Είστε εδώ : Αρχική > Ο Σημαδεμένος > Με «σύμμαχο» τα πρώτα παιχνίδια

Με «σύμμαχο» τα πρώτα παιχνίδια

NEYMAR-BARCA (1)Σε μόλις τρία, από τα 31 συνολικά ματς του προγράμματος, θα επικεντρώσω το στοιχηματικό μου ενδιαφέρον σήμερα. Τα δύο θα είναι από τους επαναληπτικούς των πλέι οφ του Τσάμπιονς Λιγκ και το τρίτο, αυτό της Μπαρτσελόνα με την Ατλέτικο Μαδρίτης για το Σούπερ Καπ της Ισπανίας!

Σ’ όλες τις περιπτώσεις θα πάω με τα πολλά γκολ (όβερ 2.5), έχοντας σαν σύμμαχο τα σκορ των πρώτων παιχνιδιών. Στη Σκωτία και στο «Σέλτικ Παρκ», η Σέλτικ κόντρα στη Σαχτιόρ Καραγκαντί καλείται να ανατρέψει το εις βάρος της 2-0 του πρώτου παιχνιδιού. Οι σκωτσέζοι το έχουν ξανακάνει στο παρελθόν τέσσερες φορές, να χάσουν δηλαδή στο πρώτο ματς με 2-0 και στη συνέχεια να πετύχουν άνετες νίκες που της έφεραν και την πρόκριση.

Στα συν για τους γηπεδούχους και το «Σέλτικ Παρκ», εκεί όπου έχουν κερδίσει τα έξι από τα οκτώ τελευταία εντός έδρας παιχνίδια τους για τις ευρωπαϊκές διοργανώσεις. Η επιλογή μας, το όβερ, ενισχύεται και από γεγονός ότι η Σαχτιόρ σκόραρε και στις δύο προηγούμενες εκτός έδρας αναμετρήσεις της για τα προκριματικά του Τσάμπιονς Λιγκ.

Στο όβερ και το παιχνίδι στο «Ανοέτα». Εκεί η Σοσιεδάδ, έχοντας το πλεονέκτημα του 2-0, φιλοξενεί τη Λυών. Οι Γάλλοι χρειάζονται τουλάχιστον δύο γκολ για να ελπίζουν σε πρόκριση, κάτι το οποίο αυτόματα συνεπάγεται στο γεγονός ότι και εδώ θα δούμε ανοικτό παιχνίδι με την ομάδα του Ρεμί Γκαρντ να αναγκάζεται να «ρισκάρει» στο παιχνίδι της.

Από την άλλη, η Σοσιεδάδ η οποία στο «Ανοέτα» μετρά ένα αήττητο σερί 15 αγώνων είναι «μανούλα» στις αντεπιθέσεις και εκτιμώ ότι οι παίκτες του Αρασάτε θα στείλουν τη μπάλα στο «πλεχτό» τουλάχιστον μία φορά, στέλνοντας την επιλογή μας, πιο κοντά στο ταμείο!

Και μόλις τελειώσουν τα παιχνίδια του Τσάμπιονς Λιγκ, όλα τα βλέμματα των απανταχού ποδοσφαιρόφιλων, θα στραφούν στον επαναληπτικό του Σουπερ Καπ Ισπανίας, ανάμεσα στη Μπαρτσελόνα και την Ατλέτικο Μαδρίτης. Οι Καταλανοί θα κατέβουν στο «Καμπ Νόου» έχοντας σαν «μαξιλαράκι» το 1-1 του πρώτου παιχνιδιού, κάτι που σημαίνει ότι αν όχι από την αρχή, κάποια στιγμή κατά τη διάρκειά του ματς, θα βρουν ανοιχτό γήπεδο να «κάνουν» παιχνίδι. Η παρέα του Μέσι, απέναντι στην Ατλέτικο μετράει εντός έδρας, εφτά σερί νίκες οι οποίες μάλιστα όλες πλήρωσαν και στο όβερ!

Καλή μας τύχη (την έχουμε περισσότερο ανάγκη τώρα που οι επιλογές μας έχουν να κάνουν με over/under)

ΠΟΝΤΑΡΙΣΜΑ

Τριάδα

161. ΣΕΛΤΙΚ – ΣΑΧΤΙΟΡ ΚΑΡΑΓΚΑΝΤΙ OVER 2.5 (1,50)
162. ΣΟΣΙΕΔΑΔ – ΛΥΩΝ OVER 2.5 (1,65)
171. ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ – ΑΤΛΕΤΙΚΟ ΜΑΔΡΙΤΗΣ  OVER 2,5 (1,35)

Μονό

171. ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ – ΑΤΛΕΤΙΚΟ Μ.: Σύνολο τερμάτων 7+ (6,00)

Επικοινωνία:
Twitter: @SidilasBabis
Email: loxagosbet@yahoo.gr
Γίνετε μέλη στην Bet With Loxagos: https://www.facebook.com/groups/betwithloxagos/

Στείλτο :

Τα σχόλια στο συγκεκριμένο άρθρο είναι κλειστά.