Είστε εδώ : Αρχική > Ο Σημαδεμένος > Σουηδική δυάδα

Σουηδική δυάδα

mollinsΚαλή εβδομάδα σε όλους. Στη Σουηδία, όπως προδίδει και ο τίτλος, θα κάνω «παιχνίδι» σήμερα Δευτέρα επενδύοντας σε δύο σημεία τα οποία εφόσον επαληθευτούν, μας επιστρέφουν πίσω τα χρήματά μας επί 2,20.

Στη «Friends Arena» η ΑΪΚ που αγνοεί τη νίκη εδώ και τρεις αγωνιστικές έχει την ευκαιρία να επιστρέψει στις επιτυχίες καθώς απέναντί της θα βρει μία από τις χειρότερες ομάδες της Allsvenskan. Στόχος των γηπεδούχων, είναι να βρεθούν στην πρώτη τριάδα και να αγωνιστούν στις Ευρωπαϊκές διοργανώσεις της νέας αγωνιστικής περιόδου, οπότε οτιδήποτε άλλο αποτέλεσμα πλην της νίκης σήμερα, θα είναι γι’ αυτούς «στραβοπάτημα».

Επειδή όμως και η Έστερ θέλει τους πόντους προκειμένου να βγει από την επικίνδυνη ζώνη, αντί του μικρού άσου, θα πάω με το όβερ 2.5 γκολ, καθώς αναμένω το παιχνίδι αργά ή γρήγορα να αποκτήσει ρυθμό… ειδικά αν κάποια ομάδα σκοράρει νωρίς. Σύμμαχοί μας, η πρόσφατη παράδοση αλλά και η αγωνιστική εικόνα των δύο ομάδων μέχρι τώρα!

Ο δυνατότερος άσος της ημέρας φαίνεται να είναι αυτός της Μάλμε, όπου στο «Swedbank Stadion» φιλοξενεί τη Μιάλμπι. Οι γηπεδούχοι είναι ανώτεροι σε όλα τα επίπεδα και τη δεδομένη χρονική στιγμή φαίνεται ότι δεν υπάρχει αντίπαλος στη Σουηδία που να μπορεί να της κόψει βαθμούς. Πόσο μάλλον η Μιάλμπι που στα τελευταία 10 εκτός έδρας, έχει 7 ήττες και μόλις μία νίκη κι αυτή …απέναντι στη χειρότερη ομάδα της κατηγορίας, Συριάνσκα!

ΠΟΝΤΑΡΙΣΜΑ

411. ΑΪΚ ΣΤΟΚΧΟΛΜΗΣ – ΕΣΤΕΡ  OVER 2.5 (1,70)

413. ΜΑΛΜΕ – ΜΙΑΛΜΠΙ  1 (1,30)

Επικοινωνία:

Ε-mail: loxagosbet@yahoo.gr

Γίνετε μέλη στην ομάδα μας στο Facebook: Bet With Loxagos

Στείλτο :

Τα σχόλια στο συγκεκριμένο άρθρο είναι κλειστά.