Είστε εδώ : Αρχική > Ο Σημαδεμένος > Μπήκε σφήνα η Γουέστ Χαμ για Μήτρογλου!

Μπήκε σφήνα η Γουέστ Χαμ για Μήτρογλου!

mitrogloyΑπρόσμενη εξέλιξη τείνει να πάρει η μεταγραφή του Κώστα Μήτρογλου στη Φούλαμ. Σύμφωνα με δημοσιεύματα του αγγλικού Τύπου η Γουέστ Χαμ πάει να… σαμποτάρει τη μετακίνηση του Έλληνα επιθετικού από τον Ολυμπιακό στους “κότατζερς” και να εντάξει στο δυναμικό της τον Έλληνα μπόμπερ. Η είδηση έσκασε τα ξημερώματα της Παρασκευής (31/1), στην Deadline Day των μεταγραφών στο Νησί, την ώρα που λογικά ο Μήτρογλου είχε περάσει ιατρικές εξετάσεις από τη Φούλαμ.

Τα οικονομικά μεγέθη της προτεινόμενης συμφωνίας, από την πλευρά των “σφυριών”, δεν έχουν γίνει γνωστά, όμως όπου υπάρχει καπνός υπάρχει σίγουρα και φωτιά. Το γεγονός ότι και η Γουέστ Χαμ είναι λονδρέζικη παίζει το ρόλο του και είναι αρκετά εύκολο να χαλάσει τη μετακίνηση, αφού όλο το… παιχνίδι γίνεται στην πρωτεύουσα της Αγγλίας! Η ομάδα του Σαμ Άλαρνταϊς ψάχνει επιθετικό, αν και ο Άγγλος προπονητής είχε προ ημερών δηλώσει πώς οι δανεισμοί των Νοτσερίνο και Μποριέλο είναι οι τελευταίες κινήσεις υψηλού επιπέδου. Θυμίζουμε πώς ακριβώς ένα χρόνο πριν η ΚΠΡ χάλασε τη μεταγραφή του Λοΐκ Ρεμί από τη Μαρσέιγ στη Νιούκαστλ.

Ο Γάλλος επιθετικός έφυγε από τη Μασσαλία για να ενταχθεί στο δυναμικό των “magpies”, αλλά λίγο πριν περάσει ιατρικά τεστ έσκασε πρόταση από τους Λονδρέζους. Η πλευρά Ρεμί και η Μαρσέιγ προτίμησαν την Κουίνς Παρκ Ρέιντζερς. Ανεξάρτητα κι αν τελικά, μετά τον υποβιβασμό τους, τον δάνεισαν στη Νιούκαστλ! Μεγάλο ρόλο θα παίξει η στάση του Ολυμπιακού πάντως που έχει δώσει ήδη τα χέρια με τη Φούλαμ.

Επιμέλεια: Λάμπρος Γκαραγκάνης

Στείλτο :

Τα σχόλια στο συγκεκριμένο άρθρο είναι κλειστά.