Είστε εδώ : Αρχική > Ο Σημαδεμένος > Τα SOS του κουπονιού…

Τα SOS του κουπονιού…

newsΞεκινάμε τις σημερινές ειδήσεις από τη Βόλφσμπουργκ, στην οποία αποτελεί πλήγμα η τιμωρία του ηγετικού μέσου Ντιέγκο (12/1) ενόψει του ντέρμπι του Βορρά, κόντρα στο Αμβούργο.

Στη Β’ Γερμανίας και στη Φορτούνα ο προπονητής Μπίσκενς, παραμένει σε δύσκολη θέση, κινδυνεύει με απόλυση να τα αποτελέσματα δεν βελτιωθούν. Για το ματς με την Καρλσρούη είναι τιμωρημένος ο βασικός τερματοφύλακας Γκίφερ, ενώ θα μείνουν εκτός οι μέσοι Μπότζεκ (10/0), Μπένλινγκχαουζεν (10/1) και οι αμυντικοί Κένια (10/0), Σμίγκνταλ (3/0), Μπόμχοϊμερ (9/0).

Α’ ΙΣΠΑΝΙΑΣ: ΜΑΛΑΓΑ: Τα αρνητικά αποτελέσματα έχουν προκαλέσει δυσαρέσκεια και ο προπονητής Μπερντ Σούστερ βρίσκεται υπό πίεση. Υπάρχουν απουσίες στην επίθεση για τη συνάντηση με τη Βιγιαρεάλ, καθώς τιμωρημένος είναι ο Πορτίγιο (12/2) και τραυματίας ο Ελ Χαμνταουί (8/3).

ΛΕΒΑΝΤΕ: Πρόβλημα στα μετόπισθεν εν όψει του αγώνα με τη Χετάφε. Τιμωρημένος είναι ο βασικός τερματοφύλακας Νάβας και τραυματίες οι αμυντικοί Ρόδας (8/0), Ελ Αντούα (8/0).

Α’ ΓΑΛΛΙΑΣ: Στη Μαρσέιγ προφυλάχθηκαν βασικοί στο ματς του Τσάμπιονς Λιγκ (ήττα 2-0 από Αρσεναλ), οι οποίοι επανέρχονται για το παιχνίδι με την Μονπελιέ. Τραυματίες είναι οι μέσοι Α. Αγιού (10/2), Παγιέ (12/4).

Β’ ΓΑΛΛΙΑΣ: ΚΛΕΡΜΟΝ: Τις υπηρεσίες τεσσάρων βασικών θα στερηθεί στο παιχνίδι με την Μπρεστ. Τιμωρημένοι είναι οι αμυντικοί Φαλέτ (12/0), Λεζέν (9/0) και τραυματίες ο μέσος Γκουϊντουλί (11/0) και ο αμυντικός Μαρτιάλ (4/0).

ΤΣΑΜΠΙΟΝΣΙΠ ΑΓΓΛΙΑΣ: Τραυματισμοί έχουν χτυπήσει το τελευταίο διάστημα τη Νότιγχαμ. Για το ματς με τη Ρέντινγκ δεν υπολογίζονται οι αμυντικοί Κόλινς (5/0), Γουίλσον (7/0), Χάλφορντ (10/0) και οι μέσοι Ριντ (15/5), Κόεν (16/1).

Β’ ΟΛΛΑΝΔΙΑΣ: ΧΕΛΜΟΝΤ: Χωρίς δύο βασικούς για το ματς με την Μάαστριχτ, καθώς θα λείψουν λόγω τιμωρίας ο βασικός τερματοφύλακας Φαν ντερ Στέιν και ο αμυντικός Νίσκενς (16/3).

ΤΟΥΡΚΙΑ: ΣΙΒΑΣΠΟΡ: «Λαβωμένη» θα υποδεχθεί την Αντάλιασπορ, έχοντας τιμωρημένους τους αμυντικούς Σισίνιο (12/1), Ντα Κόστα (10/3), τον μέσο Μπεκμεζί (12/0) και τον επιθετικό Κουρτ (11/1). Εκτός λόγω τραυματισμού και ο αμυντικός Εντάλ (11/0).

ΑΡΓΕΝΤΙΝΗ: ΓΟΔΟΪ ΚΡΟΥΖ: Η μέχρι πριν από μερικές ημέρες «σίγουρη» ανανέωση συμβολαίου για τον προπονητή Παλέρμο είναι πλέον «στον άερα». Κρίσιμο για την παραμονή το ματς με την Ολίμπο, δύσκολα θα δώσουν το παρών ο αμυντικός Σιγάλι (15/1) και ο επιθετικός Γκαρσία (11/0).

Στείλτο :

Τα σχόλια στο συγκεκριμένο άρθρο είναι κλειστά.