Είστε εδώ : Αρχική > Ο Σημαδεμένος > «Άσος» ο ΠΑΟ, «όβερ» η Λίβερπουλ

«Άσος» ο ΠΑΟ, «όβερ» η Λίβερπουλ

imagesWΗ χθεσινή μέρα θα περάσει στην ιστορία ως μια από τις χειρότερες στοιχηματικά ημέρες, αφού για τη στήλη ο απολογισμός ήταν τραγικός. Την αφήνουμε πίσω και γυρίζουμε σελίδα, όπως άλλωστε κάνουμε και στις νίκες. Πάμε στα σημερινά…

Ξεκινάω με την αναμέτρηση του «Απόστολος Νικολαΐδης» εκεί όπου ο Παναθηναϊκός θα προσπαθήσει να «σπάσει» το φετινό αήττητο του Αστέρα Τρίπολης. Το καλό για τους  «πράσινους» είναι ότι πλέον αρχίζουν και δείχνουν χαρακτήρα, αφού προέρχονται από δύο νίκες (σε πρωτάθλημα και κύπελλο), χωρίς όμως να εντυπωσιάσουν με τις εμφανίσεις τους. Ο Παναθηναϊκός έχει την προϊστορία με το μέρος του, αφού είναι αήττητος στις τελευταίες 11 αναμετρήσεις με τον Αστέρα Τρίπολης ενώ απόψε, αν χρειαστεί, θα πάρει και τα «σπόρια» του Παππά (διαιτητής).  Ο άσος σε τιμές κοντά στο 2,20 έχει αξία και θα τον προσθέσω στο δελτίο μου.

Πολλά γκολ βγάζει η μελέτη μου στο Μπράουνσβαϊγκ –Στουτγάρδη. Οι γηπεδούχοι δικαιολογούν μέχρι τώρα τα προγνωστικά, που τους θέλουν να είναι το 1ο φαβορί σε υποβιβασμό καθώς είναι μακράν η χειρότερη ομάδα στη κατηγορία μέχρι στιγμής. Αυτό, δε προκύπτει μόνο από το βαθμολογικό απολογισμό και τη θέση τους, αλλά και τη γενικότερη αγωνιστική τους εικόνα. Για τη Στουτγάρδη ο αντίπαλος μοιάζει να είναι ιδανικός στη προσπάθεια που κάνει να καλύψει το χαμένο έδαφος των τριών πρώτων αγωνιστικών. Από τη στιγμή όμως που και οι γηπεδούχοι είναι υποχρεωμένοι να βγουν μπροστά και να διεκδικήσουν τη νίκη, θεωρώ ότι το όβερ 2.5 συγκεντρώνει περισσότερες πιθανότητες επαλήθευσης από οποιοδήποτε άλλο σημείο.

Όβερ και στο Στάδιο του Φωτός, εκεί όπου η Σάτερλαντ φιλοξενεί τη Λίβερπουλ στο πλαίσιο της 6ης αγωνιστικής της Πρέμιερ Λιγκ. Οι γηπεδούχοι θα παραταχθούν με υπηρεσιακό τεχνικό  τον Κέβιν Μπολ, ο οποίος ανέλαβε τα ηνία της ομάδας μετά την παραίτηση του Ντι Κάνιο. Οι «μαυρόγατες» δεν ξεκίνησαν καλά τη σαιζόν, αφού έχουν μόλις έναν βαθμό στις πέντε πρώτες αγωνιστικές, διαθέτοντας μάλιστα τη χειρότερη άμυνα της κατηγορίας μέχρι τώρα. Μεταξύ διπλού και όβερ είμαι και θα προτιμήσω τη δεύτερη επιλογή, πιστεύοντας ότι η άμυνα των γηπεδούχων θα γίνει έρμαιο στις ορέξεις του Σουάρεζ και της παρέας του. Άλλωστε πληρώνει και πολύ καλύτερα…

Κλείνοντας, θα προσθέσω άλλη μία επιλογή με πολλά γκολ στο δελτίο μου. Πρόκειται για το όβερ 2.5 στην αναμέτρηση Βαλερένγκα-Οντ Γκρένλαντ. Αλλοπρόσαλλες ομάδες  και οι δύο. Εκτιμώ ότι ανεξαρτήτου τελικού αποτελέσματος, θα δούμε σκορ μεγάλο.  Όπως άλλωστε μας έχουν συνηθίσει στις μεταξύ τους αναμετρήσεις αλλά και φανερώνει η μέχρι τώρα αγωνιστική συμπεριφορά τους.

ΠΟΝΤΑΡΙΣΜΑ

ΜΟΝΟ

384. ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ-ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡ.  1 (2,15)

 

ΜΟΝΟ

348. ΣΑΝΤΕΡΛΑΝΤ-ΛΙΒΕΡΠΟΥΛ  OVER 2.5 (1,80)

 

ΔΥΑΔΑ

362. ΜΠΡΑΟΥΝΣΒΑΪΓΚ-ΣΤΟΥΤΓΑΡΔΗ  OVER 2.5 (1,60)

369. BAΛΕΡΕΓΚΑ-ΟΝΤ ΓΚΡΕΝΑΛΝΤ  OVER 2.5 (1,55)

 

Επικοινωνία:

Ε-mail: loxagosbet@yahoo.gr

Γίνετε μέλη στην ομάδα μας στο Facebook: Bet With Loxagos

 

Στείλτο :

Τα σχόλια στο συγκεκριμένο άρθρο είναι κλειστά.