Είστε εδώ : Αρχική > Ο Σημαδεμένος > Για το πρώτο «τρίποντο» εκτός έδρας

Για το πρώτο «τρίποντο» εκτός έδρας

Hrgota_jubelt_01_0e6_6c779a48b7Με το παιχνίδι στο «SGL Arena» ανάμεσα στην Άουγκσμπουργκ και τη Γκλάντμπαχ ανοίγει απόψε η αυλαία της 7ης αγωνιστικής στη Μπουντεσλίγκα. Η συγκεκριμένη αναμέτρηση, θα είναι και η μοναδική από το σημερινό μενού αγώνων, η οποία θα με απασχολήσει στοιχηματικά.

Η Αουγκσμπουργκ ηττήθηκε 2-1, εκτός έδρας απ’ το Αννόβερο, στην προηγούμενη αγωνιστική και έβαλε έτσι τέλος στο νικηφόρο σερί που είχε (τρεις σερί νίκες μέχρι τότε). Τη περασμένη Τρίτη, νίκησε 3-0 εκτός έδρας την Πρόισεν Μίνστερ και προκρίθηκε στους «16» του Κυπέλλου Γερμανίας. Εντός έδρας μέχρι τώρα μετράει δύο νίκες κόντρα σε Φράιμπουργκ και Στουτγκάρδη και μία ήττα από τη Ντόρτμουντ.

Η Γκλάντμπαχ χωρίς να δυσκολευτεί ιδιαίτερα, έκανε το 3/3 εντός έδρας την προηγούμενη αγωνιστική απέναντι στη νεοφώτιστη Μπράουνσβαϊγκ. Κι αν εντός τα πάει εξαιρετικά η ομάδα του Λουσιάν Φάβρε, μακριά από  Μενχενγκλάντμπαχ ακόμα δεν έχει κάνει σεφτέ σε βαθμούς, καθώς έχει 3/3 ήττες! Βέβαια, αξίζει να αναφερθεί ότι οι δύο από αυτές, ήταν από τις δύο Μπάγερν (Μονάχου και Λεβερκούζεν).

Στο αγωνιστικό κομμάτι, για τους γηπεδούχους θα απουσιάσει ο βασικός μέσος Μόραβεκ (6/0), ενώ για τους φιλοξενούμενους σημαντικές μπορούν να θεωρηθούν οι απουσίες των Ντάεμς (αμυντικός 5/1) και Ξάκα (μέσος 6/0).

Όσον αφορά τη πρόσφατη προϊστορία, στα τελευταία 6 ματς μεταξύ των δύο ομάδων και ανεξαρτήτου έδρας, η Γκλάντμπαχ έχει το πάνω χέρι αφού έχει τρεις νίκες, έναντι μιας της Άουγκσμπουργκ. Πρέπει να σημειώσουμε ότι παραδοσιακά οι δύο ομάδες σημειώνουν λίγα γκολ στα μεταξύ τους (5/6 άντερ).

Εκτίμηση: Οι τιμές στο όβερ και στο άντερ είναι σχεδόν ίδιες, κάτι που σημαίνει ότι ο Μπουκ δίνει μεγάλη αξία στην παράδοση και όχι τόσο στην αγωνιστική συμπεριφορά των ομάδων μέχρι τώρα. Για μένα προσωπικά η πρόσφατη αγωνιστική εικόνα, έχει μεγαλύτερη αξία απ’ ότι κάποιες αναμετρήσεις που έγιναν πριν από χρόνια και κάτω από άλλες συνθήκες γι’ αυτό και θα πάω με το όβερ 2.5 γκολ. Τέλος, όσον αφορά το «1Χ2», περισσότερες πιθανότητες δίνω στο «διπλό», αφού οι φιλοξενούμενοι δεν είχαν αγώνα κυπέλλου μεσοβδόμαδα και έτσι είχαν περισσότερες μέρες ξεκούρασης. Καλή μας τύχη.

Επικοινωνία:

Ε-mail: loxagosbet@yahoo.gr

Γίνετε μέλη στην ομάδα μας στο Facebook: Bet With Loxagos

Στείλτο :

Τα σχόλια στο συγκεκριμένο άρθρο είναι κλειστά.