Είστε εδώ : Αρχική > Ο Σημαδεμένος > Τσάμπιονσιπ: «Τριάδα» με απόδοση «7,5»

Τσάμπιονσιπ: «Τριάδα» με απόδοση «7,5»

toyrkiaΑπό την Τσάμπιονσιπ, «τσιμπήσαμε» το «2,40» της Νότιγχαμ στην έδρα της Ρέντινγκ.

Ποιότητα και… φόρμα μας ωθούν να κοιτάξουμε προς τα… δεξιά, η φιλοξενούμενη δείχνει τα… δόντια της στο εορταστικό πρόγραμμα, τη στιγμή που η Ρέντινγκ βρίσκεται στα χαμηλά της βαθμολογίας των τελευταίων 6 αγωνιστικών με ρεκόρ 2-0-4.

Μάλιστα η γηπεδούχος έκανε κακή εμφάνιση στην έδρα της Μίντλεσμπρο και ηττήθηκε… καθαρά με 3-0.

Προσοχή και στον «άσο» της Ιπσουιτς, η οποία μετά το επιβλητικό 3-0 στην έδρα της Ντονκάστερ, ταξίδεψε στο Μπόρνμουθ και βάσει εμφάνισης το τελικό 1-1 την αδικεί.

«Τρέχει» αήττητο σερί 7 αγωνιστικών και δείχνει ότι έχει τα… φόντα να «καθαρίσει» την ασταθή Τσάρλτον, η οποία με δυσκολία κρατάει το «μηδέν» στην άμυνα, στα εκτός έδρας ματς.

Αξιοπρόσεκτο και το «2» της Γουότφορντ στο Γέοβιλ. Η άμυνα των γηπεδούχος αντιμετωπίζει πολλά προβλήματα, εκτέθηκε στο Χάντερσφιλντ, όπου δέχθηκε… πέντε γκολ, στο αμέσως προηγούμενο ματς στο Μπόρνμουθ η εστία της παραβιάστηκε τρεις φορές.

Πιο «συμμαζεμένη» ομάδα η Γουότφορντ, κυρίως αμυντικά («κρατάει» ανέπαφη την εστία της επί 2 αγωνιστικές), ενώ δείχνει βελτίωση με τον Σανίνο στον πάγκο, με τον οποίο «μετράει» 3 αγωνιστικές χωρίς ήττα.

Καλύτερή της εμφάνιση σε αυτό το διάστημα το επιβλητικό 4-0 επί της Μίλγουολ (εντός έδρας)…

ΠΟΝΤΑΡΙΣΜΑ

112. ΙΠΣΟΥΙΤΣ – ΤΣΑΡΛΤΟΝ 1 (1,70)
121. ΡΕΝΤΙΝΓΚ – ΝΟΤΙΓΧΑΜ 2 (2,40)
162. ΓΕΟΒΙΛ – ΓΟΥΟΤΦΟΡΝΤ 2 (1,85)

Στείλτο :

Τα σχόλια στο συγκεκριμένο άρθρο είναι κλειστά.