Είστε εδώ : Αρχική > Ο Σημαδεμένος > Βήμα πρόκρισης για Ολυμπιακό και ΤΣΣΚΑ

Βήμα πρόκρισης για Ολυμπιακό και ΤΣΣΚΑ

euroleague23-1-14Συγχαρητήρια σε όσους εμπιστεύτηκαν τις επιλογές μας εχθές Τετάρτη. Προβλέψαμε τον άσσο της Σάντερλαντ και το τεράστιο διπλό της Μάντσεστερ Σίτι ενώ μονάδα πληρωθήκαμε την αναβολή του αγώνα Σέφιλντ Γιουνάιτεντ – Πιτέρμπορο. Στον κουμπαρά το χρήμα και πάμε για άλλα σήμερα. Μπασκετικές οι σημερινές μας επιλογές καθώς οι τρεις επιλογές του κουπονιού στο ποδόσφαιρο μας αφήνουν παντελώς αδιάφορους στοιχηματικά. Ξεκινάμε με το over στον Πειραιά με τον Ολυμπιακό να δείχνει ικανός να ξεπεράσει το εμπόδιο της Μάλαγα εντός έδρας, over στο Μόναχο ανάμεσα σε Μπάγερν και ΤΣΣΚΑ ενώ προβάδισμα θα δώσουμε και στην Φενέρ που θέλει νίκη μέσα στο Μιλάνο για να μείνει ζωντανή στην υπόθεση πρόκριση. Ας δούμε αναλυτικά τις σημερινές μας προβλέψεις.

Ολυμπιακός – Μάλαγα: Ο πρωταθλητής Ευρώπης Ολυμπιακός καλείται να ξεπεράσει το εμπόδιο της Μάλαγα στο ΣΕΦ για να επιστρέψει σε τροχιά πρόκρισης. Οι ερυθρόλευκοι μετά την εμφάνιση στη Βιτόρια και τη νίκη τους επί της Λαμποράλ Κούτσα έδειξαν ότι ξεπέρασαν την κοιλιά των προηγούμενων εβδομάδων. Δυνατοί στην έδρα τους μπορούν να ανεβάσουν ψηλά τον δείκτη του σκορ. Η Μάλαγα από την άλλη δεν θα πετάξει λευκή πετσέτα. Ισοβαθμεί με τον Ολυμπιακό και σε περίπτωση νίκης αποκτά τεράστιο προβάδισμα στην υπόθεση πρόκριση. Είναι ομάδα που έχει σκορ και μπορεί να ακολουθήσει τους ερυθρόλευκους στο ματς. Τα 8 από τα 10 παιχνίδια μεταξύ των δύο ομάδων έχουν πάει πάνω από τους 150 πόντους και κάτι ανάλογο περιμένουμε απόψε.

Μπάγερν – ΤΣΣΚΑ Μόσχας: Η ήττα από την Γαλατά εντός έδρας μάλλον χάλασε τα σχέδια των Γερμανών. Δύο σερί αρνητικά αποτελέσματα για την ομάδα του Πέσιτς, την έχουν περιορίσει στη μέση της βαθμολογίας του ομίλου και αν θέλει να συνεχίσει θα πρέπει να κάνει την υπέρβαση κόντρα στην ΤΣΣΚΑ. Οι Γερμανοί δουλεύουν πραγματικά καλά στην επίθεση και αυτό είναι το δυνατό τους κομμάτι. Απέναντί τους βρίσκουν την ΤΣΣΚΑ που προέρχεται από νίκη επί της Φενέρ για την Euroleague και θέλουν να καθαρίζουν την υπόθεση πρόκριση από νωρίς. Ανοικτό παιχνίδι που θα κριθεί στην επίθεση και το 150 είναι ένα όριο που μπορεί να ξεπεραστεί.

Μιλάνο – Φενέρμπαχτσε: Νίκη και μόνο νίκη θέλει η Φενέρ μέσα στην Ιταλία για να μείνει ζωντανή στην υπόθεση πρόκριση. Η ομάδα του Ομπράντοβιτς πήρε βαθιά ανάσα με τη νίκη της επί του Παναθηναϊκού στην Τουρκία όμως από μόνο του το αποτέλεσμα δεν φτάνει για να της δώσει την πρόκριση. Οι Τούρκοι πρέπει να ανεβάσουν ρυθμούς και στο Μιλάνο θα πρέπει να αντέξουν στην πίεση που θα τους ασκηθεί. Διαθέτουν εμπειρία και μπορούν να πάρουν ένα σημαντικό αποτέλεσμα. Το Μιλάνο στηρίζει πολλά στην έδρα του και το απέδειξε κόντρα στον Ολυμπιακό. Δε θα είναι εύκολος αντίπαλος καθώς κυνηγάει και αυτό την πρόκριση. Θεωρούμε πως θα μιλήσει η εμπειρία των φιλοξενούμενων και θα βγει το διπλό με handicap -1.5 πόντους.

ΠΟΝΤΑΡΙΣΜΑ

736. ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ – ΜΑΛΑΓΑ: OVER 150.5 (1.80)
735. ΜΠΑΓΕΡΝ – ΤΣΣΚΑ ΜΟΣΧΑΣ: OVER 149.5 (1.80)
737. ΜIΛΑΝΟ (+1,5) – ΦΕΝΕΡΜΠΑΧΤΣΕ: 2 (1.75)

Στείλτο :

Τα σχόλια στο συγκεκριμένο άρθρο είναι κλειστά.