Είστε εδώ : Αρχική > Ο Σημαδεμένος > Κόντρα στη Νόριτς, αξία στο 2,15 της Αούστρια

Κόντρα στη Νόριτς, αξία στο 2,15 της Αούστρια

austria30-11-13Πρόκειται για ένα από τα πιο περίεργα κουπόνια Σαββάτου, που έχουμε ν΄ αντιμετωπίσουμε τελευταία. Είχα καιρό να καθίσω να βγάλω σημεία και να μπορέσω μετά βίας να βρω πέντε σ΄ ένα τόσο μεγάλο πρόγραμμα. Μέσα σ΄ αυτά, μάλιστα, υπάρχουν κι εκπλήξεις που προσωπικά θα κυνηγήσω. Στο Αστέρας-Παναιτωλικός, η ομάδα της Τρίπολης δεν θυμίζει και σε πολλά τα σύνολα του Τσιώλη τα προηγούμενα χρόνια. Ούτε τόση φρεσκάδα έχει, ούτε μεγάλη ενέργεια. Δίνεται προφανές φαβορί στο 1,70 με γνώμονα προφανώς την εμφάνιση του Παναιτωλικού στην Ξάνθη. Ο σύλλογος του Αγρινίου βασίζεται στην άμυνα και ειδικά στα εκτός έδρας παιχνίδια ο Μάκης Χάβος παίζει να μην χάσει. Και το έχει πει δημόσια. Ρισκάρω με το 4,35 του «διπλού».

Και στο περιοδικό έβαλα την Άρσεναλ στο «διπλό», αλλά στο 1,50 που δίνεται ούτε που την αγγίζω. Να πω την αλήθεια η απόδοση είναι σοκαριστική σε μία έδρα που δεν έχει κερδίσει η Γιουνάιτεντ (2-2) κι έχασε (3-2) η Σίτι με ανατροπή. Όταν πρότεινα το σημείο και το έβαζα και στον τίτλο πίστευα σε κάποιο 1,70 για παράδειγμα! Η Άρσεναλ έχει να κερδίσει την Κάρντιφ στην Ουαλία από τον Δεκέμβρη του 1956 για πρωτάθλημα. Γενικά σε Λιγκ Καπ και Κύπελλα, που συναντήθηκαν οι δύο ομάδες έκτοτε, ως επί το πλείστον, η παράδοση δεν είναι καλή για τους «κανονιέρηδες». Βάζω ως επιλογή το Goal-Goal. Προσοχή στη Νόριτς που έχει απουσίες, η Κρίσταλ Πάλας πηγαίνει στο Νόρφολκ με νέο τεχνικό (Πιούλις) και με την πρόσφατη παράδοση υπέρ της (1-1-3 στο «Κάροου Ρόουντ» στα τελευταία πέντε).

Είναι πράγματα απίστευτο ως απόδοση το 2,15 της Αούστρια Βιέννης στο χωριουδάκι της Γκρόντιγκ! Σίγουρα οι γηπεδούχοι έχουν δείξει ένα ξεχωριστό πρόσωπο φέτος στην Μπουντεσλίγκα, αλλά σε φανέλα, εμπειρία, ακόμη και αγωνιστικά υπολείπονται των πρωτευουσιάνων. Το 2,15 είναι εξαιρετικό κι αποτελεί τις κύριες επιλογές για σήμερα. Όσο κουρασμένοι κι αν είναι οι Βιεννέζοι από το 1-1 στο Πόρτο, έχουν την ευκαιρία σήμερα ν΄ αφήσουν λίγο πίσω στη βαθμολογία! Όσον αφορά τη Θέλτα, που είναι χωρίς εντός έδρας νίκη στην Πριμέρα Ντιβιζιόν, αν δεν πάρει και την Αλμερία (ομολογουμένως επικίνδυνη, ειδικά εκτός έδρας!) πώς θα μπορέσει να εκπληρώσει τους στόχους παραμονής που έχει φέτος; Δεν έχουν ψυχολογία και ρυθμό οι Γαλικιάνοι, όμως το αποψινό ματς είναι στα μέτρα τους!

ΠΟΝΤΑΡΙΣΜΑ 1 (ΤΕΤΡΑΔΑ)

162. ΚΑΡΝΤΙΦ – ΑΡΣΕΝΑΛ: GOAL-GOAL (1,65)
163. NΟΡΙΤΣ – ΚΡΙΣΤΑΛ ΠΑΛΑΣ: Χ2-ΔΕ (1,73)
211. ΓΚΡΟΝΤΙΓΚ – ΑΟΥΣΤΡΙΑ ΒΙΕΝΝΗΣ: 2 (2,15)
215. ΘΕΛΤΑ – ΑΛΜΕΡΙΑ: 1 (1,80)

ΠΟΝΤΑΡΙΣΜΑ 2 (ΜΟΝΟ ΑΠΟΔΕΚΤΟ)

143. ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ – ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ: 2 (4,35)

Στείλτο :

Τα σχόλια στο συγκεκριμένο άρθρο είναι κλειστά.