Είστε εδώ : Αρχική > Ο Σημαδεμένος > Over στην Κύπρο και στο Σασσουόλο-Μίλαν

Over στην Κύπρο και στο Σασσουόλο-Μίλαν

kaka12-1-14Πέρα από την “καλή” δυάδα θα πάμε και σε ορισμένες επιλογές, για το κουπόνι της Κυριακής (12/1), τις οποίες μπορείτε να τις αντιμετωπίσετε και ξεχωριστά και όχι απαραίτητα σ’ ένα δελτίο. Η κόντρα του Απόλλωνα Σμύρνης με τον ΠΑΣ είναι το πρώτο σημείο. Με τον Τσιώλη στον πάγκο του ο ΠΑΣ έχει δείξει ελάχιστα πράγματα. Βρίσκεται στη δεκάδα χωρίς να έχει εκτός έδρας νίκη κι αυτό διότι απλώς υπερτερεί σε σχέση με τις αρκετές χειρότερες ομάδες που ακολουθούν. Οι 17 βαθμοί του Απόλλωνα σαφώς και είναι προϊόν δουλειάς του Σάντσεζ, όμως η “Ελαφρα Ταξιαρχία” έχει σταθεί σε αρκετά ματς τυχερή.

Τον τελευταίο μήνα πήρε τέσσερις βαθμούς στη Θεσσαλονίκη, από ΠΑΟΚ και Άρη, σε αγώνες που θα μπορούσε να έχει γνωρίσει βαριές ήττες. Για τα Γιάννενα είναι καλή ευκαιρία για το πρώτο “διπλό”, που πληρώνει και καλά. Η Μίλαν άλλαξε απόδοση, αλλά και στο 1,60 παίζεται με τη Σασσουόλο. Το -27 από την 1η Γιουβέντους είναι αγκάθι για το γόητρο των “ροσονέρι”, που προσπαθούν να σώσουν ό,τι σώζεται. Με την Αταλάντα ευνοήθηκαν από τη διαιτησία: Πιέστηκε η Μίλαν από την ομάδα του Μπέργκαμο, στην οποία δεν μετρήθηκε κανονικό γκολ στο 1-0 για το 1-1!

Οι Μιλανέζοι πήραν ενέργεια από την αλλαγή του Μπαλοτέλι και την καταπληκτική απόδοση του Κακά (έφτασε τα 101 γκολ με τη φανέλα τους), κατακτώντας σπουδαίο “τρίποντο”. Επιθετικά ήταν καλοί και με τη Σασσουόλο θα βγάλουν φάσεις. Νίκη τους με άνετο σκορ είναι η επιλογή μας, επομένως και το Over 2,5 μπορεί ν’ ακολουθήσει. Το Over 2,5 θα βάλουμε στο Ομόνοια-Απόλλωνας Λεμεσού, ακολουθώντας τον μπούσουλα ότι στα βαθμολογικά ντέρμπι στην Κύπρο βλέπουμε τέρματα. Το Σάββατο (11/1), για παράδειγμα, το ΑΕΚ Λάρνακας-ΑΠΟΕΛ έμεινε στο 1-1 από το 31′ κι αν έληγε 3-3, βάσει εικόνας αγώνα, κανείς δεν θα μπορούσε να πει τίποτε.

ΠΟΝΤΑΡΙΣΜΑ

219. ΟΜΟΝΟΙΑ – ΑΠΟΛΛΩΝ ΛΕΜΕΣΟΥ: OVER 2,5 (1,85)
226. AΠΟΛΛΩΝ ΣΜΥΡΝΗΣ – ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ: 2 (2,85)
247. ΣΑΣΣΟΥΟΛΟ – ΜΙΛΑΝ: 2 (1,60) / OVER 2,5 (1,65)

Στείλτο :

Τα σχόλια στο συγκεκριμένο άρθρο είναι κλειστά.