Είστε εδώ : Αρχική > Ηλίας Ζυματούρας > «Κλειστά» ματς με «άρωμα» ισοπαλίας…

«Κλειστά» ματς με «άρωμα» ισοπαλίας…

ARGENTINA FLAG l«Εκλεισε» προπονητή η Ρασίνγκ Κλουμπ αλλά στην έδρα της Ολ Μπόις θα καθίσει στον πάγκο ο υπηρεσιακός Φάμπιο Ρανταέλι.

Ο… εκλεκτός της διοίκησης τελικά είναι ο Κάρλος Ισκια (πρώην Ντεπορτίβο Κίτο), όμως η πρώτη «κρούση» έγινε στον πρώην Ομοσπονδιακό της Χιλής, Κλαούντιο Μπόργκι.

Ιδανικός για το υλικό που έχει η Ρασίνγκ, ωστόσο η συμφωνία… σκάλωσε επειδή στο τεχνικό τιμ, ο 48χρονος ήθελε να επιβάλλει τον συνεργάτη του Πουσινέρι, ο οποίος έχει «θητεύσει» ως παίκτης στην Ιντεπεντιέντε!

Και ο Μπόργκι έχει φορέσει τη φανέλα της μισητής αντιπάλου της Ρασίνγκ, οπότε στη διοίκηση είχαν «έτοιμη» και δεύτερη «λύση» τον Κάρλος Ισκία, ο οποίος επικράτησε επειδή υπήρχαν αντιδράσεις από τους οπαδούς.

 Πολλές ομάδες στη χώρα του ταγκό καθορίζουν τις «κινήσεις» αναλόγως με τις… ορέξεις και τα «θέλω» των οπαδών. Το μόνο που δεν έχουν κάνει έως τώρα οι διοικήσεις είναι να «παραγγέλνουν» γκάλοπ από εταιρίες δημοσκοπήσεων για να σχεδιάζουν την «πολιτική» τους!

ΜΠΟΚΑ: Τραυματίας αποχώρησε από το ματς με την Εστουδιάντες ο Ρικέλμε, δεν παίζει στο εντός με τη Βελέζ και ο Κάρλος Μπιάνκι σκέφτεται να αλλάξει το σύστημα. Το 4-3-3 θα γίνει 4-4-2, με δύο «κόφτες» (Ερμπες – Ροντρίγκες) και οι «χενέισες» θα προσπαθούν να επιτεθούν από τα άκρα.

ΡΙΒΕΡ: Κάνει… φασαρία τις τελευταίες ημέρες για το πέναλτι που δεν της δόθηκε στην εκπνοή της αναμέτρησης με την Κολόν (1-2). Ήταν χέρι, κακώς ο ρέφερι Ραπαλίνι δεν υπέδειξε την «άσπρη βούλα» αλλά αν «σβήσουμε» από το… φιλμ τη συγκεκριμένη φάση, οι «εκατομμυριούχοι» δεν άξιζαν τη νίκη στην αναμέτρηση. Πάλι κινήθηκαν στη μετριότητα.

ΝΙΟΥΕΛΣ: Παίζει στη Ραφαέλα κερδίζει 2-0 στη συνέντευξη Τύπου ο τεχνικός των γηπεδούχων Μπουρουτσάγα λέει ότι «υποταχθήκαμε από την καλύτερη ομάδα». Κερδίζει την περασμένη Τρίτη 3-0 (εντός) της Χιμνάσια και ο προπονητής της Τρόγλιο παραδέχεται: «Είναι φανταστικοί, δεν μπορούσαμε να παρακολουθήσουμε το ρυθμό τους».

Η δουλειά του «Τάτα» Μαρτίνο (νυν Μπαρτσελόνα) αποδίδει καρπούς και στο «Ινισιάλ», πάντως «καλυπτόμαστε» με «Χ» για το εντός έδρας με την Εστουδιάντες επειδή η Νιούελς έπαιξε μεσοβδόμαδα, ενώ (και) στο τελευταίο τους ματς οι «φοιτητές» ήταν πολύ καλή ανασταλτικά.

Το ποιοτικό επίπεδο στην Αργεντινή πέφτει συνεχώς, φέτος στο «Ινισιάλ» παρακολουθούμε (μέχρι στιγμής) τα χειρότερα παιχνίδια – «σούπες» – των τελευταίων ετών.

«Ξύλο» και των… γονέων στα γήπεδα, η «ψαλίδα» ανάμεσα στους «μεγάλους» και τους «μικρούς» έχει μικρύνει τόσο που την περασμένη εβδομάδα ηττήθηκαν για πρώτη φορά στην ιστορία και οι πέντε «μεγάλες» της χώρας! Τον Αύγουστο του 1937 πήραν τον χαρακτηρισμό «μεγάλες» οι Μπόκα, Ρίβερ, Ρασίνγκ, Ιντεπεντιέντε (φέτος είναι Β’) και Σαν Λορέντζο από τις πέντε δεν έχει υποβιβαστεί μόνο η Μπόκα. Αυτό είναι και το μοναδικό «ρεκόρ» που έχει μείνει… όρθιο στην Αργεντινή!

ΠΟΝΤΑΡΙΣΜΑ ΣΤΗΝ ΑΡΓΕΝΤΙΝΗ

287. ΝΙΟΥΕΛΣ – ΕΣΤΟΥΔΙΑΝΤΕΣ     GOAL-GOAL   (1,85)

293. ΤΙΓΚΡΕ – ΚΙΛΜΕΣ     Χ   (3,00)

299. ΟΛ ΜΠΟΪΣ – ΡΑΣΙΝΓΚ ΚΛ.   Χ1  (3,00/2,30)

Στείλτο :

Τα σχόλια στο συγκεκριμένο άρθρο είναι κλειστά.