Είστε εδώ : Αρχική > Ο Σημαδεμένος > Β’ Αγγλίας: Δελεαστικά «διπλά»…

Β’ Αγγλίας: Δελεαστικά «διπλά»…

Northampton Town FC vs Accrington Stanley, Sixfields Stadium, Northampton, Skybet League Two, 30.11.2013Στη Β’ Αγγλίας μας… γυαλίζει το «διπλό» της Οξφορντ με απόδοση «2,55». Φιλοξενείται από τη Νιούπορτ και στα υπέρ της έχει το ποιοτικότερο ρόστερ αλλά και το… εντυπωσιακό ρεκόρ 6-4-0 που τη «συνοδεύει» στα εκτός έδρας ματς!

Επίσης μας… δελεάζει το «2» της Μόρκαμ, επίσης στο «2,55» στην έδρα της Γιορκ. Η γηπεδούχος «μετράει» 9 σερί αγωνιστικές χωρίς «τρίποντο», η φιλοξενούμενη έρχεται από την εντός έδρας ήττα από τη Χάρτλπουλ (με 2-1), ωστόσο σημειώνουμε ότι έκανε πολύ καλή εμφάνιση και άξιζε καλύτερης τύχης.

Η… έκπληξη της Πρωτοχρονιάς ίσως γίνει στο Φλίτγουντ – Ακρινγκτον. Μοναδικό συν για τη γηπεδούχο ότι δεν αγωνίστηκε με τη Γουίκομ και είχε περισσότερες μέρες για ξεκούραση, όμως η φόρμα της (2 σερί ήττες χωρίς να σκοράρει) δεν… δικαιολογούν την απόδοση του «άσου» στο «1,55»!

Η Ακρινγκτον έχει ανεβασμένο ηθικό μετά το «2» στο Μάνσφιλντ, έκανε δύο ισοπαλίες (1-1 με Γιορκ και 1-1 με Σάουθεντ), δείχνοντας χαρακτήρα στο βεβαρημένο αγωνιστικό πρόγραμμα. Αν μη τι άλλο για τα… δεδομένα των «μικρών» κατηγοριών της Αγγλίας το «2» του «4,50» ή και το «Χ2» της «Διπλής Ευκαιρίας» (1,97) θεωρούνται αξιοπρόσεκτα…

ΠΟΝΤΑΡΙΣΜΑ

135. ΓΙΟΡΚ – ΜΟΡΚΑΜ 2 (2,55)
138. ΝΙΟΥΠΟΡΤ – ΟΞΦΟΡΝΤ 2 (2,55)
144. ΦΛΙΤΓΟΥΝΤ – ΑΚΡΙΝΓΚΤΟΝ 2Χ (Δ.Ε.) (1,97)

Στείλτο :

Τα σχόλια στο συγκεκριμένο άρθρο είναι κλειστά.