Είστε εδώ : Αρχική > Ο Σημαδεμένος > ΤΕΤ Α ΤΕΤ

ΤΕΤ Α ΤΕΤ

193s

H δράση δεν σταματά ποτέ! Οι «ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ στο περίπτερο» που κυκλοφορούν την Παρασκευή 30 Αυγούστου προσφέρουν όλη την ειδησεογραφία και τα στατιστικά για τα παιχνίδια του κουπονιού.

Φουλ αγωνιστική δράση υπάρχει στο ερχόμενο τετραήμερο και καλό είναι να το συνηθίσουμε αυτό, δεδομένου ότι μπαίνουμε για τα καλά στον «στοιχηματικό χειμώνα».

Την ερχόμενη εβδομάδα θα χρειαστεί να κάνουμε αλλαγή πορείας (έχουν υποχρεώσεις οι Εθνικές ομάδες), αλλά το παρόν μας επιφυλάσσει πολλές και εξαιρετικά ενδιαφέρουσες αναμετρήσεις.

Στην πρωτεύουσα της Τσεχίας, την Πράγα, η Τσέλσι αντιμετωπίζει την Μπάγερν, σε μία συνάντηση κορυφής.

Το διακύβευμα είναι το τρόπαιο του ευρωπαϊκού Σούπερ Καπ, το οποίο θα διεκδικήσει η Πρωταθλήτρια Ευρώπης Μπάγερν, απέναντι στην κάτοχο του Γιουρόπα Λιγκ, Τσέλσι.

Για πρώτη φορά στην ιστορία θα αναμετρηθούν οι δύο πιο πρόσφατες κυρίαρχοι της Γηραιάς Ηπείρου, ενώ για πρώτη φορά μετά το 2004 στον πάγκο τους θα έχουν προπονητές που… ουδεμία σχέση έχουν με τα περσινά πεπραγμένα. Αυτό βέβαια δεν είναι κακό, κάθε άλλο, καθώς η κόντρα μεταξύ Πεπ Γκουαρντιόλα και Ζοσέ Μουρίνιο γεννήθηκε και γιγαντώθηκε σε Καταλονία και Καστίλλη, για να συνεχιστεί τώρα που ο πρώτος κατοικεί στο Μόναχο και ο δεύτερος στο Λονδίνο.

Η Μπάγερν θέλει να δώσει τέλος σε μία απίστευτη… κατάρα που θέλει τις γερμανικές ομάδες να μην μπορούν να κατακτήσουν το συγκεκριμένο τρόπαιο. Τρεις αποτυχημένες απόπειρες έχουν οι Βαυαροί, δύο το Αμβούργο και από μία Ντόρτμουντ και Βέρντερ Βρέμης. Ο Γκουαρντιόλα θέλει να πρωτοπορήσει, ωστόσο ο Πορτογάλος ομόλογός του έχει διαφορετική άποψη κι εμείς περιμένουμε ένα συναρπαστικό ματς.

Από εκεί και πέρα, η δράση στα κορυφαία πρωτάθλημα συνεχίζεται με αμείωτη ένταση και στην Πρέμιερ Λιγκ έχουμε και πάλι σούπερ ντέρμπι. Η Λίβερπουλ υποδέχεται τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ στο «Ανφιλντ», σε μία παραδοσιακή μονομαχία. Το γεγονός ότι αμφότερες έχουν κάνει καλό ξεκίνημα καθιστά τη μεταξύ τους «συνάντηση» ιδιαίτερη, με τους Στίβεν Τζέραρντ και Ρόμπι φαν Πέρσι να είναι έτοιμοι να οδηγήσουν τους συμπαίκτες τους.

Σπουδαίο ντέρμπι έχουμε και στη Γαλλία, με τη Μαρσέιγ να υποδέχεται τη Μονακό. Η κόντρα των δύο δεν θυμίζει σε ένταση το Μαρσέιγ – Παρί, ωστόσο οι Μονεγάσκοι ανέβηκαν στην πρώτη κατηγορία και είναι διατεθειμένοι να κάνουν… πάταγο με τον Ρανταμέλ Φαλκάο να ξεχωρίζει στο ρόστερ τους. Αυτά βέβαια οι Μασσαλοί τα ακούν… βερεσέ, καθώς είναι η μοναδική ομάδα που έχει τρεις νίκες στο ξεκίνημα και σίγουρα θέλει να παραμείνει στην κορυφή, με το απόλυτο των βαθμών.

Κόντρα… συμπολιτών έχουμε στην Πορτογαλία. Η Σπόρτινγκ Λισσαβώνας υποδέχεται την Μπενφίκα και οι φιλοξενούμενοι είναι τόσο το φαβορί, όσο και η ομάδα που δεν έχει την πολυτέλεια να χάσει έδαφος λόγω αποτυχημένης πρεμιέρας. Τα «λιοντάρια» έχουν κάνει το «δύο στα δύο» και προς το παρόν έχουν ηρεμία, στοιχείο που τους έχει λείψει πολύ τα τελευταία χρόνια.

Στα δικά μας, την ελληνική Σούπερ Λιγκ, ο πρωτοπόρος Ολυμπιακός παίζει στη Λειβαδικά, ενώ το ντέρμπι είναι αυτό ανάμεσα σε ΟΦΗ και Πλατανιά. Αλλωστε, με τρεις ομάδες της Κρήτης στα… σαλόνια, η Μεγαλόνησος ζει μεγάλες στιγμές…

Διαβάστε και τις στήλες:

-«ΤΟ ΚΑΡΝΤΑΣΙ», με τον Μιχάλη Βραζιλιάνο
-«Ο ΡΑΦΤΗΣ», με τον Λάμπρο Γκαραγκάνη
-«ΤΡΕΙΣ ΣΩΜΑΤΟΦΥΛΑΚΕΣ», με τους Δαυίδ Αμανατίδη, Παναγιώτη Διόλατζη και Παναγιώτη Κιαπεκάκη
-«ΚΛΕΙΔΙ ΓΙΑ ΤΟ ΤΑΜΕΙΟ», με τον Ηλία Ζυματούρα
-«Ο ΒΕΤΕΡΑΝΟΣ»
-«ΕΠΙ ΤΟΥ ΠΙΕΣΤΗΡΙΟΥ», με τον «psagmeno»
-«ΠΟΝΗΡΟ», «ΛΟΓΙΚΟ» και «ΦΑΝΤΑΣΜΑ»
-«EINAI ΠΟΛΛΑ ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΣΤΑΥΡΟ!» με τον Σταύρο Κολίλα
Καλή μελέτη και καλά κέρδη!

Στείλτο :

Τα σχόλια στο συγκεκριμένο άρθρο είναι κλειστά.