Είστε εδώ : Αρχική > Ηλίας Ζυματούρας > Κόνφερενς: «Τριάδα» με βάση την Τσέστερ…

Κόνφερενς: «Τριάδα» με βάση την Τσέστερ…

lutonΗ Λούτον δείχνει τα… δόντια της (και) στα συνεχόμενα ματς, το 6-0 επί της Κιντερμίνστερ και το αήττητο σερί των 17 αγωνιστικών αν μη τι άλλο την καθιστούν φαβορί έναντι στη Μπάρνετ που δεν δείχνει να μπορεί να… συνηθίσει στο «περιβάλλον» της Κόνφερενς.

Λογικός, λοιπόν, ο «άσος», έστω κι αν προσφέρεται σε «μικρή» απόδοση.

Απ’ εκεί και πέρα η Μάκλσφιλντ… φυσιολογικά θα «καθαρίσει» τη Χάιντ, η οποία… κερδίζει με «άνεση» τον τίτλο της χειρότερης ομάδας του «Νησιού» σε 24 αγωνιστικές δεν έχει νίκη (0-3-21, 7 σερί ήττες)!

*Στο «εξάποντο» Τσέστερ – Σάουθπορτ θα ρισκάρουμε με τον «άσο», η φιλοξενούμενη έδειξε και στο Αλφρετον ότι αδυνατεί να… κρατήσει το «μηδέν» στην άμυνα, αν μη τι άλλο η γηπεδούχος μπορεί να μην παίζει… μπαλάρα αλλά είναι πιο «συγκεντρωμένη» ως ομάδα.

*«Περίεργο» το Χάλιφαξ – Γκέιτσχεντ: Στις επιμέρους βαθμολογίες (εντός – εκτός), η γηπεδούχος «μετράει» 11-2-1 και η φιλοξενούμενη 6-1-6, αντίστοιχα, οι αποδόσεις «βγήκαν» καλά «μετρημένες» αλλά επειδή περιμένουμε να «δούμε» αμφίρροπο ματς, «πάμε» με το… αουτσάιντερ (βάσει τιμών), αν έλθει το «2» δεν θα μας προκαλέσει εντύπωση!

*Για την Μπρέιντρι έχουμε τονίσει πολλές φορές ότι εκμεταλλεύεται τον παράγοντα έδρα με τις ομάδες των… κυβικών της. Με τις ποιοτικότερες Κιντερμίνστερ (0-1), Μπάρνετ (0-3), Φόρεστ Γκριν (1-1), Λούτον (1-2) «τσίμπησε» μόλις έναν βαθμό (!), τώρα περιμένει την Κέμπριτζ που ανήκει στο… πάνω ράφι της Κόνφερενς, γι’ αυτό «κοιτάμε» προς τα… δεξιά.

*Πρόσφατα η Σαλίσμπερι κέρδισε τη Γουόκινγκ (3-1, εκτός), με δεδομένο ότι μπροστά στο κοινό της… ανεβαίνει αισθητά (ανήκει στις 5 καλύτερες ομάδες στα εντός έδρας ματς), τότε αξίζει να ποντάρουμε στον καλοπληρωμένο «άσο».

ΠΟΝΤΑΡΙΣΜΑ

149. ΜΠΡΕΪΝΤΡΙ – ΚΕΜΠΡΙΤΖ (2,20/3,20)
152. ΣΑΛΙΣΜΠΕΡΙ – ΓΟΥΟΚΙΝΓΚ 1 (2,15)
153. ΤΣΕΣΤΕΡ – ΣΑΟΥΘΠΟΡΤ 1 (1,80)

Στείλτο :

4 σχόλια to “Κόνφερενς: «Τριάδα» με βάση την Τσέστερ…”

  1. Ο/Η micky λέει:

    Η’ ΤΣΕΣΤΕΡ’ ΕΧΕΙ ΕΔΡΑ..ΕΡΧΕΤΑΙ ΑΠΟ ΤΟ 1-1.ΜΕΣΗ ΤΙΜΗ ΣΤΟ 1.90.Η ΣΑΛΙΣΜΠΕΡΙ’ΔΙΝΕΤΑΙ 2.15’ΟΠΑΠ ΕΝΩ..ΜΕΣΗ ΤΙΜΗ 2.40..ΠΟΣΟ ΑΣΣΟ ΔΕΙΧΝΟΥΝ ΟΙ ΤΙΜΕΣ..ΣΤΗΝ 5 ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ..ΑΡΑΓΕ ΕΣΥ ΤΗΝ ΕΧΕΙΣ ΞΑΝΑΠΟΝΤΕΡΕΙ..ΤΗΝ ΚΥΡΙΑ?

  2. Ο/Η Hlias Zymatoyras λέει:

    Καλησπέρα και Χρόνια Πολλά. Φιλαράκι, ότι γράφω – προτείνω, το ποντάρω! Αυτά.

  3. Ο/Η Hlias Zymatoyras λέει:

    Α, ναι… Και κάτι άλλο: Αυτά με τις «τιμές», είναι… μέση, άκρη ή στο… κέντρο, δεν ασχολούμαι. Βλέπω να κερδίζει η Σαλίσμπερι και… τέλος. «Άσος». Επίσης, αυτά.

  4. Ο/Η micky λέει:

    χρονια πολλα φιλαρακι’κριμα..που αναβληθηκε..η ομαδα..που ειχαμε διαλογο …..