάρ κάνει δυνατή την ομάδα και η ποιότητα που φέρνει είναι τεράστια.Με τον Μέσι δεν θα υπάρχει κανένα πρόβλημα γιατί πάντα οι μεγάλοι παίκτες συνεννοούνται καλά μεταξύ τους.

Πηγή: www.blaugrana.gr

Στείλτο :

Τα σχόλια στο συγκεκριμένο άρθρο είναι κλειστά.