Είστε εδώ : Αρχική > Ο Σημαδεμένος > ΣΠΑΝΕ το… ΡΟΔΙ!

ΣΠΑΝΕ το… ΡΟΔΙ!

s228sΟι «ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ στο περίπτερο» που κυκλοφορούν την Τρίτη 31 Δεκεμβρίου προσφέρουν όλη την ειδησεογραφία και τα στατιστικά για τα παιχνίδια του κουπονιού με επίκεντρο το «νησί». 

Η μόδα των αγώνων την επόμενη μέρα των Χριστουγέννων έχει… αγγίξει αρκετά ευρωπαϊκά πρωταθλήματα, αλλά ο εορτασμός της Πρωτοχρονιάς θεωρείται ευκαιρία ξεκούρασης για όλους, πλην της Γηραιάς Αλβιώνας.

Οι αγγλικές και σκωτσέζικες ομάδες τη… βγάζουν στα γήπεδα, κάτι που βέβαια μας αρέσει πολύ, ιδιαίτερα από τη στιγμή που στην Πρέμιερ Αγγλίας παρακολουθούμε το πιο συναρπαστικό πρωτάθλημα της τελευταίας δεκαετίας.

Ενδεικτικά, αναφέρουμε ότι η 4η της βαθμολογίας, Εβερτον, απέχει πέντε βαθμούς από την πρωτοπόρο Αρσεναλ και τέσσερις από τη Νιουκάστλ που κλείνει την οκτάδα, με τη μάχη για τον τίτλο και τα ευρωπαϊκά εισιτήρια να εξελίσσεται σε συναρπαστικό «τρενάκι του τρόμου».

Η Αρσεναλ πέρασε με δύσκολη νίκη από τον αγγλικό Βορρά (Νιουκάστλ) και παραμένει στην κορυφή, υποδεχόμενη τώρα την Κάρντιφ, μία από τις πιο αδύναμες ομάδες στα εκτός έδρας ματς. Οι Λονδρέζοι είναι το ακλόνητο φαβορί και θέλουν το τρίποντο προκειμένου να εκμεταλλευτούν ενδεχόμενα «στραβοπατήματα» του ανταγωνισμού.

Η 2η Μάντσεστερ Σίτι έχει βελτιωθεί εσχάτως στους αγώνες που δίνει μακριά από το «Σίτι οφ Μάντσεστερ», ωστόσο η εξόρμηση στο Σουόνσι δεν αποτελεί την πιο εύκολη αποστολή του κόσμου, απέναντι σε μία τεχνική και γρήγορη ομάδα.

Επικίνδυνη έξοδο έχει και η Τσέλσι, η οποία επικράτησε της Λίβερπουλ και απέδειξε ότι μπορεί να μην παίζει θεαματικά, όμως είναι ουσιαστική, με τους Λονδρέζους του Ζοσέ Μουρίνιο να δοκιμάζονται στο «Σεντ Μέρις», απέναντι στη σκληροτράχηλη Σαουθάμπτον.

Η Εβερτον έχει πάρει τρεις νίκες στα τελευταία τέσσερα, δείχνει ότι φέτος μπορεί να αποτελέσει σταθερό «μνηστήρα» του εισιτηρίου για το Τσάμπιονς Λιγκ, αλλά για να τα καταφέρει θα πρέπει να βρει τον τρόπο να «απαιτεί» τα ματς όπως είναι αυτό εκτός έδρας με αντίπαλο τη Στόουκ.

Η «αιώνια αντίπαλος» των «ζαχαρωτών», η Λίβερπουλ, βίωσε την απογοήτευση εν μέσω των Εορτών, καθώς προηγήθηκε στα γήπεδα των Μάντσεστερ Σίτι και Τσέλσι, ωστόσο σε αμφότερες τις περιπτώσεις έφυγε με σκυμμένο κεφάλι, δίχως να είναι χειρότερη από τους αντιπάλους της.

Η ομάδα του Μπρένταν Ρότζερς έπεσε στα όρια της πεντάδας και η απόσταση των έξι βαθμών από την κορυφή προκάλεσε μία σχετική «παγωμάρα», αν και το εντός έδρας ματς απέναντι στη Χαλ προσφέρεται για άμεση ανάκαμψη.

Η Γιουνάιτεντ ανέβηκε στην 6η θέση και από τη στιγμή που «μετράει» τέσσερις σερί νίκες επανέρχεται στο προσκήνιο. Τώρα υποδέχεται την ισόβαθμη Τότεναμ, ενώ με το πρόγραμμα που έχει στον δεύτερο γύρο έχει κάθε λόγο να ελπίζει ότι θα παλέψει για τον τίτλο.

Στην ουρά, οι «σκυλομαχίες» Σάντερλαντ – Αστον Βίλα και Φούλαμ – Γουέστ Χαμ αναμένονται με τεράστιο ενδιαφέρον.

Να σημειώσουμε ότι το… μενού θα πάψει να είναι αμιγώς βρετανικό το σαββατοκύριακο, καθώς ρίχνονται εκ νέου στη μάχη η ελληνική Σούπερ Λίγκα, οι δύο κατηγορίες της Ισπανίας και η Α’ Ιταλίας, ενώ έχουμε και… άπειρες επιλογές στο Κύπελλο Γαλλίας, το οποίο βρίσκεται στο φάση των «64». Κοινώς, το ενδιαφέρον κορυφώνεται εκ νέου και κατ’ επέκταση οι επιλογές μας αυξάνονται κατακόρυφα.

Διαβάστε και τις στήλες:

-«ΤΟ ΚΑΡΝΤΑΣΙ», με τον Μιχάλη Βραζιλιάνο
-«Ο ΡΑΦΤΗΣ», με τον Λάμπρο Γκαραγκάνη
-«ΤΡΕΙΣ ΣΩΜΑΤΟΦΥΛΑΚΕΣ», με τους Δαυίδ Αμανατίδη, Παναγιώτη Διόλατζη και Παναγιώτη Κιαπεκάκη
-«ΕΠΙ ΤΟΥ ΠΙΕΣΤΗΡΙΟΥ», με τον «psagmeno»
-«ΠΟΝΗΡΟ», «ΛΟΓΙΚΟ» και «ΦΑΝΤΑΣΜΑ»
-«EINAI ΠΟΛΛΑ ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΣΤΑΥΡΟ!» με τον Σταύρο Κολίλα
-«ΜΠΑΜΠΑ… ΣΦΥΡΙΞΕ!» με διάφορα παρασκήνια

Καλή μελέτη και καλά κέρδη!

Στείλτο :

Τα σχόλια στο συγκεκριμένο άρθρο είναι κλειστά.