Είστε εδώ : Αρχική > Ο Σημαδεμένος > Έκλεισε Ζιρού η Άρσεναλ

Έκλεισε Ζιρού η Άρσεναλ

Τα τυπικά απομένουν για την απόκτηση του Ολιβιέ Ζιρού από την Άρσνεαλ. Ο 25χρονος επιθετικός ήρθε σε προφορική συμφωνία με τους “κανονιέρηδες” για τετραετές συμβόλαιο συνεργασίας και σύμφωνα με δημοσιεύματα οι Λονδρέζοι βρήκαν τη “χρυσή τομή” με την Μονπελιέ για την απόκτησή του.

Η Άρσεναλ θα κάνει δικό της τον πρώτο σκόρερ του Championnat με ένα ποσό κοντά στα 16 εκατομμύρια ευρώ, ενώ ο παίκτης θα λαμβάνει αποδοχές 50.000 λίρες την εβδομάδα, υπερτριπλάσιες από αυτές που είχε στη Μονπελιέ. Δηλαδή, συνολικά ο πρώτος σκόρερ του γαλλικού πρωταθλήματος με 21 γκολ (μαζί με τον Νενέ της Παρί), θα έχει ετήσιες αποδοχές ύψους 2,4 εκατομμυρίων λιρών. Η μεταγραφή του αναμένεται να ολοκληρωθεί μετά το τέλος του EURO 2012, στο οποίο συμμετέχει ο 25χρονος στράικερ με την εθνική Γαλλίας.

Η απόκτηση του Ζιρού σε συνδυασμό με αυτή του Λούκας Ποντόλσκι πριν από λίγο καιρό ενδέχεται να ανοίξει τον δρόμο για την παραχώρηση του Ρόμπιν Φαν Πέρσι, ο οποίος έχει προσελκύσει το ενδιαφέρον πολλών ομάδων μετά την εκπληκτική σεζόν που έκανε και αναδείχτηκε σε MVP της Premier League. Για τον τελευταίο έχουν ενδιαφερθεί πολλές ομάδες, αλλά μέχρι και πριν το EURO η διοίκηση της Άρσεναλ δεν του επέτρεψε να διαπραγματευτεί με κάποιον σύλλογο. Ωστόσο, αν τελειώσει το θέμα του Ζιρού όλα δείχνουν ότι ο 29χρονος Ολλανδός στράικερ θα περάσει την πόρτα της εξόδου του «Έμιρεϊτς».

Επιμέλεια: Μπάμπης Πουλούτσης

Στείλτο :

tags:

Τα σχόλια στο συγκεκριμένο άρθρο είναι κλειστά.