Είστε εδώ : Αρχική > Ηλίας Ζυματούρας > «Φτύνουμε αίμα» για ένα… σημείο!

«Φτύνουμε αίμα» για ένα… σημείο!

velez_estudiantesΤο «Ινισιάλ» σήμερα (Παρασκευή 27 Σεπτεμβρίου) «προχωράει» στην 9η αγωνιστική, ωστόσο οι ομάδες ακόμη δεν έχουν «στρώσει». Οι «εξαιρέσεις» του… φετινού κανόνα είναι δύο.

Η Νιούελς που συνεχίζει με «αυτόματο πιλότο» και η Αρσεναλ Σαραντί η οποία… αρνείται να χάσει! Απ’ εκεί και πέρα το… χάος. «Σκαμπανεβάσματα» παρουσιάζουν από εβδομάδα σε εβδομάδα όλοι οι «μονομάχοι», για να… βγάλουμε σημείο «φτύνουμε αίμα»!

Το «πρώτο πιάτο» της αγωνιστικής περιέχει τρία ματς. Ας τα πάρουμε ένα προς ένα…

128. ΑΡΣΕΝΑΛ ΣΑΡ. – ΓΟΔΟΪ ΚΡΟΥΖ
(1: 2,05 – Χ: 2,95 – 2: 3,05)

Όπως ανέφερα στον πρόλογο η Σαραντί… αρνείται να χάσει. Μήπως ήλθε η ώρα να γνωρίσει την πρώτη ήττα η «μέτρια» ομάδα του Αλφαρο; Μόνο και μόνο που «ακούγονται»… φωνές περί «Κυπέλλου» (σ.σ. ακολουθεί ημιτελικός και οι παίκτες δηλώνουν ότι η πρόκριση αποτελεί το μεγάλο στόχο), το χέρι πάει προς τα… δεξιά. Άλλωστε έχω καλή γνώμη για τη Γοδόι, το «άγχος» της ειδικής βαθμολογίας του υποβιβασμού την εμποδίζει να «πετάξει» ψηλά στην γενική βαθμολογία του «Ινισιάλ».

132. ΟΛ ΜΠΟΪΣ – ΡΟΖΑΡΙΟ
(1: 2,10 – Χ: 3,00 – 2: 2,90)

«Σφικτή» ομάδα η Ολ Μπόις, πίεση για νίκες στη Ροζάριο που την περασμένη εβδομάδα έκανε… πάρτι στην άμυνα της Αρσεναλ Σαραντί και από ατυχία έμεινε στο 1-1. Κλασική «τριπλή», το ρίσκο θα το πάρω με το Goal – Goal, εξαιρετική η απόδοση του 1,85.

135. ΕΣΤΟΥΔΙΑΝΤΕΣ – ΒΕΛΕΖ
(1: 2,25 – Χ: 2,95 – 2: 2,70)
*Η αναμέτρηση θα διεξαχθεί στο «Σεντενάριο» έδρα της Κίλμες.

Ψυχολογικά… τραύματα άφησε στην Εστουδιάντες το 1-1 στο clasico με τη Χιμνάσια. Και όχι μόνο: εκτός μάχης τέθηκαν τρεις πολύτιμοι μέσοι. Ο ηγέτης Βερόν, ο επιτελικός «Πάτο» Ροντρίγκες και ο Χελαμπέρτ. Στη Βελέζ ο Γκαρέκα βάζει την ενδεκάδα των δύο τελευταίων επίσημων αγώνων. Της νίκης με 4-1 επί της Ατλέτικο Ραφαέλα και της νίκης με 2-1 στο υψόμετρο της Εκιδάδ. Το «2,70»… προκαλεί, «παίζει» πολύ και η ισοπαλία.
ΥΓ: 22 σερί Under «μετράει» η Εστουδιάντες!!!

ΠΟΝΤΑΡΙΣΜΑ

128. ΑΡΣΕΝΑΛ ΣΑΡ. – ΓΟΔΟΪ ΚΡ. (3,05/2,95)
132. ΟΛ ΜΠΟΪΣ – ΡΟΖΑΡΙΟ GOAL-GOAL (1,85)
135. ΕΣΤΟΥΔΙΑΝΤΕΣ – ΒΕΛΕΖ 2 (2,70)

Στείλτο :

Τα σχόλια στο συγκεκριμένο άρθρο είναι κλειστά.