Είστε εδώ : Αρχική > Ο Σημαδεμένος > Υπερέχει σε ποιότητα η Χιροσίμα…

Υπερέχει σε ποιότητα η Χιροσίμα…

fc-tokyo-live-streamΤρεις οι βασικές μας επιλογές στην εμβόλιμη αγωνιστική του πρωταθλήματος Ιαπωνίας. Το «διπλό» της Χιροσίμα, το Over στην αναμέτρηση Νιιγκάτα – Γιούμπιλο Ιβάτα και το «Χ» στο ντέρμπι κορυφής Γιοκοχάμα Μ. – Ουράβα.

Για την Χιροσίμα, η γκέλα επί της τελευταίας Οΐτα (1-1) δεν στοίχισε, καθώς έχασε η Γιοκοχάμα και την «έπιασε» στην κορυφή. Φιλοξενείται από την Κόφου, η οποία υπέστη έξι ήττες στα επτά πιο πρόσφατα εντός έδρας παιχνίδια και με τη διαφορά ποιότητας να είναι εμφανής, το «διπλό» φαντάζει δυνατό…

Η Νιιγκάτα «μετράει» πέντε Over στα έξι τελευταία εντός έδρας παιχνίδια στο πρωτάθλημα και η Γιούμπιλο Ιβάτα δέχτηκε γκολ και στα έντεκα πιο πρόσφατα ματς μακριά από την έδρα της. Οι φιλοξενούμενοι χρειάζονται τη νίκη για να ελπίζουν σε παραμονή, ενδέχεται να παίξουν επιθετικά και μπορεί ο αγώνας να εξελιχθεί σε… ροντέο.

Στο γειτονικό ντέρμπι της αγωνιστικής, Γιοκοχάμα – Ουράβα, θα ρισκάρουμε στην ισοπαλία, λαμβάνοντας υπόψη και την «μάχη» των δύο ομάδων στο πρώτο γύρο πριν περίπου 40 μέρες, που κρίθηκε στις λεπτομέρειες (νίκησε τότε η Γιοκοχάμα με 3-2 με ανατροπή).

ΠΟΝΤΑΡΙΣΜΑ

145. ΚΟΦΟΥ – ΧΙΡΟΣΙΜΑ: 2 (1,60)
149. ΝΙΙΓΚΑΤΑ – ΓΙΟΥΜΠΙΛΟ ΙΒΑΤΑ: OVER (1,70)
153. ΓΙΟΚΟΧΑΜΑ Μ. – ΟΥΡΑΒΑ: Χ (3,25)

Στείλτο :

Τα σχόλια στο συγκεκριμένο άρθρο είναι κλειστά.