Είστε εδώ : Αρχική > Ηλίας Ζυματούρας > Goal στο ντεμπούτο του Λουσεμπούργκο…

Goal στο ντεμπούτο του Λουσεμπούργκο…

luxaΚαλησπέρα και καλή βραδιά…

Ουδεμία όρεξη για προλόγους, πλην του ότι το «πρόγραμμα» στα λάτιν είναι αρκετά δύσκολο.

Με ρίσκο: Καλύτερη ομάδα η Εμελεκ με ρυθμό και ενισχυμένη, θεωρώ ότι μπορεί να περάσει από την έδρα της Σπορτ Χουανκάγιο, έστω και με τις δυσκολίες που βάζει το υψόμετρο των 3.259 μέτρων. Υπάρχει, όμως, «λογική» στο σημείο που προτείνω γιατί η Εμελεκ που εδρεύει στο παραθαλάσσιο Γκουαγιακίλ του Ισημερινού «ανεβαίνει» συχνά σε υψόμετρα στις εγχώριες διοργανώσεις.

Over στο Ατλέτικο Μινέιρο – Ατλέτικο Παραναένσε, οι γηπεδούχοι θα παίξουν απελευθερωμένα μετά την κατάκτηση του Λιμπερταδόρες, ενώ σχεδόν σε όλα τα ματς των φιλοξενούμενων (μέχρι στιγμής) έγινε… πανηγύρι, με πάνω – κάτω τη μπάλα και χαμένες ευκαιρίες.

Νέος προπονητής στην Πορτουγκέσα («Γκούτο» Φερέιρα») αλλά το «1,90» του «άσου» για το εντός με την Κρισιούμα κρίνεται υπερβολικά «χαμηλό». Εδώ αξία έχει το Goal – Goal.

Ο Μπράγκα απολύθηκε από τη Φλουμινένσε, ανέλαβε ο Λουσεμπούργκο και ντεμπουτάρει κόντρα στην φορμαρισμένη Κρουζέιρο, έχοντας κάνει μόλις μία προπόνηση. Το ματς από… «Χ2» εξελίχθηκε σε «περίεργο» μετά τα νέα δεδομένα, καλύτερα λοιπόν να στραφούμε στο Goal – Goal.

Σε καμία περίπτωση δεν παίζουμε τον «άσο» της Κοριτίμπα στο «1,45» έχω καλή γνώμη για την Πόντε Πρέτα σε «μεγάλα» γήπεδα, όπως το «Κόουτο Περέιρα» μπορεί να κάνει «ζημιά». Και εδώ Over.

Με το «2» της Φλαμένγκο θα ασχοληθώ, τη θεωρώ καλύτερη ομάδα από την Μπαΐα, αν δεν είχε πρόβλημα στις «τελικές» (χάνει πολλές ευκαιρίες) θα ήμουν πιο… άνετος στην επιλογή. Δεδομένα, ωστόσο, η «Φλα» βελτιώθηκε μετά την άφιξη του Μάνο Μενέζες στον πάγκο. Η Μπαΐα παίρνει, κουτσά – στραβά, αποτελέσματα με μαχητικότητα (μέχρι… εκεί).

«Άσος» η Ουνιβερσιδάδ Κατόλικα είναι σε «καλύτερη στιγμή» από τη Σέρο Πορτένιο η οποία τον τελευταίο ενάμιση χρόνο ακολουθεί πτωτική πορεία.

Καλή επιτυχία στις επιλογές σας.

ΠΟΝΤΑΡΙΣΜΑ 1

146. ΣΠΟΡΤ ΧΟΥΑΝΚΑΓΙΟ – ΕΜΕΛΕΚ 2 (2,40)
147. ΑΤΛ. ΜΙΝΕΪΡΟ – ΑΤΛ. ΠΑΡΑΝΑΕΝΣΕ OVER (1,65)
148. ΠΟΡΤΟΥΓΚΕΣΑ – ΚΡΙΣΙΟΥΜΑ GOAL-GOAL (1,55)

ΠΟΝΤΑΡΙΣΜΑ 2

149. ΦΛΟΥΜΙΝΕΝΣΕ – ΚΡΟΥΖΕΪΡΟ GOAL-GOAL (1,45)
153. ΚΟΡΙΤΙΜΠΑ – ΠΟΝΤΕ ΠΡΕΤΑ OVER (1,65)
155. ΜΠΑΪΑ – ΦΛΑΜΕΝΓΚΟ 2 (2,45)
161. ΟΥΝ. ΚΑΤΟΛΙΚΑ – Σ. ΠΟΡΤΕΝΙΟ 1 (1,65)

Στείλτο :

Τα σχόλια στο συγκεκριμένο άρθρο είναι κλειστά.