Είστε εδώ : Αρχική > Ο Σημαδεμένος > Μεγάλα φαβορί Μιλάνο και ΤΣΣΚΑ Μόσχας…

Μεγάλα φαβορί Μιλάνο και ΤΣΣΚΑ Μόσχας…

basket5-12-13Είναι μία καλή εβδομάδα αυτή που διανύουμε, μια και βγαίνουν σερί ταμεία και στο pontarisma και στην Espresso (στο χόκεϊ) και στο Novasports 6, ενώ άλλη μία επιτυχία στις “Προβλέψεις” είναι γεγονός μια και αποτελέσαμε το μόνο στοιχηματικό έντυπο που έδωσε “Χ” το Τσέλσι-Γουέστ Χαμ (απόδοση 6,35), το οποίο, με κόπο και με πόνο βέβαια, βγήκε. Tην Τετάρτη (29/1) βγήκε η δυάδα μας με “1” Σάντερλαντ και Under Τσέλσι-Γουέστ Χαμ, επομένως μπαίνουμε στην Πέμπτη (30/1) με όρεξη και με Ευρωλίγκα. Πέμπτη αγωνιστική των ομίλων του Top-16 και όσο παιρνούν οι εβδομάδες, το πράγμα σοβαρεύει.

Η διαφορά Ολυμπιακού και Μάλαγα είναι μεγάλη, με το μεταξύ τους πρώτο ματς για το πέμπτο γκρουπ να είναι ιδιαιτέρως κρίσιμο μια και οι δύο ομάδες βρίσκονται στο 2-2. Η Ουνικάχα έχει κάνει ήδη μία ζημιά εκτός έδρας (στο 72-74 με την Έφες), ενώ τα 2 από τα 4 παιχνίδια της ως τώρα, στη φάση αυτή της Ευρωλίγκας, έχουν κριθεί σε διαφορά 2-4 πόντων! Κέρδισε την Ούλκερ/Φενέρ εντός με +14 (89-75) και μόνη παραφωνία είναι το -14 από τη Λαμποράλ εντός (79-93). Η ομάδα του Γιώργου Μπαρτζώκα προέρχεται από τη μεγάλη νίκη στη Βιτόρια επί της Κούτσα (70-89), αλλά στο ματς της Basket League (83-73) με τον Ηλυσιακό… κύλησε ξανά στις μέτριες εμφανίσεις.

Είχε καλύτερο παίκτη τον νεοφερμένο Τζαμάριο Μουν, που έδειξε σημαντικές ικανότητες αλλά δεν υπολογίζεται ως τον δεύτερο γύρο των ομίλων της Ευρωλίγκας, μια και δεν δηλώθηκε εξ αρχής του Top-16. Συμπέρασμα: Ο Ολυμπιακός θα κερδίσει, αλλά το +8,5 της Μάλαγα είναι μεγάλο. Δεδομένα θα πουλήσει ακριβά το τομάρι της η ισπανική ομάδα. Συμπληρωματικά υπάρχουν δύο ακόμη σημεία με καλές πιθανότητες επιβεβαίωσης και… λάθος χάντικαπ: Μικρό το +5,5 της Μπάγερν, +1,5 το αβαντάζ της Μιλάνο που είναι φαβορί με τη Φενέρμπαχτσε!

Η ΤΣΣΚΑ εννοείται πώς δεν έχει εξασφαλίσει τη δυάδα στο έκτο γκρουπ και μην ξεχνάμε πώς είναι η ομάδα που έσπασε το φετινό αήττητο της Ρεάλ σε όλες τις διοργανώσεις. Πολύ μικρό το χάντικαπ των Βαυαρών, που είναι άβγαλτοι σ’ αυτά τα ματς και δεν βλέπω να συνεχίζουν για πολύ να στέκονται όρθιοι. Στο Μιλάνο-Φενέρ φαβορί είναι οι Ιταλοί και όχι οι Τούρκοι. Επομένως το αβαντάζ είναι βαλμένο ανάποδα. Το ότι κέρδισε η Φενέρ τον Παναθηναϊκό, που εκτέλεσε σαράντα τρίποντα, δεν λέει και τίποτε!

ΠΟΝΤΑΡΙΣΜΑ

735. ΜΠΑΓΕΡΝ (+5,5) – ΤΣΣΚΑ ΜΟΣΧΑΣ: 2 (1,75)
736. ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ – ΜΑΛΑΓΑ (+8,5): 2 (1,80)
737. ΜΙΛΑΝΟ (+1,5) – ΟΥΛΚΕΡ/ΦΕΝΕΡΜΠΑΧΤΣΕ: 1 (1,80)

Επιμέλεια: Λάμπρος Γκαραγκάνης

Στείλτο :

Τα σχόλια στο συγκεκριμένο άρθρο είναι κλειστά.