Είστε εδώ : Αρχική > Ο Σημαδεμένος > Η ΕΥΡΩΠΗ παίζει… μπάλα

Η ΕΥΡΩΠΗ παίζει… μπάλα

s210s

Η δράση δεν σταματά ποτέ! Οι «ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ στο περίπτερο» που κυκλοφορούν την Τρίτη 29 Οκτωβρίου προσφέρουν όλη την ειδησεογραφία και τα στατιστικά για τα παιχνίδια του κουπονιού.

Η δράση στη «λεκάνη» της Μεσογείου μαγνητίζει μεσοβδόμαδα, καθώς στις πρώτες κατηγορίας της Ισπανίας και της Ιταλίας διεξάγονται εμβόλιμες αγωνιστικές.

Στη χώρα της Ιβηρικής, η Μπαρτσελόνα πήρε το ντέρμπι απέναντι στη Ρεάλ Μαδρίτης με 2-1 και άνοιξε τη μεταξύ τους διαφορά στους έξι βαθμούς, όμως η αλήθεια είναι ότι δεν μας… πείθουν οι δύο ομάδες για πορεία δίχως… στάσεις από εδώ και πέρα. Η «αιώνια» μάχη δεν επεφύλασσε ιδιαίτερες συγκινήσεις (κορυφαία στιγμή ήταν το γκολ του Αλέξις Σάντσες με εκπληκτική λόμπα), με τους δύο προπονητές, Τάτα Μαρτίνο και Κάρλο Αντσελότι, να… ψάχνονται ακόμη (και θα το κάνουν για πολύ καιρό ακόμη).

Όσον αφορά στα… φρέσκα, η πρωτοπόρος Μπαρτσελόνα φιλοξενείται στο Βίγκο από τη Θέλτα, οι Μαδριλένοι υποδέχονται την… ύπουλη Σεβίλλη, ενώ το «τρίτο άλογο» της… κούρσας, η Ατλέτικο Μαδρίτης, καλείται να έχει υπομονή στο παιχνίδι της, απέναντι στη Γρανάδα και δη εκτός έδρας.

Στην Ιταλία, η Ρόμα συνεχίζει την ξέφρενη πορεία της, πέρασε με 1-0 από την έδρα της Ουντινέζε δίχως να το αξίζει, έκανε το «εννέα στα εννέα» και υποδεχόμενη την Κιέβο την Πέμπτη, ψάχνει το «δέκα στα δέκα» που θα αποτελέσει την καλύτερη εκκίνηση της ιστορίας στο συγκεκριμένο πρωτάθλημα!

Εξαιρετική η ομάδα του Ρούντι Γκαρσιά, παρουσιάζεται ιδιαίτερα βελτιωμένη, όμως έχει και… άστρο και με τα συγκεκριμένα… συστατικά δημιουργεί μία συνταγή που μπορεί να αμφισβητήσει τα πρωτεία της Γιουβέντους. Τώρα οι «τζιαλορόσι» υποδέχονται την Κιέβο και σίγουρα είναι το ακλόνητο φαβορί, πλέον όμως έχουν φτάσει σε σημείο η απόδοσή τους να είναι για… πέταμα.

Το πιο σπουδαίο ματς της αγωνιστικής είναι το Φιορεντίνα – Νάπολι, με τις δύο ομάδες να βρίσκονται σε εξαιρετική κατάσταση. Το τελευταίο πράγμα που θέλουν είναι να χάσουν έδαφος, στη μάχη που δίνουν, οι «βιόλα» για την τριάδα του Τσάμπιονς Λιγκ, οι «παρτενοπέι» για την κατάκτηση του τίτλου. Βάλσαμο στις πληγές τους ψάχνουν Μίλαν και Λάτσιο, οι οποίοι διασταυρώνουν τα ξίφη τους στο «Σαν Σίρο».

Από ‘κεί και πέρα, το… μενού είναι ανταγωνιστικό και στο «Νησί». Η διεξαγωγή του Λιγκ Καπ Αγγλίας προσφέρει συνήθως συγκινήσεις και εκπλήξεις, ενώ δεν λείπουν και τα σπουδαία ματς. Τέτοιο είναι το ντέρμπι του Λονδίνου ανάμεσα σε Αρσεναλ και Τσέλσι, ενώ η Μάντσεστερ Σίτι έχει επικίνδυνη έξοδο, αντιμετωπίζοντας τη Νιουκάστλ στον Βορρά.

Το Κύπελλο Ολλανδίας και το Λιγκ Καπ Γαλλίας συμπληρώνουν τον… χάρτη, ενώ δράση έχουμε και στην αντίπερα όχθη του Ατλαντικού. Το Κόπα Σουνταμερικάνα βρίσκεται στα προημιτελικά και δη στα πρώτα ματς. Ο «εμφύλιος» της Αργεντινής ανάμεσα σε Λανούς και Ρίβερ Πλέιτ ξεχωρίζει, με τον νικητή του ζευγαριού να εξασφαλίζει την παρουσία του στο ερχόμενο Κόπα Λιμπερταδόρες. Τα ζευγάρια Σάο Πάολο – Ατλέτικο Νασιονάλ, Πόντε Πρέτα – Βελέζ και Λιμπερτάδ – Ιταγκούι μας δίνουν ένα άκρως ενδιαφέρον το πρόγραμμα.

Διαβάστε και τις στήλες:

-«ΤΟ ΚΑΡΝΤΑΣΙ», με τον Μιχάλη Βραζιλιάνο
-«Ο ΡΑΦΤΗΣ», με τον Λάμπρο Γκαραγκάνη
-«ΤΡΕΙΣ ΣΩΜΑΤΟΦΥΛΑΚΕΣ», με τους Δαυίδ Αμανατίδη, Παναγιώτη Διόλατζη και Παναγιώτη Κιαπεκάκη
-«ΚΛΕΙΔΙ ΓΙΑ ΤΟ ΤΑΜΕΙΟ», με τον Ηλία Ζυματούρα
-«ΕΠΙ ΤΟΥ ΠΙΕΣΤΗΡΙΟΥ», με τον «psagmeno»
-«ΠΟΝΗΡΟ», «ΛΟΓΙΚΟ» και «ΦΑΝΤΑΣΜΑ»
-«EINAI ΠΟΛΛΑ ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΣΤΑΥΡΟ!» με τον Σταύρο Κολίλα

Καλή μελέτη και καλά κέρδη!

Στείλτο :

Τα σχόλια στο συγκεκριμένο άρθρο είναι κλειστά.