Είστε εδώ : Αρχική > Ο Σημαδεμένος > Τα latin προκριματικά στο Sport TV!

Τα latin προκριματικά στο Sport TV!

@ Τα ματς των προκριματικών του Παγκοσμίου Κυπέλλου 2014 στη ζώνη της Λατινικής Αμερικής θα μεταδώσει το Sport TV! Το Σάββατο μεταδίδει live τα ματς Ουρουγουάη – Βενεζουέλα στις 21:00, Βολιβία – Χιλή στις 23:10 και Αργεντινή – Ισημερινός στη 01:30. Το τελευταίο το δείχνει και το συνδρομητικό OTE Sport 1. Την Κυριακή θα μεταδώσει στη 01:00 (ξημερώματα Δευτέρας) το Περού – Κολομβία ενώ νωρίτερα, στις 20:30, θα δείξει το Ρεάλ Μαδρίτης – Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, σε φιλικό παλαιμάχων! Το κανάλι εξασφάλισε τα δικαιώματα όλων των προκριματικών της ζώνης!

@ Κάθε Δευτέρα, Τετάρτη και Παρασκευή στις 19:00 το απόγευμα μέσα από τη συχνότητα του ΤΗΛΕΑΣΤΥ θα προβάλλεται μια νέα στοιχηματική και ενημερωτική εκπομπή «American Sports» με θέμα τα πρωταθλήματα που λαμβάνουν χώρα στην άλλη πλευρά του Ατλαντικού. Αθλήματα όπως το NBA, το MLB (μπέιζμπολ), το NFL (ράγκμπι), το NHL (χόκεϊ) αλλά και το NCAA (κολεγιακό μπάσκετ), θα πρωταγωνιστούν για 55 λεπτά μέσα από τους δέκτες. Παρουσιαστές θα είναι οι Μάκης Δρόσος και Θεόφιλος Κουκίδης ενώ θα υπάρχει και ζωντανή σύνδεση μέσω Skype με τον Κωστή Μιχόπουλο από το Μόντρεαλ του Καναδά.

@ Στο site european-athletics.org θα μεταδοθεί απευθείας, σε live streaming το Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα Κλειστό Στίβου από το Ελσίνσκι, από 27 Ιουνίου ως 1 Ιουλίου.

@ Το Διοικητικό Συμβούλιο της ΕΡΤ Α.Ε. ενέκρινε τις δαπάνες 16 μεταδόσεων (από την ΕΤ3) για το Κύπελλο Αγγλίας (FA Cup) για την περίοδο από 1 Ιανουαρίου ως 31 Μαΐου 2012. Το συνολικό προϋπολογισθέν κόστος ανέρχεται σε 38.850 ευρώ (πλέον ΦΠΑ).

@ Ενέκρινε επίσης τις δαπάνες των μεταδόσεων από τους Ολυμπιακοί Αγώνες ΛΟΝΔΙΝΟ 2012, την τελετή Αφής και Παράδοση Φλόγας» (9-10 και1 6-17/5/2012). Το συνολικό κόστος ανήλθε σε 52.510 ευρώ (πλέον ΦΠΑ). 27.100 ευρώ (πλέον ΦΠΑ) κόστισαν οι μεταδώσεις από το Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα Κολύμβησης (Ντέμπρετσεν 2012 ) ενώ ενέκρινε τις δαπάνες των μεταδόσεων «Samsung Diamond League 2012 (Στίβος) για την περίοδο 11/05 – 07/09/12. Το μέγιστο προϋπολογισθέν κόστος εκτιμάται σε 89.150 ευρώ (πλέον ΦΠΑ).

@ Aύριο, Παρασκευή, συνεδριάζει το Δ.Σ του MEGA με κύριο θέμα την κάλυψη της εγγυητικής ύψους 5 εκατ. ευρώ προς την TEAM για το Champions League. Η προθεσμία είναι έως τις 15 Ιουνίου και η κάλυψή της θεωρείται ως η απαραίτητη προϋπόθεση, έναντι των τραπεζών, για τη χρηματοδότηση της τηλεοπτικής εταιρείας. Εκτιμάται πάντως πως θα συζητηθούν κι όλα τα άλλα ανοικτά, οικονομικά και πολιτικά θέματα (πηγή: typologies.gr).

@ 700.000 τηλεθεατές προσέλκυσε το χθεσινό ματς Παναθηναϊκού – Ολυμπιακός στο ΟΑΚΑ που μετέδωσε η ΝΕΤ, με μέσο μερίδιο τηλεθέασης 21,3%.

Δείτε περισσότερες ειδήσεις για τα media εδώ.

Γράφει ο… Press@κιας (κατά κόσμον Νίκος Μποζιονέλος)
E-mail: presssakias@gmail.com

Στείλτο :

Τα σχόλια στο συγκεκριμένο άρθρο είναι κλειστά.