Είστε εδώ : Αρχική > Ο Σημαδεμένος > Κύριο σημείο ο Κολοσσός, καλύπτει τη διαφορά η Ναντέρ

Κύριο σημείο ο Κολοσσός, καλύπτει τη διαφορά η Ναντέρ

nanterre30-11-13Στη σούμα της Basket League τον ερχόμενο Μάιο θα μετρήσουν πολύ παιχνίδια σαν το Κολοσσός-Κηφισιά. Πέντε κλαμπ βρίσκονται σ’ ένα γκρουπ στην… ουρά της κατηγορίας, με 2-5 απολογισμό. Στην παρούσα φάση ο στόχος της παραμονής έχει περισσότερες ομάδες από τις τρεις-τέσσερις που εξ αρχής ήταν γνωστό πώς θα παλέψουν γι’ αυτήν. Ούτε ο ΚΑΟΔ είναι σίγουρο πώς δεν θα κινδυνεύσει, ούτε η Ελευσίνα για παράδειγμα. Αυτό δημιουργεί ένα ξεχωριστό ενδιαφέρον κάθε αγωνιστική στα ματς παραμονής!

Στη Ρόδο ο Κολοσσός αν δεν κερδίσει την Κηφισιά θα χάσει κι άλλο έδαφος: Ο Δημήτρης Πρίφτης ανέλαβε τους Ροδίτες και ντεμπουτάρει στον πάγκο τους, ενώ οι Νησιώτες ενισχύθηκαν και με την απόκτηση ενός ακόμη γκαρντ. Ο Ντιέγκο Κάπελαν, που έχει παίξει για τον Κολοσσό, ανακοινώθηκε και θα δώσει σημαντικές λύσεις στην περιφέρεια. Ο καλός Κολοσσός, στη δυνατή του έδρα, θα το πάρει το παιχνίδι με δέκα πόντους διαφορά και πάνω. Ο «άσος» είναι στήριγμα! Στο Λε Μαν-Λιμόζ, υπάρχει αβαντάζ 4,5 πόντων στους φιλοξενούμενους.

Η Λιμόζ έχει 3-0 εκτός έδρας στην LNB. Η Λε Μαν προέρχεται από τέσσερις νίκες και σίγουρα είναι καλή φόρμα στο πρωτάθλημα, ενώ πρόσφατα η Ναντέρ «γονάτισε» στην έδρα της Λιμόζ. Από εκεί και πέρα οι δύο εκπρόσωποί μας στο Eurocup, Πανιώνιος και ΠΑΟΚ, έχουν δυσκολότερα παιχνίδια απ’ όσο φαίνεται και η κούραση θα επηρεάσει. Ο ΠΑΟΚ έκανε ντέρμπι το ματς με την Αλμπα Φέχερβαρ, ενώ οι «κυανέρυθροι» βασίζονται πολύ στις ικανότητες του ΜακΚόλουμ. Φαβορί είναι η Ορτέζ στην έδρα της απέναντι στην Γκραβελίν, ξεπερνιέται από τη Ναντέρ το +2,5 της Ντιζόν.

ΠΟΝΤΑΡΙΣΜΑ

715. ΚΟΛΟΣΣΟΣ ΡΟΔΟΥ – ΑΕΝ ΚΗΦΙΣΙΑΣ (+4,5): 1 (1,70)
717. ΛΕ ΜΑΝ – ΛΙΜΟΖ (+4,5): 2 (1,80)
719. ΙΚΑΡΟΣ ΧΑΛΚΙΔΑΣ (+2,5) – ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ: 1 (1,80)
720. ΠΑΟΚ – ΚΑΟΔ (+8,5): 2 (1,75)
726. ΝΤΙΖΟΝ (+2,5) – ΝΑΝΤΕΡ: 2 (1,75)
727. ΟΡΤΕΖ (+1,5) – ΓΚΡΑΒΕΛΙΝ: 1 (1,80)

Επιμέλεια: Λάμπρος Γκαραγκάνης

Στείλτο :

Τα σχόλια στο συγκεκριμένο άρθρο είναι κλειστά.