Είστε εδώ : Αρχική > Ηλίας Ζυματούρας > «Τρελή» βραζιλιάνικη «τετράδα»!

«Τρελή» βραζιλιάνικη «τετράδα»!

ponte_pretaΗ Ναούτικο δεν βλέπεται. Το «δείχνει» και η βαθμολογική της θέση. Όμως με την Παραναένσε (την πιο φορμαρισμένη ομάδα στη χώρα) θα παίξει… ρέστα για να μην «πέσει» από την… 17η αγωνιστική.

Και έχουμε «σημειώσει» τον «άσο» για δελτίο με ζητούμενα. Οι λόγοι είναι αρκετοί: Η Παραναένσε τα έδωσε όλα μεσοβδόμαδα για να αποκλείσει την Παλμέιρας (Κύπελλο), ενώ θα στερηθεί δύο βασικούς μπακ, τους Μανοέλ (16/3) και Μποτέλιο (15/2).

Μέσα σ’ όλα τιμωρήθηκε με μία αγωνιστική και ο «γερόλυκος» Μπάιερ (μ.-ε. 13/4) που αν και 38 ετών «τρέχει» σαν… έφηβος.

Tου επιβλήθηκε τιμωρία επειδή… ξέχασε να περάσει από ντόπινγκ κοντρόλ μετά το ματς με τη Μπαΐα (7/8).

Κινδύνευσε ακόμη και με διετή αποκλεισμό τελικά έπεσε στα «μαλακά», λέγοντας ότι «ήμουν στα αποδυτήρια και πανηγύριζα με τους συμπαίκτες μου»!

***Μας πρόδωσε η τύχη και ο… επόπτης («μέτρησε» γκολ οφ σάιντ) την περασμένη εβδομάδα γι’ αυτό δεν «πέρασε» το «Χ2» της Πορτουγκέσα στη Μινέιρο. Τώρα η ομάδα του Σάο Πάολο υποδέχεται τη Μπαΐα και παίζει τα… ρέστα της για να ανασάνει βαθμολογικά.

Οι δύο ομάδες τα είπαν μεσοβδόμαδα στην έδρα της Μπαΐα, η οποία πέρασε στους «16» του Σουνταμερικάνα (με 0-0 στη ρεβάνς), ενώ βαθμολογικά είναι πιο άνετη με 23 πόντους (7η θέση).

Πιστεύω ότι η Πορτουγκέσα θα επιστρέψει στις νίκες, θα της χαμογελάσει η τύχη έπειτα από καιρό και θα ρισκάρω στον «άσο» του 2,10.

ΠΟΝΤΑΡΙΣΜΑ

294. ΓΚΟΪΑΣ – ΜΙΝΕΪΡΟ   OVER   (1,80)

295. ΓΚΡΕΜΙΟ – ΠΟΝΤΕ ΠΡ.    (5,75/3,75)

296. ΝΑΟΥΤΙΚΟ – ΠΑΡΑΝΑΕΝΣΕ  1  (2,60)

297. ΠΟΡΤΟΥΓΚΕΣΑ – ΜΠΑΪΑ  1 (2,10)

Στείλτο :

Τα σχόλια στο συγκεκριμένο άρθρο είναι κλειστά.