Είστε εδώ : Αρχική > Ο Σημαδεμένος > «Value» η τιμή των Άγγλων

«Value» η τιμή των Άγγλων

mourinho_660_083013122910Πλούσιο και με μεγάλα παιχνίδια το κουπόνι που κρατάμε από σήμερα στα χέρια μας. Στοιχηματικά, με μια πρώτη ματιά δείχνει να είναι ιδιαίτερα επικίνδυνο αφού από τη μια άκρη της Ευρώπης μέχρι την άλλη, υπάρχουν παιχνίδια τα οποία είναι ικανά, να εκθέσουν τον οποιοδήποτε επιχειρήσει να προτείνει σημείο!

Δε θα κάτσουμε όμως με σταυρωμένα τα χέρια! Με πολύωρη μελέτη, αναλύοντας όλα τα δεδομένα και φυσικά με την απαραίτητη δόση τύχης, ελπίζω ότι κάτι καλό θα βγει στη γενική σούμα!

Σήμερα Παρασκευή από το πρόγραμμα ξεχωρίζει ο τελικός  του UEFA Super Cup 2013, ανάμεσα στη Μπάγερν (κατάκτηση Champions League πέρσι) και τη Τσέλσι (κατάκτηση Europa League πέρσι). Το παιχνίδι θα γίνει στην «Eden Arena» της Πράγας και όχι στο συνηθισμένο «Louis II» του Μονακό, καθώς η ΟΥΕΦΑ αποφάσισε ο τελικός να διεξάγεται πλέον σε διαφορετική χώρα κάθε χρονιά.

Δεν θα επεκταθώ σε στατιστικές αναλύσεις για το πόσες φορές κέρδισαν οι Γερμανικές ομάδες τις Αγγλικές ή το αντίστροφο, ούτε για το αν ο Γκουαρδιόλα υπερέχει στις μονομαχίες με το Μουρίνιο μέχρι τώρα. Τα στατιστικά είναι για να γεμίζουν τα βιβλία και μόνο!

Θα «μιλήσω» στοιχηματικά… Υπάρχει μία τάση των παικτών προς τη Μπάγερν. Ήδη πολλοί Μπουκ, ανάμεσά τους και ο ΟΠΑΠ, «έτρεξαν» να διορθώσουν τις αρχικές τους τιμές. Σοβαρά αγωνιστικά αλλά και έξω-αγωνιστικά  προβλήματα δεν υπάρχουν για καμία από τις δύο ομάδες και πιθανολογώ ότι αυτή η τάση οφείλεται στη περσινή πορεία των Βαυβαρών!

Επειδή όμως εδώ μιλάμε για στοίχημα και στο στοίχημα πρέπει να εξετάζουμε την κάθε προσφερόμενη τιμή ανά σημείο, εκτιμώ ότι οι αποδόσεις για πιθανή επικράτηση των Άγγλων είναι λανθασμένα πολύ υψηλές! Ο Μουρίνιο πριν λίγες μέρες, έκανε μια πρόβα τζενεράλε ενόψει του σημερινού παιχνιδιού. Μέσα στο «Old Trafford»  κατάφερε με επιτυχία να κρατήσει μακριά από την εστία του Τσεχ τους παίκτες της Μάντσετσερ.

Παρόμοια Τσέλσι περιμένω να δω και σήμερα. Κλειστή πίσω και μπροστά ότι «κάτσει»… Σε καμία περίπτωση η Μπάγερν δε περιμένω να κερδίσει τόσο εύκολα, όσο δείχνει ο άσος του 1,68! Αν δε βγει στον Ζοσέ αυτή η τακτική και η ομάδα του δεχθεί γκολ (μέχρι το 60), μετά πιστεύω ότι θα είναι θέμα χρόνου να οδηγηθεί στο ταμείο το δελτίο που θα συμπεριλαμβάνει το όβερ 2.5 γκολ!

ΠΟΝΤΑΡΙΣΜΑ
Μονό
128. ΜΠΑΓΕΡΝ – ΤΣΕΛΣΙ   Χ2 (1,93)

Μονό
128. ΜΠΑΓΕΡΝ – ΤΣΕΛΣΙ   OVER 2.5 (1,65)

Επικοινωνία:
Twitter: @SidilasBabis
Email: loxagosbet@yahoo.gr
Γίνετε μέλη στην ομάδα μας στο Facebook: Bet With Loxagos

Στείλτο :

Τα σχόλια στο συγκεκριμένο άρθρο είναι κλειστά.