Είστε εδώ : Αρχική > Ο Σημαδεμένος > Χιροσίμα, μετά το Ρεβεγιόν!

Χιροσίμα, μετά το Ρεβεγιόν!

OLYMPUS DIGITAL CAMERAΘα το χοντρύνω λίγο: Υπάρχει κάτι καλύτερο από το να γυρίσεις το πρωί σπίτι μετά την αλλαγή του χρόνου και να δεις τελικό Κυπέλλου Ιαπωνίας; Δεν κάνω πλάκα (πολύ δηλαδή): Είναι μονό αποδεκτό το ματς στον ΟΠΑΠ και κρίνεται κούπα. Οι αποδόσεις είναι καλές, επομένως υπάρχει στοιχηματικό ενδιαφέρον. Με το ιαπωνικό πρωτάθλημα τα πήγαμε καλά το καλοκαίρι που πέρασε, όταν τα Over ήταν ακριβά κι έρχονταν περίπατο. Γιοκοχάμα Μαρίνος και Χιροσίμα αναμετρώνται στον τελικό του Κυπέλλου του Αυτοκράτορα: Μιλάμε για τις δύο καλύτερες ομάδες, τη σεζόν που ολοκληρώθηκε στη Χώρα του Ανατέλλοντος Ηλίου.

Η Χιροσίμα πέτυχε 19 νίκες σε 34 ματς η Γιοκοχάμα 18 και για έναν πόντο έχασε τον τίτλο (63 πόντοι έναντι 62). Στις 6/4 η Μαρίνος κέρδισε, με 3-1, εκτός τη Χιροσίμα, ενώ και για τον δεύτερο γύρο (19/10) η Γιοκοχάμα πήρε τη νίκη με 1-0. Αυτό που πλήρωσαν, στην υπόθεση τίτλου, οι τυπικά γηπεδούχοι στον τελικό του Emperor’s Cup είναι η ήττα από την Καβασάκι την 34η αγωνιστική (1-0 εκτός), όπου έδωσαν, ουσιαστικά, τον τίτλο στους τυπικά φιλοξενούμενους. Η Χιροσίμα δείχνει να χτίζει γερές βάσεις για να κάνει μεγάλη ομάδα τα δύο τελευταία χρόνια, όπου μετρά δύο σερί τίτλους στην πρώτη κατηγορία της Ιαπωνίας.

Δεν έχει πάρει ποτέ νταμπλ στην ιστορία της κι αυτή είναι μεγάλη ευκαιρία για τη Σανφρέσε που δεν έχει κατακτήσει ποτέ το τρόπαιο αυτό με τη μορφή που έχει σήμερα. Η Γιοκοχάμα έχει να πάρει κούπα από το 2004 (πρωτάθλημα), ενώ με τη σημερινή της μορφή έχει ένα Κύπελλο Αυτοκράτορα, το 1992. Με λίγα λόγια το παιχνίδι είναι σημαντικό και για τις δύο ομάδες κι ας έχουν αμφότερες εξασφαλίσει τη συμμετοχή τους στο επόμενο ασιατικό Τσάμπιονς Λιγκ. Η Χιροσίμα χρόνια παλεύει να πάρει την εν λόγω κούπα. Το ματς διεξάγεται στην ουδέτερη πόλη του Τόκυο, με τη Γιοκοχάμα (λόγω μικρότερης απόστασης) ν’ αναμένεται να έχει περισσότερο κόσμο. Πάμε με το πρώτο νταμπλ στην ιστορία της Χιροσίμα και με το καλοπληρωμένο Over.

ΠΟΝΤΑΡΙΣΜΑΤΑ (ΜΟΝΑ ΑΠΟΔΕΚΤΑ)

100. ΓΙΟΚΟΧΑΜΑ ΜΑΡΙΝΟΣ – ΧΙΡΟΣΙΜΑ: OVER 2,5 (2,10)
100. ΓΙΟΚΟΧΑΜΑ ΜΑΡΙΝΟΣ – ΧΙΡΟΣΙΜΑ: 2 (2,45)

Στείλτο :

Τα σχόλια στο συγκεκριμένο άρθρο είναι κλειστά.