Είστε εδώ : Αρχική > Σταύρος Κολίλας > Καλοί, κακοί και… άσχημοι!

Καλοί, κακοί και… άσχημοι!

2013Φτάσαμε στη… δύση του 2013 και με χαλαρή διάθεση, θα κάνουμε «ντρίπλα» στο Στοίχημα συνοψίζοντας σε λίγες λέξεις τους καλύτερους και τους… χειρότερους για τη χρονιά που… φεύγει! Ξεκινάμε από τις ομάδες που «έκλεψαν» την παράσταση.

*Μπάγερν: Τα πήρε όλα εκτός του γερμανικού Σούπερ Καπ. Η νέα υπερδύναμη του παγκοσμίου ποδοσφαίρου ολοκλήρωσε την εκπληκτική χρονιά με την κατάκτηση του Παγκοσμίου Συλλόγων στο Μαρόκο. Πρώτη στους τίτλους, πρώτη στα καθαρά κέρδη.

*Γκουαντζού Εβεργκράντε: «Ένωσε» όλους τους Κινέζους. Με τον Ιταλό, Μαρτσέλο Λίπι στο πάγκο, έγινε η πρώτη ομάδα της αχανής χώρας που κατέκτησε το Ασιατικό Τσάμπιονς Λιγκ, συμμετέχοντας για πρώτη φορά στο Παγκόσμιο Συλλόγων.

*Εθνική Βελγίου: «Άνθησε» στις πιο δύσκολες εποχές της χώρας. Τώρα που Φλαμανδοί και Βαλόνοι ζητούν την ανεξαρτησία τους, μια… συμμορία ταλαντούχων παικτών κατάφερε να τους ενώσει στους αγωνιστικούς χώρους.

*Ατλέτικο Μαδρίτης: Κύπελλο Ισπανίας, πρώτη θέση στο πρωτάθλημα παρέα με τη Μπαρτσελόνα, πρώτη στον όμιλο Τσάμπιονς Λιγκ, «έργο» του απίθανου σκόρερ Ντιέγκο Κόστα και του προπονητή, Ντιέγο Σιμεόνε.

*Βασιλεία: Τέσσερα σερί το πρωταθλήματα, ημιτελικά Γιουρόπα Λιγκ, πρώτη ξανά στο φετινό πρωτάθλημα. Καμία άλλη ευρωπαϊκή ομάδα με ανάλογο προϋπολογισμό δεν είχε τις δικές της επιτυχίες.

Οι δυσάρεστες εκπλήξεις του… 2013:

*Ανζί Μαχάτσκαλα: Ονειρο ήταν και… πάει! Στο Ντάγκεσταν ξέχασαν γρήγορα τους αστέρες και τον φιλόδοξο ιδιοκτήτη Κερίμοφ. Χωρίς νίκη στο πρωτάθλημα, χωρίς λεφτά, χωρίς κόσμο και τελευταία στη βαθμολογία!

*Ρεάλ Μαδρίτης: Ο Μουρίνιο έφυγε για την Τσέλσι χωρίς το 10ο Τσάμπιονς Λιγκ. Η έλευση του Αντσελότι άλλαξε το κλίμα αλλά δεν την ανέβασε επίπεδο.

*Εθνική Σουηδίας: Το μοναδικό συγκρότημα που έμεινε εκτός Μουντιάλ και έχει στις τάξεις του «μεγάλο» αστέρι του Παγκοσμίου ποδοσφαίρου! Ο Ιμπραΐμοβιτς θα δει το Μουντιάλ από τον… καναπέ του σπιτιού του!

*Γιουβέντους: Πρώτη στην Ιταλία, μέτρια στην Ευρώπη. Οι 89 βαθμοί σε 37 επίσημους αγώνες πρωταθλήματος το 2013, αποτελούν νέο ρεκόρ, όμως στο Τσάμπιονς Λιγκ φάνηκε ανίκανη να κερδίσει Κοπεγχάγη και Γαλατασαράι.

ΠΟΝΤΑΡΙΣΜΑ

109. ΣΑΟΥΘΑΜΠΤΟΝ – ΤΣΕΛΣΙ 4-6 GOAL (2,80)
123. ΓΟΥΟΛΣΟΛ – ΣΕΦΙΛΝΤ ΓΙΟΥΝ. 2 (3,00)
148. ΓΟΥΕΛΙΝΓΚ – ΝΤΑΡΤΦΟΡΝΤ 2 (4,75)

Στείλτο :

Τα σχόλια στο συγκεκριμένο άρθρο είναι κλειστά.