Είστε εδώ : Αρχική > Ο Σημαδεμένος > Τέσσερα «σημεία» από τις «μικρές» Αγγλίες!

Τέσσερα «σημεία» από τις «μικρές» Αγγλίες!

england-soccer-teamΑπό τη Β’ Αγγλίας… έρχεται ένα από τα «ισχυρά» μας σημεία και είναι ο «άσος» της Σκάνθορπ, η οποία βρίσκεται στην έκτη θέση αλλά δεν… έπαψε να διαθέτει ανταγωνιστικό ρόστερ.

Η σταθερότητα της λείπει και γι’ αυτό η διοίκηση απέλυσε τον τεχνικός Μπράιαν Λόους και με τον υπηρεσιακό Ουίλκοξ η ομάδα πήρε 2 σερί νίκες και μπήκαν ξανά στη διεκδίκηση της ανόδου.

Τώρα που είναι στα… πάνω τους υποδέχονται την προτελευταία της βαθμολογίας Τορκί, η οποία δείχνει να κάνει «κοιλιά».

Από την Α’ Αγγλίας επιλέγουμε να κοντράρουμε την Ολνταμ, ο φαβοριτισμός της είναι «αδικαιολόγητος» για το εντός έδρας ματς με την Μπράντφορντ, η οποία ανήκει στις «δυνατές» ομάδες της κατηγορίας και παραμένει αήττητη επί 4 αγωνιστικές…

Από την Τσάμπιονσιπ θα ποντάρουμε στα «2» των Μπόλτον και Λιντς. Είναι… προκλητικό να δίνεται φαβορί και μάλιστα «ξεκάθαρο» η Μίντλεσμπρο με αντίπαλο τη Μπόλτον.

Συμφωνούμε ότι θέλει να κάνει νέο ξεκίνημα με τον Καράνκα στον πάγκο, όμως μόνο αυτό… αρκεί για να δικαιολογηθεί το «σετ» αποδόσεων; Μάλλον όχι. Ο Καράνκα ανέλαβε για πρώτη φορά στην καριέρα του σύλλογο και ίσως χρειαστεί ένα εύλογο χρονικό διάστημα για να… μάθει τους παίκτες και φυσικά να τον μάθουν και αυτοί. Την ίδια στιγμή η Μπόλτον είναι επί 8 αγωνιστικές αήττητη και «μετράει» 3 σερί νίκες, με τελευταία το «διπλό» επί της… δυνατής Γουότφορντ.

Αξιοσημείωτη είναι και η αγωνιστική άνοδος της Λιντς που φιλοξενείται από τη Μπλάκμπερν και σαφώς έχει δύσκολο έργο, ωστόσο διαθέτει και τον ΜακΚόρμακ που σκοράρει κατά βούληση. Από τη στιγμή που φαβορί στο ματς δίνεται η Μπλάκμπερν, έχουμε «πάτημα» για να ποντάρουμε στη νίκη των «παγωνιών»…

ΠΟΝΤΑΡΙΣΜΑ

166. ΜΙΝΤΛΕΣΜΠΡΟ – ΜΠΟΛΤΟΝ 2 (2,95)
168. ΜΠΛΑΚΜΠΕΡΝ – ΛΙΝΤΣ 2 (2,80)
193. ΣΚΑΝΘΟΡΠ – ΤΟΡΚΙ 1 (1,70)
284. ΟΛΝΤΑΜ – ΜΠΡΑΝΤΦΟΡΝΤ (2,85/3,30)

Στείλτο :

Τα σχόλια στο συγκεκριμένο άρθρο είναι κλειστά.