Είστε εδώ : Αρχική > Ο Σημαδεμένος > «Παιχνίδι» σε πέντε… μέτωπα

«Παιχνίδι» σε πέντε… μέτωπα

over-pontarismaΤο (αγωνιστικό) συμπέρασμα έπειτα από τις πέντε πρώτες «στροφές» του πρωταθλήματος για τον Παναθηναϊκό είναι ότι αντιμετωπίζεις πρόβλημα «συνοχής».

Κάτι που είναι λογικό, αφού αν βάλουμε κάτω τις ανακατατάξεις που έγιναν φέτος στους «πράσινους» θα διαπιστώσουμε ότι ο Αναστασίου χρειάζεται περισσότερο χρόνο (για να «δείξει» δουλειά) ίσως από οποιονδήποτε άλλο συνάδελφό του στην κατηγορία.

Έτσι το ματς της Λεωφόρου με τον Αστέρα Τρίπολης αναμένεται πολύ δύσκολο για τους γηπεδούχους, άλλωστε και οι αποδόσεις που το… συνοδεύουν σε καμία περίπτωση δεν αναδεικνύουν τους «πράσινους» σε «γκραν φαβορί» (άλλων εποχών).

Στα «ισχυρά» φαβορί του τετραημέρου βρίσκεται η Τολούκα, ομάδα με περισσότερες δυνατότητες από την αντίπαλό της Ατλάντε και προερχόμενη από άνετη νίκη με 4-0 επί της Κερέταρο. Αν «προσθέσουμε» στην… εξίσωση ότι το τελευταίο «2» της Ατλάντε σε αυτή την έδρα σημειώθηκε την 1/4/2007 (έκτοτε: 3-3-0), τότε βάζουμε τον «άσο» ψηλά στις προτιμήσεις μας.

Ποντάρουμε επίσης στην ανοδική πορεία της Άιντραχτ (vs Αμβούργο) που κέρδισε στη Βρέμη τη Βέρντερ και σε δεύτερο σερί εκτός έδρας πήρε 1-1 στη Στουτγάρδη.

Και για το «τέλος» φυλάμε την… κόντρα της Κροτόνε στην έδρα της Τσιταντέλα, παρά το γεγονός ότι η φόρμα δείχνει «διπλό». Έως που θα φτάσει η Κροτόνε; Στις 4 σερί νίκες; «Χλωμό» για το επίπεδο της Β’ Ιταλίας, μας το έχει δείξει η ιστορία και… πονηρευόμαστε περισσότερο μετά το 2-2 της Τσιταντέλα στην έδρα της Νοβάρα στην «εμβόλιμη» αγωνιστική. Καλή επιτυχία στις επιλογές σας…

ΠΟΝΤΑΡΙΣΜΑ

164. ΤΣΙΤΑΝΤΕΛΑ – ΚΡΟΤΟΝΕ   Χ1   (2,90/2,0)

264. ΑΪΝΤΡΑΧΤ – ΑΜΒΟΥΡΓΟ    1  (1,75)

380. ΕΣΠΑΝΙΟΛ – ΧΕΤΑΦΕ   OVER  (1,90)

382. ΤΟΛΟΥΚΑ – ΑΤΛΑΝΤΕ   1  (1,55)

ΡΙΣΚΟ

384. ΠΑΟ – ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡ.   2  (2,80)

Στείλτο :

Τα σχόλια στο συγκεκριμένο άρθρο είναι κλειστά.