Είστε εδώ : Αρχική > Ο Σημαδεμένος > Τα SOS του κουπονιού της Παρασκευής…

Τα SOS του κουπονιού της Παρασκευής…

newsΟι σημαντικότερες ειδήσεις της ημέρας (27/9) «περιεκτικά» και σε «τίτλους» από το pontarisma. Ξεκινάμε με την Αουγκσμπουργκ στην οποία δεν υπολογίζεται ο επιθετικός Μπομπαντίγια (1/0), επιστρέφει ο μέσος Μόραβεκ (6/0).

Για την Γκλάντμπαχ, τιμωρημένος είναι ο μέσος Τσάκα (6/0) και τραυματίες ο αμυντικός Ντεμς (5/1) και ο χαφ Γιουνές (5/0).

Πάμε στη Β’ Γερμανίας και στο ΑΑΛΕΝ – ΚΟΛΩΝΙΑ: Ο μέσος Γιούνκλας (8/0) και ο αμυντικός Μπουμπάλα (8/1) θα απουσιάσουν για την Ααλεν. Ο σέντερ μπακ Νασιμέντο (6/0) δεν υπολογίζεται για την Κολωνία.

ΑΟΥΕ: Χτύπησε ο νεοφερμένος Ισπανός αμυντικός Γκονζάλες (1/0), εκτός ο μέσος Νοβίκοβας (5/2) και οι αμυντικοί Πάουλους (2/0), Σλίτε (3/0).

ΚΑΡΛΣΡΟΥΗ: Πλήγμα αποτελεί η απουσία του μέσου Αλιμπάζ (8/1). Επιστρέφει από τιμωρία ο αμυντικός Πάιτζ (7/1), θα λείψει ο μέσος Κρεμπς (7/0).

ΤΟΥΡΚΙΑ: ΜΠΟΥΡΣΑΣΠΟΡ: Παραμένουν τα προβλήματα στους «κροκόδειλους» εν όψει του εντός έδρας αγώνα με την Ακίσασπορ, καθώς θα απουσιάσει εκ νέου ο μεσοεπιθετικός Μπελούτσι (2/0), ενώ μόνο με θαύμα θα προλάβουν ο χαφ Γ. Πεχλιβάν (3/0) και ο φορ Πίντο (4/1).

ΠΟΡΤΟΓΑΛΙΑ: Πλεονέκτημα ενός γκολ έδωσε ο ΟΠΑΠ στην Γκιμαράες, που φιλοξενείται από την Πόρτο. Ο αμυντικός Μαϊκόν, οι μέσοι Ισμαΐλοφ, Ερέρα και ο επιθετικός Ρικάρντο θα λείψουν για τους γηπεδούχους. Στην Γκιμαράες δεν υπολογίζονται ο τιμωρημένος αμυντικός Αντι και ο επιθετικός Κριβελάρο.

ΑΡΓΕΝΤΙΝΗ: ΕΣΤΟΥΔΙΑΝΤΕΣ: Για το ματς με τη Βελέζ,«μετακομίζει» στο γήπεδο της Κίλμες, «Σεντενάριο», το οποίο απέχει 43 χιλιόμετρα από τη Λα Πλάτα. Σημαντικές απουσίες υπάρχουν στο χώρο της μεσαίας γραμμής, καθώς θα λείψει ο ηγέτης Βερόν (5/0) και οι Νταμόντε (5/0), Π. Ροντρίγκες (6/0).

ΒΕΛΕΖ: Παραμένουν εκτός ο τερματοφύλακας Σόσα (7 συμμ.), ο σέντερ μπακ Ντομίνγκες (6/0) και ο μέσος Λ. Ρομέρο (6/0), άπαντες βασικοί. Χωρίς τους τρεις κέρδισε την περασμένη εβδομάδα εντός έδρας τη Ραφαέλα (4-1).

ΓΟΔΟΪ ΚΡΟΥΖ: Η τελευταία εκτός έδρας νίκη της… καταγράφηκε στις 31 Μαρτίου 2013. Έκτοτε σε 9 «εξόδους» υπέστη 3 ήττες και πήρε 6 ισοπαλίες.

Β’ ΒΡΑΖΙΛΙΑΣ: ΓΚΟΥΑΡΑ/ΤΑ: Αλλαγή στην τεχνική ηγεσία , καθώς ο Τονίνιο Σεσίλιο αποτελεί παρελθόν. Αντικαταστάτης του θα είναι ο Λεάντρο Κάμπος (πρώην ΑΣΑ).

ΣΑΟ ΚΑΕΤΑΝΟ: Με αφαίρεση έως και έξι βαθμών «απειλείται» η «Αζουλάο». Ο λόγος έχει να κάνει με την χρησιμοποίηση του μπακ Ρενάν Λουίς, που έχει αγωνιστεί φέτος και σε Πόντε Πρέτα και Σεαρά. Η Ομοσπονδία δεν επιτρέπει ένας παίχτης να αγωνιστεί σε 3 ομάδες την ίδια σεζόν και μετά από καταγγελία της Παϊσαντού (άμεση ανταγωνίστρια για την παραμονή), αναμένεται η απόφαση από το Αθλητικό Δικαστήριο.

Στείλτο :

Τα σχόλια στο συγκεκριμένο άρθρο είναι κλειστά.