Είστε εδώ : Αρχική > Ο Σημαδεμένος > Ντανφέρμλιν για να περάσει η ώρα!

Ντανφέρμλιν για να περάσει η ώρα!

rangers30-12-13Μην το πάρετε σαν αρρώστια που θα παίξουμε στοίχημα και σήμερα… Άλλωστε δεν ποντάρουμε μονάχα στην μπάλα. Το πρόγραμμα στο μπάσκετ και το χόκεϊ είναι καλό, επομένως θα ψάξουμε κι εκεί κατιτίς. Μου κάνει μεγάλη εντύπωση ο “άσος” της Ντανφέρμλιν επί της Ρέιντζερς. Η δεύτερη αντιμετωπίζει την πρώτη στη Λιγκ 1 της Σκωτίας και το χάσμα αποδόσεων είναι τόσο μεγάλο. Η Ντανφέρμλιν αγωνιστικά προβλήματα δεν έχει, ενώ την άνοδό της στην Τσάμπιονσιπ είναι δεδομένο πώς θα τη διεκδικήσει μέσω των πλέι οφ. Ο κόουτς Τζέφρις έχει ένα άγουρο ρόστερ, το οποίο μπορεί να σταθεί αξιοπρεπώς και στη μεγαλύτερη κατηγορία.

Η Ντανφέρμλιν είναι στο 5-1-2 εντός έδρας, όπου σκοράρει 2,5 γκολ μέσο όρο ανά αγώνα. Είναι έξι αγωνιστικές αήττητη, ενώ στα δύο τελευταία, χρονικά, ματς έχει σημειώσει επτά γκολ στο 2-4 επί της Έιρ και στο 0-3 επί της Άρμπροουθ, αμφότερα εκτός έδρας! Η Ρέιντζερς έχει ένα ματς λιγότερο από τη δεύτερη και σημερινή αντίπαλό τη και 11 πόντους παραπάνω. Δεν θα τη χάσει την πρωτιά και την απευθείας άνοδο. Το 15-1-0 και το 60-8 σε γκολ αποτυπώνει τη διαφορά της σε σχέση με τις υπόλοιπες εννέα ομάδες της Λιγκ 1. Στις 6/11 επικράτησε, με 3-1, εντός της Ντανφέρμλιν που έπαιζε με δέκα παίκτες από το 71΄, με δύο γκολ στο τελευταίο δεκάλεπτο!

Στην Boxing Day η ομάδα της Γλασκώβης δέχτηκε την ισοφάριση, εντός, από τη Στρανράερ (1-1) στο 94′. Αυτή ήταν και η πρώτη της βαθμολογική απώλεια. Ούτε οι φιλοξενούμενοι του Άλι ΜακΚόιστ έχουν απουσίες, ενώ η παράδοση είναι υπέρ τους και τα τελευταία χρόνια και γενικότερα. Αν κάπου κάνει ήττα η Ρέιντζερς, φέτος, είναι απόψε. Το ματς της 18ης αγωνιστικής σαφώς είναι στα μέτρα της. Με τη δεύτερη παίζει, όμως, και μετά από άσχημη εντός έδρας εμφάνισης που άφησε δύο πόντους κόντρα σε υποδεέστερο αντίπαλο των αποψινών γηπεδούχων. Το 7,75 του “άσου” είναι σούπερ τιμή που θα τη στηρίξουμε με λίγα χρήματα, διότι δεν ανταποκρίνεται στις απαιτήσεις του αγώνα για τους “Τζερς”!

ΠΟΝΤΑΡΙΣΜΑ

285. ΝΤΑΝΦΕΡΜΛΙΝ – ΡΕΪΝΤΖΕΡΣ: 1 (7,75)

Στείλτο :

Τα σχόλια στο συγκεκριμένο άρθρο είναι κλειστά.