Είστε εδώ : Αρχική > Ο Σημαδεμένος > Ματς-ευκαιρία για τη Νότιγχαμ Φόρεστ…

Ματς-ευκαιρία για τη Νότιγχαμ Φόρεστ…

Nottingham Forest celebrate Chris Cohen's goal at Derby County in the ChampionshipΠροερχόμαστε από μία εξαιρετική εβδομάδα με μπόλικα ταμεία, με τελευταία το «διπλό» της Μπενφίκα σε μονό αποδεκτό και όλα τα στοιχήματα επάνω στο Παρί-Ολυμπιακός («άσος» από ημίχρονο, Over και G/G). Η Παρτιζάν, την Πέμπτη (28/11), ήταν άλλο ένα σημείο που βγήκε, για την Ευρωλίγκα, ωστόσο πέσαμε έξω τελείως στο Λιέτουβος-Κούμπαν όπου δεν περιμέναμε ότι οι Λιθουανοί θα τα παρατήσουν τόσο νωρίς στο γκρουπ του Παναθηναϊκού. Έχουμε μπροστά μας ένα πρόγραμμα δύσκολο, σαν κάθε Παρασκευή, με φαβορί σκληρά που είναι κάπως κουτσουρεμένα. Μαρσέιγ, Βόλφσμπουργκ, Βιγιαρεάλ, Μπράγκα είναι ορισμένα από τα παιχνίδια που κοίταξα για τον «άσο» και τελικά τα άφησα στην άκρη. Αρχίζουμε με τη Νότιγχαμ!

Η Φόρεστ είναι πέμπτη στην Τσάμπιονσιπ κι εντός των πλέι οφ ανόδου. Η διαφορά με τις δύο πρώτες θέσεις, που οδηγούν αυτόματα στην Πρέμιερ, έχει μεγαλώσει στους 8 βαθμούς, επομένως η Νότιγχαμ καλείται να δώσει σκληρό αγώνα ως το τέλος του πρωταθλήματος ώστε να μείνει στις θέσεις 3-6. Όταν η έβδομη Ρέντινγκ, αυτή τη στιγμή, είναι στο –2 γίνεται αντιληπτό πόσο ανταγωνιστικό πρωτάθλημα είναι η Τσάμπιονσιπ και τι συνέχεια περιμένουμε! Το ματς με τους «Ρόγιαλς», για τη 17η αγωνιστική, είναι «6 βαθμών». Αν το πάρουν οι γηπεδούχοι θ΄ αποσπαστούν κι άλλο από τη Ρέντινγκ, η οποία, αντίθετα, αν πάρει αποτέλεσμα το τέλος αυτής της αγωνιστικής, μάλλον, θα τη βρει και στην εξάδα. Οι φιλοξενούμενοι είναι ενάμιση μήνα, περίπου, χωρίς, νίκη έχοντας στα πιο πρόσφατα τέσσερα ματς τρεις ισοπαλίες και μία ήττα.

Η Νότιγχαμ προέρχεται από σχετικά καλά αποτελέσματα, μια και κέρδισε τη Λέστερ εκτός (0-2), ενώ έφερε εντός έδρας ισοπαλία (1-1) με την Μπέρνλι. Το ότι δεν έχασε σε δύο διαδοχικούς αγώνες από τις δύο πρωτοπόρους «λέει» πολλά. Σημαντική απουσία είναι ο αρχηγός Κρις Κόεν (μέσος, 16/1) για τους γηπεδούχους, με τον 26χρονο πολυποίκιλο αμυντικό να μπαίνει στη λίστα τραυματιών. Συνεχίζουν να είναι εκτός οι Ουίλσον (αμυντικός, 7/0) και Κόλινς (αμυντικός, 5/0), με τον κόουτς Μπίλι Ντέιβις να ψάχνει δανεικούς για να καλύψει τις απώλειες (πρόσφατες ή μακρόχρονες). Η Ρέντινγκ δεν πάει πίσω: Νέο πρόβλημα είναι ο Σιν Μόρισον (αμυντικός, 15/1) που θα παίξει ξανά το 2014, ενώ οι Κάρατσαν (μέσος, 7/2), Μπριτζ (αμυντικός, 10/0), Ρόμπερτς (επιθετικός), Λέιτζεργουντ (μέσος) είναι εκτός.

Αμφίβολοι, επίσης, για τη Ρέντινγκ είναι οι χρήσιμοι Ρόμπσον-Κανού (μεσοεπιθετικός, 15/1) και Ντρέντε (μέσος, 7/0). Το ρόστερ των φιλοξενούμενων είναι καλύτερο, κατά την ταπεινή μου άποψη, αλλά κι εναντίον τους τα αγωνιστικά νέα. Ενημερωτικά ο πρώην παίκτης του Ολυμπιακού Τζαμέλ Αμπντούν έχει παίξει 8 φορές, φέτος, στο πρωτάθλημα (τις 4 ως βασικός)! Η πρόσφατη παράδοση, με γηπεδούχο τη Νότιγχαμ, έχει όλα τα αποτελέσματα. Το momentum είναι σαφώς με τη Φόρεστ, η οποία δίνεται και σε σχετικά καλή τιμή. Μαζί με το Over στο Βιγιαρεάλ-Μάλαγα, φτιάχνουμε μία δυάδα η οποία μπορεί να μας δώσει κάτι πίσω στο πρόγραμμα της Παρασκευής (29/11). Το «κίτρινο υποβρύχιο» έχει την ομοιογένεια και για τη νίκη, αλλά το 1,40 είναι χαμηλό όσο σε παρακμή (και χωρίς εκτός έδρας νίκη) βρίσκεται η Μάλαγα.

ΠΟΝΤΑΡΙΣΜΑ

123. ΒΙΓΙΑΡΕΑΛ – ΜΑΛΑΓΑ: OVER 2,5 (1,65)
125. ΝΟΤΙΓΧΑΜ – ΡΕΝΤΙΝΓΚ: 1 (1,90)

Στείλτο :

Τα σχόλια στο συγκεκριμένο άρθρο είναι κλειστά.