Είστε εδώ : Αρχική > Ο Σημαδεμένος > Επιστρέφει στις νίκες η Λυών

Επιστρέφει στις νίκες η Λυών

2390259Δύσκολο το σημερινό πρόγραμμα αγώνων του Πάμε Στοίχημα. Κι αυτό γιατί τα «φαβορί» στα οποία θα μπορούσαμε να στηριχτούμε, είναι μετρημένα στα δάκτυλα! Στη Γερμανία σε καμία περίπτωση δεν «ακουμπάω» τη Γκλάντμπαχ σ’ αυτή τη τιμή. Η Βέρντερ παίζει διαφορετικό ποδόσφαιρο φέτος, το δείχνουν άλλωστε και τα μέχρι τώρα αποτελέσματά της. Εκτιμώ ότι αν η ομάδα του Λουσιέν Φαβρ επικρατήσει, σε καμία περίπτωση δεν θα το κάνει τόσο εύκολα, όσο δείχνουν οι αποδόσεις.

«Λίγος» και ο άσος της Βόλσμπουργκ, δεδομένου ότι η Χέρτα είναι αήττητη μέχρι τώρα, ενώ η ομάδα του Ντίτερ Χέκινγκ έχει δύο ήττες. Επίσης αν ρίξουμε και μια ματιά στα πρόσφατα μεταξύ τους παιχνίδια, θα διαπιστώσουμε ότι η Χέρτα έχει δύο συνεχόμενα «διπλά» μέσα στην «Volkswagen Arena»!

Από τη Bundesliga το σημείο που θα κρατήσω θα είναι μόνο ο άσος του Αμβούργου κόντρα στην Μπραουσβάιγκ. Οι γηπεδούχοι σε καμία από τις 3 πρώτες αγωνιστικές δεν έδειξαν ότι αξίζουν την εμπιστοσύνη μας, ωστόσο σήμερα, απέναντί τους θα έχουν τη νεοφώτιστη Μπρουσβάιγκ, η οποία δείχνει να είναι ο πιο ιδανικός αντίπαλος για να αλλάξει το κλίμα στην ομάδα του Φινκ.

Στην Αγγλία και την Πρέμιερ Λιγκ, αν εξαιρέσουμε το παιχνίδι της Μάντσεστερ Σίτι με τη Χαλ όπου περιμένω την ομάδα του Μανουέλε Πελεγκρίνι να «διαλύει» τους «τίγρεις», όλα τα υπόλοιπα ματς είναι αμφίρροπα και ανοικτά σε κάθε αποτέλεσμα. Στοιχηματικά θα κρατήσω μόνο το γκολ/γκολ στο «Cardiff City Stadium».

Εκεί η Κάρντιφ, στηριζόμενη στην έδρα της και το πολύ φανατικό κοινό της, θα προσπαθήσει να κυνηγήσει τη δεύτερη σερί νίκη της για φέτος. Εκτιμώ ότι θα σκοράρει τουλάχιστον μία φορά, ωστόσο γκολ περιμένω να δω και από τους φιλοξενούμενους. Η ομάδα του Μόγιες διαθέτει παίκτες με επιθετικές αρετές και μη σας ξεγελάει το 0-0 της προηγούμενης αγωνιστικής. Η Έβερτον σε εκείνο το παιχνίδι ήταν εξαιρετικά άτυχη (δύο δοκάρια και πολλές χαμένες ευκαιρίες).

Με ένα παιχνίδι θα ασχοληθώ και στη Γαλλία, εκεί όπου βρισκόμαστε στη 4η αγωνιστική της Ligue 1. Η Λυών προέρχεται από τρεις σερί ήττες (!), μία εκ των οποίων για το πρωτάθλημα και οι υπόλοιπες δύο από τη Σοσιεδάδ για τα  πλέι οφ του Champions League. Αυτή η αγωνιστική «κρίση» που φαίνεται να περνάει η ομάδα του Ρεμί Γκαρντέ δεν θα με επηρεάσει στο ποντάρισμά μου, άλλωστε ο σημερινός αντίπαλος, είναι η χειρότερη μέχρι τώρα ομάδα της κατηγορίας.

Τέλος, όσον αφορά τα δικά μας, σκεφτόμουν τον άσο του Παναθηναϊκού στη Λεωφόρο, όμως έχω τις αμφιβολίες μου για το πώς μπορούν οι πράσινοι να διαχειριστούν τη βαριά ήττα της προηγούμενης αγωνιστικής από τον Πανιώνιο. Επίσης, δε μπορώ να «κοντράρω» μία ομάδα η οποία έχει κάνει καλό ξεκίνημα στο πρωτάθλημα, έχει κατέβει στην Αθήνα με καλή ψυχολογία και αν γυρίσει στη Βέροια ακόμα και με ήττα, δεν θα της κοστίσει και τίποτα!

Δεν ενθαρρύνει την αρχική μου σκέψη το γεγονός ότι μεσοβδόμαδα η ομάδα της Ημαθίας άλλαξε προπονητή, μιας και ο Γαϊτάνος (που ανέλαβε προσωρινά), δεν είναι κάποιος «νέος» στην ομάδα, αφού αποτελεί τη μόνιμη επιλογή του Γιώργου Αρβανιτίδη σε τέτοιες στιγμές. Στοιχηματικά και βάση της μέχρι τώρα αγωνιστικής εικόνας των δύο ομάδων, θεωρώ ότι ανεξαρτήτου τελικού αποτελέσματος, θα δούμε να σημειώνονται εκατέρωθεν γκολ…

ΠΟΝΤΑΡΙΣΜΑ

159. ΕΒΙΑΝ-ΛΥΩΝ  2 (2,15)

162. ΑΜΒΟΥΡΓΟ-ΜΠΡΑΟΥΝΣΒΑΪΓΚ  1 (1,70)

170. ΚΑΡΝΤΙΦ – ΕΒΕΡΤΟΝ  G/G (1,55)

272. ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ – ΒΕΡΟΙΑ G/G (1,90)

Υ.Γ. Αφήνω στην τύχη σας, τη χημεία των παραπάνω σημείων.

Επικοινωνία:

Twitter: @SidilasBabis

Email: loxagosbet@yahoo.gr

 Γίνετε μέλη στην ομάδα μας στο Facebook: Bet With Loxagos

Στείλτο :

Τα σχόλια στο συγκεκριμένο άρθρο είναι κλειστά.