Είστε εδώ : Αρχική > Ο Σημαδεμένος > Κάνουν «σεφτέ» οι Μαυρόγατες!

Κάνουν «σεφτέ» οι Μαυρόγατες!

Soccer - Barclays Premier League - Sunderland v Chelsea - Stadium of LightΣε γενική επιφυλακή βρίσκονται οι αστυνομικές δυνάμεις στη βορειοανατολική Αγγλία. Ο λόγος δεν είναι άλλος από την αναμέτρηση της Σάντερλαντ με τη Νιούκαστλ στο πλαίσιο της 9ης αγωνιστικής της Πρέμιερ Λιγκ.

Τα μέτρα πάντα είναι αυστηρά όταν αναμετρούνται οι δύο ομάδες, αφού το μίσος μεταξύ των δύο αντιπάλων είναι μεγάλο, ωστόσο σήμερα υπάρχει μεγάλος κίνδυνος να χειροτερέψει η ήδη τεταμένη κατάσταση , λόγω της άσχημης βαθμολογικής θέσης των γηπεδούχων!

Η Σάντερλαντ δεν έχει ακόμα νίκη στο πρωτάθλημα, ενώ προέρχεται από ένα σερί 6 συνεχόμενων χαμένων παιχνιδιών. Διαθέτει αυτή τη στιγμή, τη χειρότερη επίθεση αλλά και τη χειρότερη άμυνα της κατηγορίας. Θα της δώσω βέβαια και κάποια ελαφρυντικά, αφού μέχρι στιγμής έπαιξε με Σαουθάμπτον, Άρσεναλ, Λίβερπουλ και Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ… ομάδες δηλαδή, που μέχρι τώρα τα πάνε καλύτερα απ’ ότι η σημερινή της αντίπαλος.

Η Νιούκαστλ, θα κατέβει στο «Στάδιο του Φωτός» με τον τίτλο του φαβορί και δικαιολογημένα. Η ομάδα του  Άλαν Πάρντιου που μετά από τις οκτώ πρώτες αγωνιστικές βρίσκεται στην 10η θέση, παίζει καλό ποδόσφαιρο και επιθετικά, σκοράρει κατά Μ.Ο. 2 γκολ ανά παιχνίδι στα πέντε πιο πρόσφατα. Μεγάλο μειονέκτημά… η αμυντική της λειτουργία καθώς στα τελευταία πέντε παιχνίδια της, έχει δεχθεί δέκα γκολ!

Αγωνιστικά, τα νέα είναι ευχάριστα για τους γηπεδούχους αφού με την επιστροφή του βασικού μέσου Κι (4/0), τα προβλήματα για τον Πογέτ εκμηδενίζονται. Αντίθετα, τα προβλήματα για τις «καρακάξες» είναι πολλά και εστιάζονται στην άμυνα. Πέραν του Κολοτσίνι (δίνεται ως εξαιρετικά αμφίβολος) και του Τέιλορ, δεν μπορεί να υπολογίζεται και ο Γιανγκιά Μ’Μπιουα ο οποίος «κοκκινίστηκε» στο παιχνίδι με τη Λίβερπουλ.

Στοιχηματικά θα ρισκάρω με τον άσο. Η ατμόσφαιρα που θα συναντήσουν οι φιλοξενούμενοι στο «Στάδιο του Φωτός» θα είναι  σίγουρα εχθρική και σε συνδυασμό και με τις απουσίες, εκτιμώ ότι εύκολα ή δύσκολα οι «μαυρόγατες» θα πάρουν το ντέρμπι και ταυτόχρονα το πρώτο τρίποντο της χρονιάς. Μια πιο light επιλογή που μπορούμε να κάνουμε εδώ, είναι το όβερ 2.5 γκολ, του οποίου η τιμή είναι εξαιρετική, αν υπολογίσουμε την έως τώρα αγωνιστική συμπεριφορά των δύο ομάδων!

Από εκεί και πέρα, στο σημερινά μου δελτία θα προσθέσω το όβερ 2.5 στο «Ελ Μαδριγάλ» εκεί όπου η Βιγιαρεάλ φιλοξενεί τη Βαλένθια, αλλά και στην αναμέτρηση του «Λουί Ντε» ανάμεσα σε Μονακό και Λυών.

Πολλά τέρματα «βλέπω» να σημειώνονται και στο Μιάλμπι-Γκέτεμποργκ κυρίως λόγω της βαθμολογικής αδιαφορίας των γηπεδούχων. Εκεί, οι φιλοξενούμενοι είναι αυτοί που «καίγονται» για τους βαθμούς της νίκης, όμως η ΜΙάλμπι δεν θα «κάτσει» να χάσει.

Τέλος, όσον αφορά τα «δικά μας» παιχνίδια, θεωρώ ότι ο Πάοκ δεν θα αντιμετωπίσει ιδιαίτερα προβλήματα στο «φιλικό» κόντρα στον Πανθρακικό, ενώ ο Ολυμπιακός είναι σε θέση να κερδίσει τον Όφη με πολλά γκολ, ούτως ώστε να οδηγηθεί στο ταμείο και ο άσος με χάντικαπ -1.

ΠΟΝΤΑΡΙΣΜΑ

(Αφήνω στη τύχη σας, τη χημεία των παρακάτω σημείων)

321. ΣΑΝΤΕΡΛΑΝΤ-ΝΙΟΥΚΑΣΤΛ  1 (2,55)

321. ΣΑΝΤΕΡΛΑΝΤ-ΝΙΟΥΚΑΣΤΛ  OVER 2.5 (1,70)

333. ΜΙΑΛΜΠΙ-ΓΚΕΤΕΜΠΟΡΓΚ  OVER 2.5 (1,50)

340. ΠΑΝΘΡΑΚΙΚΟΣ-ΠΑΟΚ  2 (1,75)

348. ΜΟΝΑΚΟ-ΛΥΩΝ   OVER 2.5 (1,75)

350. ΒΙΓΙΑΡΕΑΛ-ΒΑΛΕΝΘΙΑ   OVER 2.5 (1,60)

368. ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ-ΟΦΗ (+1)   1 (1,50)

Επικοινωνία:

Ε-mail: loxagosbet@yahoo.gr

Γίνετε μέλη στην ομάδα μας στο Facebook: Bet With Loxagos

Στείλτο :

Τα σχόλια στο συγκεκριμένο άρθρο είναι κλειστά.