Είστε εδώ : Αρχική > Ο Σημαδεμένος > Ποντάρισμα στην «Πριμέρα»…

Ποντάρισμα στην «Πριμέρα»…

Valencia-MurcielagoΜε τέσσερα ματς συνεχίζεται σήμερα Τετάρτη (30/10) η εμβόλιμη αγωνιστική στην Πριμέρα. Στο «μενού» συναντάμε λογικά φαβορί, όπως τη Βαλένθια που υποδέχεται την Αλμερία και τη Ρεάλ Μαδρίτης οποία «ψάχνει»… ξέσπασμα μετά την ήττα στο ντέρμπι από τη Μπαρτσελόνα.

Στο «No Goal» έχουμε σημειώσει το Οσασούνα – Βαγιεκάνο, ενώ στο Βαγιαδολίδ – Σοσιεδάδ βρίσκουμε αξία στο «διπλό» του «2,25».

Ακολουθεί ανάλυση για όλα τα παιχνίδια της Α’ Ισπανίας…

ΒΑΓΙΑΔΟΛΙΔ – ΣΟΣΙΕΔΑΔ

Η Σοσιεδάδ σημείωσε δυο συνεχόμενες νίκες και δείχνει σημάδια ότι φορμάρεται. Αξιόμαχη η Βαγιαδολίδ, όμως εντός έδρας έχει μόλις μία νίκη σε πέντε παιχνίδια. Στα υπόψη το «διπλό» στο 2,25.

ΠΟΝΤΑΡΙΣΜΑ: 2

ΒΑΛΕΝΘΙΑ – ΑΛΜΕΡΙΑ

Εδώ και καιρό υπάρχει «θέμα» στα αποδυτήρια της Βαλένθια και το κλίμα είναι τεταμένο. Αν αντιμετώπιζε μια πιο δυνατή ομάδα, θα κοντράραμε τον «άσο». Η ουραγός Αλμερία δεν το «επιτρέπει»…

ΠΟΝΤΑΡΙΣΜΑ: 1

ΟΣΑΣΟΥΝΑ – ΒΑΓΙΕΚΑΝΟ

Οι δύο ομάδες προσπαθούν να ξεφύγουν από την ουρά της βαθμολογίας και αμφότερες προέρχονται από ήττα. Πρώτο μέλημα των προπονητών είναι να θωρακίσουν την άμυνα και αυτό θα παίξει το ρόλο του.

ΠΟΝΤΑΡΙΣΜΑ: NO GOAL

ΡΕΑΛ ΜΑΔΡΙΤΗΣ – ΣΕΒΙΛΛΗ

Η Ρεάλ αναζητά αντίδραση μετά από την ήττα στο ντέρμπι με την Μπαρτσελόνα. Ο Αντσελότι δέχεται ήδη τα βέλη της κριτικής, όπως και κάποιοι παίκτες. Οι Μαδριλένοι καλούνται να «απαντήσουν»…

ΠΟΝΤΑΡΙΣΜΑ: 1

Στείλτο :

Τα σχόλια στο συγκεκριμένο άρθρο είναι κλειστά.