Είστε εδώ : Αρχική > Ο Σημαδεμένος > «Αρχή» με πολλά γκολ για το 2014

«Αρχή» με πολλά γκολ για το 2014

Danny+Welbeck+Manchester+United+v+Everton+vtbmd9V-3zTlΑφού εξασφαλίσουμε την υγεία και τα πολλά τα χρόνια που θα μας ευχηθούν όλοι τριγύρω μας αυτές τις μέρες, ας δώσουμε και κάποιες στοιχηματικές ευχές για το 2014…

Ας ευχηθούμε τη νέα χρονιά να αλλάξουμε μυαλά και φιλοσοφία πάνω στο στοίχημα. Ας ευχηθούμε να βγάλουμε από μέσα μας κάθε ίχνος τζόγου και να γίνει ο καθένας μας «επαγγελματίας» στο χώρο. Να βγουν από μέσα μας τα διάφορα «κολλήματα» που έχουμε και να στρωθούμε στη σοβαρή δουλειά γιατί μόνο με αυτή θα μπορέσουμε να πετύχουμε.

Ας ευχηθούμε να περιορίσουμε τα λάθη μας, όπως επίσης και να δουλέψουμε πάνω σε όσα έχουν γίνει στο παρελθόν. Να δημιουργήσουμε ένα «πλάνο δράσης» και να αποκτήσουμε πειθαρχία ούτως ώστε ποτέ να μη ξεφεύγουμε από αυτό!

Αν όλα τα παραπάνω ευχόλογα γίνουν πράξη, τότε-και μόνο τότε- θα μπορούμε να πούμε ότι θα έχουμε κερδίσει το πόλεμο με τα ΒΟΟΚάκια, καθώς τα ταμεία μας στο τέλος της χρονιάς θα έχουν θετικό πρόσημο!

Η στήλη επέλεξε το παιχνίδι που θα γίνει στο «Ολντ Τράφορντ» για το πρώτο στοίχημα της χρονιάς. Εκεί η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ φιλοξενεί την Τότεναμ στο πιο δημοφιλές παιχνίδι της 20ης αγωνιστικής στη Πρέμιερ Λιγκ.

Η Μάντσεστερ προέρχεται από έξι σερί νίκες σε όλες τις διοργανώσεις, δείχνοντας ότι με τις επιστροφές σημαντικών παικτών της, έχει τις δυνατότητες να διεκδικήσει επί ίσοις όροις μια θέση στη τετράδα. Στο τελευταίο της παιχνίδι όμως δεν έπαιξε καλά. Η Νόργουιτς την πρέσαρε ψηλά και έτσι οι παίκτες του Μόγιες μπλοκαρίστηκαν και δεν μπορούσαν να αναπτυχθούν. Οι «μπέμπηδες» ήταν τυχεροί γιατί τα «καναρίνια», αν και δημιουργούσαν φάσεις (κυρίως στο Α’ μέρος), δεν μπορούσαν να στείλουν τη μπάλα στα δίχτυα.

Η Τότεναμ, σαφώς ποιοτικότερη ομάδα από τη Νόργουιτς, εκτιμώ ότι θα δημιουργήσει περισσότερα προβλήματα στους αμυντικούς των γηπεδούχων και έχει παίκτες όπου μπορούν τουλάχιστον μία φορά να παραβιάσουν την εστία της Μάντσεστερ. Ως εκ τούτου και σε συνδυασμό με το στυλ παιχνιδιού των δύο ομάδων, θεωρώ ότι το όβερ 2.5 γκολ συγκεντρώνει αρκετά μεγάλες πιθανότητες στο να επαληθευτεί.

ΠΟΝΤΑΡΙΣΜΑ
161. ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ Γ. – ΤΟΤΕΝΑΜ  OVER 2.5 (1.45)
161. ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ Γ. – ΤΟΤΕΝΑΜ  4-6 ΓΚΟΛ (2.30)

Γίνετε μέλη στην ομάδα μας στο facebook: Bet With Loxagos

Στείλτο :

Τα σχόλια στο συγκεκριμένο άρθρο είναι κλειστά.