Είστε εδώ : Αρχική > Ο Σημαδεμένος > Σαν Πάουλι και… ισοπαλίες

Σαν Πάουλι και… ισοπαλίες

ballΜε δύο ισοπαλίες παίρνουμε ρίσκο στο σημερινό κουπόνι, όπου αφήνουμε έξω Κόνφερενς (επικίνδυνη στοιχηματικά, καθώς παίζουν δεύτερο ματς μέσα σε 48 ώρες ομάδες των οποίων οι παίκτες δεν είναι απόλυτα επαγγελματίες),αλλά και την Βόρεια Ευρώπη, όπου υπάρχουν κατά την γνώμη μας παγίδες.

Πάμε με την Σαν Πάουλι που έχει δείξει καλύτερα στοιχεία στις πρώτες τέσσερις αγωνιστικές, από την Ντιναμό Δρέσδης που δεν έχει κάνει νίκη, ακόμα και στα δύο τελευταία παιχνίδια δέχθηκε 6 γκολ.

Στηρίζουμε την επιλογή 2-3 γκολ στο ντέρμπι Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ – Τσέλσι και παίρνουμε ρίσκο με τις ισοπαλίες στα ματς Εργοτέλη – Λεβαδειακού και Κίλμες – Σαν Λορέντζο, με την φιλοξενούμενη να είναι καλύτερη, αλλά να κουβαλά και κόπωση παράλληλα, από τα συνεχή παιχνίδια το τελευταίο χρονικό διάστημα.

ΠΟΝΤΑΡΙΣΜΑ

423 ΣΑΝ ΠΑΟΥΛΙ – ΝΤΙΝΑΜΟ ΔΡ. 1  (1,70)
424 ΕΡΓΟΤΕΛΗΣ – ΛΕΒΑΔΕΙΑΚΟΣ Χ (3,10)
428 ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ Γ. – ΤΣΕΛΣΙ 2-3G  (1,90)
431 ΚΙΛΜΕΣ – ΣΑΝ ΛΟΡΕΝΤΖΟ Χ (3,10)

Στείλτο :

Τα σχόλια στο συγκεκριμένο άρθρο είναι κλειστά.