Είστε εδώ : Αρχική > Ο Σημαδεμένος > «Over» σε Αγγλία, Γαλλία και Ελλάδα

«Over» σε Αγγλία, Γαλλία και Ελλάδα

thumbnailΚαλό Σαββατοκύριακο σε όλους. Πλούσιο και με ιδιαίτερο ενδιαφέρον το κουπόνι του στοιχήματος που κρατάμε από χθες στα χέρια μας και θα μας κρατήσει συντροφιά μέχρι και τη Δευτέρα. Αφήνουμε τους περιττούς προλόγους και περνάμε κατευθείαν στο «ζουμί»….

Θα ξεκινήσω με το όβερ 2.5 γκολ στο «White Hart Lane» εκεί όπου η Τότεναμ φιλοξενεί την Τσέλσι. Η επιλογή μου κοντράρει την μέχρι τώρα αγωνιστική εικόνα των ομάδων,  καθώς τόσο η Τότεναμ εντός, όσο και η Τσέλσι εκτός έδρας, φέρνουν μόνο άντερ! Μοναδικός μου σύμμαχος η προϊστορία, αφού παραδοσιακά στα μεταξύ τους παιχνίδια σημειώνονται αρκετά γκολ. Κάτι ανάλογο «βλέπω» να γίνεται και σήμερα ελπίζοντας μόνο ότι ο Ζοσέ Μουρίνιο να έχει αλλάξει μυαλό ως προς το στήσιμο της ομάδας του μέσα στον αγωνιστικό χώρο.

Από το υπόλοιπο πρόγραμμα της Πρέμιερ Λιγκ, θα ασχοληθώ μόνο με το παιχνίδι στο «Old Trafford». Εκεί, ο άσος της Μάντσεστερ Γ. κόντρα στη Γουέστ Μπρομ, δεν θα έχει πρόβλημα να επαληθευτεί, ο οποίος εκτιμώ ότι θα συνοδευτεί και με πολλά γκολ.  Οι παίκτες του Μόγιες χρειάζονται μια μεγάλη (σε έκταση) νίκη και η σημερινή αντίπαλος μοιάζει ιδανική περίπτωση!

Στη Μπουντεσλίγκα εύκολο απόγευμα αναμένεται να περάσουν η Λεβερκούζεν που φιλοξενεί το Αννόβερο, η Μπάγερν που υποδέχεται τη Βόλσμπουργκ και η Ντόρτμουντ που παίζει με τη Φράιμπουργκ. Και οι τρεις άσοι προσφέρονται σε τιμές τοκογλυφίας, ωστόσο σε ένα παρολί μόνα τους, επιστρέφουν το ποντάρισμά μας με τόκο 100%!

Στη Γαλλία θα κρατήσω το γκολ/γκολ στην αναμέτρηση της Λυών με τη Λιλ. Οι δύο ομάδες έχουν στείλει στο ταμείο τη συγκεκριμένη επιλογή 11 φορές στις 12 τελευταίες συναντήσεις τους! Τέλος, όσον αφορά τη Ligue 1, θα προσθέσω στο δελτίο μου και το όβερ στο «Parc des Princes». Η Τουλούζ εκτός έδρας μέχρι τώρα μετράει 3/4 όβερ, ενώ παραδοσιακά σκοράρει με αντίπαλο τη Παρί. Σήμερα θα απουσιάζουν από τους γηπεδούχους οι δύο βασικοί κεντρικοί αμυντικοί, Τιάγκο Σίλβα και Άλεξ κάτι που με κάνει να πιστεύω ότι η ομάδα του Αλέν Καζανόβα έχει πολλές πιθανότητες να σημειώσει γκολ. Έτσι, η διαδρομή προς το ταμείο θα γίνει πιο σύντομη!

Κλείνοντας, θα ρισκάρω με τα πολλά γκολ και στη Νέα Σμύρνη εκεί όπου ο Πανιώνιος φιλοξενεί τον Ολυμπιακό στο πλαίσιο της 6ης αγωνιστικής της Σούπερ Λιγκ. Οι ερυθρόλευκοι που είναι αήττητοι στις τελευταίες 23 αναμετρήσεις κόντρα στον Πανιώνιο, ανεξαρτήτως έδρας, θέλουν και μπορούν… να πετύχουν νίκη με πολλά γκολ. Επιστρέφουν στην ενδεκάδα για τους πρωταθλητές Ελλάδας οι Σιόβας, Σάμαρης, Βάις, Μήτρογλου και Σαβιόλα.

ΠΟΝΤΑΡΙΣΜΑ

ΜΟΝΟ

151. ΤΟΤΕΝΑΜ-ΤΣΕΛΣΙ  OVER 2.5 (1,75)

MONO

273. ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ-ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ  OVER 2,5 (1,75)

ΠΑΡΟΛΙ

151. ΤΟΤΕΝΑΜ-ΤΣΕΛΣΙ  G/G (1,50)

173. ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ Γ.-ΓΟΥΕΣΤ Μ.   OVER 2.5 (1,45)

248. ΠΑΡΙ Σ.Ζ.-ΤΟΥΛΟΥΖ   OVER 2.5 (1,60)

284. ΛΥΩΝ-ΛΙΛ  G/G (1,55)

Επικοινωνία:

Ε-mail: loxagosbet@yahoo.gr

Γίνετε μέλη στην ομάδα μας στο Facebook: Bet With Loxagos

Στείλτο :

Τα σχόλια στο συγκεκριμένο άρθρο είναι κλειστά.