Είστε εδώ : Αρχική > Ο Σημαδεμένος > Ο «Γιαπωνέζος» επιστρέφει με… ρίσκο!

Ο «Γιαπωνέζος» επιστρέφει με… ρίσκο!

japao_2483818Επιστροφή στη δράση, έπειτα από 15 ημέρες διακοπής. Αν και τόσες ημέρες χρειαστήκαμε για να… συνέλθουμε από το γκολ του Ρενάτο της Καβασάκι στο 94′ με την Ομίγια, που έδωσε στην ομάδα του τη νίκη με 3-2 και «χάλασε» την (τελευταία) τριάδα μας.

Δεν τα έχουμε με τον εξαιρετικό Βραζιλιάνο μέσο, αλλά με το διαιτητή που έχει δείξει τρία λεπτά καθυστερήσεων και με την μπάλα να βγαίνει πλάγιο στο 93′ και κάτι ψιλά, δεν σφύριξε την λήξη.

Αυτά έχει το στοίχημα, ελπίζουμε στην εκκίνηση του δεύτερου γύρου να σταθούμε πιο τυχεροί.

Βελτιωμένη η Γιούμπιλιο Ιβάτα με τον Σεκιζούκα στον πάγκο της, αλλά η διαφορά ποιότητας με την Ουράβα είναι εμφανής. Συν τοις άλλοις θα την υποδεχτεί στο… αχανές «Εκόπα» και όχι στο μικρό «Γιαμάχα», που είναι η φυσική της έδρα.

Αυτό δίνει πλεονέκτημα στους φιλοξενούμενους, οι οποίοι θέλουν να «ρεφάρουν» μετά τις δύο απανωτές ήττες και η άμυνα της Γιούμπιλο δεν εμπνέει εμπιστοσύνη (η εστία της παραβιάστηκε και στα 7 πιο πρόσφατα ματς). Σε καλή «τιμή» κυμαίνεται το «διπλό» και αξίζει το ποντάρισμα.

Η Νιιγκάτα κράτησε το «μηδέν» στα μετόπισθεν με τη Σόναν (2-0). Επρεπε να περάσουν 10 αγωνιστικές για να το καταφέρει αυτό. Το θέμα είναι μπορεί να το επαναλάβει με τη Τσερέζο;

Πολύ δύσκολα, τη στιγμή που η ομάδα του Λέβιρ Κούλπι (θα βρίσκεται στην εξέδρα λόγω τιμωρίας) «πετάει φωτιές» μπροστά. Με αιχμή του δόρατος τον Κακιτάνι (παικταράς, το νέο πουλέν της Ιαπωνίας) προκαλεί… ζημιά στην ευάλωτη αμυντικά Νιιγκάτα, η οποία εντός έδρας συνήθως «εγκλωβίζεται». Στο 2,35 το «διπλό».

Η Τόσου, με την συχνότητα που δέχεται γκολ, δεν μπορείς να την εμπιστευτείς στο 1,60. Ειδικά τη στιγμή που η Οΐτα «παλεύει» όλα τα ματς. Το Over όμως φαντάζει λογικό, αν αναλογιστεί κανείς ότι μιλάμε για δύο από τις χειρότερες άμυνες της κατηγορίας.

ΒΑΣΙΚΗ ΕΠΙΛΟΓΗ

130. ΓΙΟΥΜΠΙΛΟ ΙΒΑΤΑ – ΟΥΡΑΒΑ: 2 (2,10)
133. ΝΙΙΓΚΑΤΑ – ΤΣΕΡΕΖΟ ΟΣΑΚΑ: 2 (2,35)
134. ΤΟΣΟΥ – ΟΪΤΑ : OVER (1,55)

ΜΕ ΡΙΣΚΟ

129. ΚΟΦΟΥ – ΣΕΝΤΑΪ: Χ (3,15)
133. ΣΙΜΙΖΟΥ – ΤΟΚΥΟ: 2 (1,95)
135. ΧΙΡΟΣΙΜΑ – ΟΜΙΓΙΑ: Χ (3,45)

ΣΗΜΕΙΩΣΕΙΣ

129. ΚΟΦΟΥ – ΣΕΝΤΑΪ: Οι γηπεδούχοι σκόραραν μόλις 2 φορές στα 5 πιο πρόσφατα παιχνίδια, με τη Σεντάι να προέρχεται από 7 σερί Under.

132. ΝΙΙΓΚΑΤΑ – ΤΣΕΡΕΖΟ ΟΣΑΚΑ: Από την εξέδρα θα δει το ματς ο τεχνικός της Τσερέζο, Λέβιρ Κούλπι, λόγω τιμωρίας.

133. ΣΙΜΙΖΟΥ – ΤΟΚΥΟ: Χωρίς δύο παίκτες «κλειδιά» η Σιμίζου, καθώς τιμωρημένοι είναι οι Γιοσίντα (αμ. 16/1) και Σουγκιγιάμα (μ. 17/0).

137. ΝΑΓΚΟΓΙΑ – ΚΑΣΙΜΑ: Για εισπρακτικούς λόγους η αναμέτρηση θα γίνει στο δεύτερο γήπεδο της Ναγκόγια, στο «Τογιότα», το οποίο είναι χωρητικότητας 45.000 θέσεων.

Επιμέλεια: Θύμιος Ρουβάς

Στείλτο :

Τα σχόλια στο συγκεκριμένο άρθρο είναι κλειστά.