Είστε εδώ : Αρχική > Ο Σημαδεμένος > «Δυάδα» με απόδοση… «9»!

«Δυάδα» με απόδοση… «9»!

adrian30-11-13Δύο αγώνες ξεχωρίζουν στοιχηματικά, από το αποψινό κουπόνι, στην Α’ κατηγορία της Γαλλίας. Παιχνίδια με ρίσκο (ειδικά το ένα από τα δύο), αλλά απόδοση που ξεπερνάει το 9. Αναλυτικά:

Λοριάν – Νις: Η γηπεδούχος προέρχεται από την πρώτη εκτός έδρας νίκη της, ενώ στο γήπεδό της έχει το πλεονέκτημα του συνθετικού χλοοτάπητα. Η φιλοξενούμενη από την άλλη, βρίσκεται σε κάμψη, όμως ενισχύεται με την επιστροφή του 1ου της σκόρερ, του Τσβίτανιτς. Βεβαίως, εξακολουθεί να έχει απουσίες. Το θέμα είναι πως και αυτή, αλλά και η Λοριάν, πρέπει ν’ ανοιχτούν και να ψάξουν το αποτέλεσμα. Από τη στιγμή που αμφότερες έχουν κακές άμυνες, ίσως μπουν γκολ.

Τουλούζ – Σοσό: Η φιλοξενούμενη έχει παρουσιάσει μία μικρή βελτίωση από τότε που άλλαξε προπονητή. Βεβαίως, εξακολουθεί να χρειάζεται πολλή δουλειά. Ωστόσο, αν παίξει έξυπνα, μπορεί να τα καταφέρει στην Τουλούζ. Η γηπεδούχος είναι μια του ύψους και μια του βάθους και δεν εμπνέει εμπιστοσύνη με τις εμφανίσεις της. Αν δεχτεί πρώτη γκολ και χρειαστεί ν’ ανοιχτεί, θα έχει πρόβλημα.

ΠΟΝΤΑΡΙΣΜΑ

241. ΛΟΡΙΑΝ – ΝΙΣ: OVER 2,5 (2,00)
242. ΤΟΥΛΟΥΖ – ΣΟΣΟ: 2 (4,60)

Στείλτο :

Τα σχόλια στο συγκεκριμένο άρθρο είναι κλειστά.