Είστε εδώ : Αρχική > Ο Σημαδεμένος > Τέσσερις ισοπαλίες… στα δύο

Τέσσερις ισοπαλίες… στα δύο

xfiles-21-12-13Όπως διαπιστώνετε και από προηγούμενα κείμενα εδώ στο pontarisma αλλά κι από τα όσα έχουμε γράψει στις “Προβλέψεις” η 20ή αγωνιστική στην Αγγλία είναι από τις περίεργες. Δεν έχουμε σαφή άποψη για σημεία γι’ αυτό και πήγαμε σε τρεις βατές επιλογές, με ξεχωριστές αναλύσεις, στα ματς των Άρσεναλ και Γιουνάιτεντ. Για πολύ κόσμο η Τσέλσι δίνεται σε καλή τιμή: Στα δικά μου μάτια δεν είναι αντιπροσωπευτική των δυσκολιών που έχει ν’ αντιμετωπίσει στο “Σεντ Μέρις”. Λόγω Γκατσανίγκα, που μοιάζει λίγος ν’ αντικαταστήσει τον τραυματία Μπόρουτς, οι “άγιοι” είναι αουτσάιντερ. Η Τσέλσι προέρχεται από σούπερ διαιτησίες, ενώ ο Ποκετίνο είναι έξαλλος με τους ρέφερι στο Νησί.

Η δήλωσή του μετά το πέναλτι που δεν δόθηκε στην ήττα, με 2-1, από την Έβερτον τα λέει όλα: “Είμαστε νέα ομάδα που αποτελείται από όμορφα και όχι άγρια παιδιά, γι’ αυτό δεν έχουμε καλές διαιτησίες”!! Κοτζάμ Τσέλσι δεν πήρε ολόκληρο το 2013 γκολ από σέντερ φορ της σε εκτός έδρας παιχνίδι Πρέμιερ Λιγκ. Απίστευτο κι όμως αληθινό… Πώς να την εμπιστευτώ αυτήν την ομάδα; Δεν το κάνω και ρισκάρω με το “Χ”. Με όμοια λογική θα πάω και στο Στόουκ-Έβερτον. Τα “ζαχαρωτά” έχουν καλά σφυρίγματα κι έχουν σωθεί αμέσως-αμέσως στο 3-3 με τη Λίβερπουλ (23/11) και στο 2-1 από της Σαουθάμπτον (29/12) από χαμένους βαθμούς. Οι “πότερς”, φέτος, είναι στο μάτι του κυκλώνα για κάποιο λόγο, σε αντίθεση με πέρυσι που έπαιρναν καλά “ψιχουλάκια”.

Γιατί είναι η Έβερτον φαβορί κάτω από 2,00 κανείς δεν ξέρει! Επειδή σκόραρε ο Λουκάκου μετά από πέντε ματς επί των “άγιων”, επειδή έπαιξε καμία μπαλάρα με Σάντερλαντ και Σαουθάμπτον εντός; “Χ” κι εδώ. Αυτή είναι η μί δυάδα με ισοπαλίες. Η δεύτερη δεν είναι τόσο σκληροπυρηνική, με την έννοια ότι πρόκειται για πιο κλειστά ματς. Για τη Νόργουιτς θα είναι καταστροφή η ήττα από την Πάλας, ενώ το “Χ” μοιάζει πιο φυσιολογικό. Οι Λονδρέζοι δεν παράγουν ποδόσφαιρο, μα αρέσκονται με τον Πιούλις να το καταστρέφουν. Στο Γουέστ Μπρομ-Νιούκαστλ, το καλό για τον Πάρντιου είναι πώς δεν έχει απουσίες. Light μού φαίνεται η φιλοξενούμενη, πάντως, για να πάρει νίκη στο “Χόθορνς”, όπου ο Κιθ Ντάουνινγκ δημιουργεί ένα σφιχτό σύνολο (μην σας ξεγελά το 3-3 με τη Γουέστ Χαμ, που έτυχε).

ΠΟΝΤΑΡΙΣΜΑ 1

105. ΓΟΥΕΣΤ ΜΠΡΟΜ – ΝΙΟΥΚΑΣΤΛ: Χ (3,20)
106. ΚΡΙΣΤΑΛ ΠΑΛΑΣ – ΝΟΡΓΟΥΙΤΣ: Χ (3,20)

ΠΟΝΤΑΡΙΣΜΑ 2

109. ΣΑΟΥΘΑΜΠΤΟΝ – ΤΣΕΛΣΙ: Χ (3,40)
110. ΣΤΟΟΥΚ – ΕΒΕΡΤΟΝ: Χ (3,30)

Στείλτο :

Τα σχόλια στο συγκεκριμένο άρθρο είναι κλειστά.