Είστε εδώ : Αρχική > Ο Σημαδεμένος > Ποντάρισμα σε Ιταλία και Λιγκ Καπ Αγγλίας

Ποντάρισμα σε Ιταλία και Λιγκ Καπ Αγγλίας

westham«Κοιτάμε» με ενδιαφέρον τον «άσο» στο Τσιταντέλα – Αβελίνο (Β’ Ιταλίας), δεδομένου ότι οι φιλοξενούμενοι… σκέφτονται το επόμενο ματς με την Παλέρμο και αναμένεται ροτέισον.

Η Μπέρνλι δεν… φοβάται μπροστά στο κοινό της παίζει χωρίς άγχος και αυτό έχει φέρει θετικά αποτελέσματα στο Λιγκ Καπ, οπότε μας… παίρνει να ρισκάρουμε στον «1» του «2,35» για την αναμέτρηση με τη Γουέστ Χαμ. Καλή επιλογή και το «διπλό» της Ίντερ στην έδρα της Αταλάντα…

ΤΣΙΤΑΝΤΕΛΑ – ΑΒΕΛΙΝΟ

Η Αβελίνο σκέφτεται κατά βάση το επόμενο ματς, αυτό με την Παλέρμο, έχει αμφίβολους τέσσερις βασικούς και υπάρχει σκέψη για rotation από τον προπονητή της. Ρισκάρουμε με την επιλογή της έδρας.

ΠΟΝΤΑΡΙΣΜΑ: 1

ΓΙΟΡΚ – ΣΚΑΝΘΟΡΠ

Η Σκάνθορπ πήρε με τύχη τη νίκη απέναντι στη Χάρτλπουλ, δείχνει όμως ότι… σοβαρεύεται στην άμυνα και μπορεί να προβληματίσει κάθε αντίπαλο. Δοκιμασία το ματς στο Γιόρκ, έχει τον πρώτο λόγο.

ΠΟΝΤΑΡΙΣΜΑ: 2

ΑΡΣΕΝΑΛ – ΤΣΕΛΣΙ

Τέταρτος γύρος του Λιγκ Καπ Αγγλίας (νοκ άουτ). Ο Ζοσέ Μουρίνιο δεν έχει χάσει ποτέ από την Αρσεναλ όσο βρίσκεται στον πάγκο της Τσέλσι. Μπορεί να τα καταφέρει για ακόμη μία φορά, στο ντέρμπι.

ΠΟΝΤΑΡΙΣΜΑ:

ΛΕΣΤΕΡ – ΦΟΥΛΑΜ

Τέταρτος γύρος του Λιγκ Καπ Αγγλίας (νοκ άουτ). Σκοράρει με ευκολία η Λέστερ, ενώ δεν πείθει ιδιαίτερα στην άμυνα. Ακριβώς το ίδιο ισχύει και για τον αντίπαλο, οπότε περιμένουμε μεγάλο σκορ…

ΠΟΝΤΑΡΙΣΜΑ: OV

ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ Γ. – ΝΟΡΓΟΥΙΤΣ

Τέταρτος γύρος του Λιγκ Καπ Αγγλίας (νοκ άουτ). Η Γιουνάιτεντ αναμένεται να παραταχθεί με ελεγχόμενο rotation απέναντι στη Νόργουιτς. Παραμένει ποιοτική, τον πρώτο λόγο στο ματς, έχουν τα γκολ.

ΠΟΝΤΑΡΙΣΜΑ: OV

ΜΠΕΡΜΙΓΧΑΜ – ΣΤΟΟΥΚ

Τέταρτος γύρος του Λιγκ Καπ Αγγλίας (νοκ άουτ). Η Μπέρμιγχαμ έχει πάρει ήδη δύο επεισοδιακές προκρίσεις, πιο άνετη ήταν απέναντι στην καλύτερη ομάδα που αντιμετώπισε, τη Σουόνσι! Ρισκάρουμε…

ΠΟΝΤΑΡΙΣΜΑ: 1

ΜΠΕΡΝΛΙ – ΓΟΥΕΣΤ ΧΑΜ

Τέταρτος γύρος του Λιγκ Καπ Αγγλίας (νοκ άουτ). Η Μπέρνλι είναι εντυπωσιακή εντός έδρας στο Λιγκ Καπ, όπως μαρτυρά και το σχετικό στατιστικό της. Μπορεί να υποτάξει ακόμη μία ανώτερη ομάδα…

ΠΟΝΤΑΡΙΣΜΑ: 1

ΑΤΑΛΑΝΤΑ – ΙΝΤΕΡ

Η Ιντερ συντήρησε ορισμένους βασικούς το Σάββατο, αναμένεται πιο… φρέσκια από την Αταλάντα, η οποία έχει και αμυντικά προβλήματα. Δίκαιο φαβορί οι φιλοξενούμενοι στη συγκεκριμένη αναμέτρηση.

ΠΟΝΤΑΡΙΣΜΑ: 2

Στείλτο :

Τα σχόλια στο συγκεκριμένο άρθρο είναι κλειστά.