Είστε εδώ : Αρχική > Ο Σημαδεμένος > «Διπλά» με ρίσκο και… ημίχρονο στη Γαλλία!

«Διπλά» με ρίσκο και… ημίχρονο στη Γαλλία!

cavaniΠολύ μεγάλο ενδιαφέρον παρουσιάζουν οι σημερινοί αγώνες στη Β’ κατηγορία της Γαλλίας, αλλά και το Παρί – Μπορντό, που «ανοίγει την αυλαία» της Α’. Η στοιχηματική μας προσέγγιση έχει κι απόψε μεγάλο ρίσκο.

Κλερμόν – Αρλ: Αντιστρόφως ανάλογη είναι η αγωνιστική εικόνα των δύο ομάδων, τον τελευταίο καιρό. Η Κλερμόν δεν κατάφερε να νικήσει σε κανένα από τα τρία τελευταία ματς, ενώ η Αρλ παραμένει αήττητη για οχτώ αγώνες.

Βεβαίως, εκτός έδρας δεν είναι όσο δυνατή θα έπρεπε, αν και δεν έχει χάσει ποτέ στο γήπεδο της Κλερμόν (δύο νίκες, μία ισοπαλία). Ως η πιο λογική επιλογή φαντάζει η ισοπαλία, όμως εμείς θα πάμε στην Αρλ.

Νιμ – Τουρ: Η γηπεδούχος άλλαξε προπονητή τα Χριστούγεννα και στο 2014 δείχνει ορισμένα καλά στοιχεία.

Απέναντι στην Τρουά πάντως, φάνηκε λίγη. Η Τουρ από την άλλη, κάνει πορεία πρωταθλητισμού. Βρίσκεται στην 4η θέση κι αν περάσει νικηφόρα από το Νότο, θα μπει πλέον πολύ δυνατά στο κόλπο της ανόδου.

Επιπλέον, δεν έχει χάσει σε καμία από τις έξι τελευταίες της «επισκέψεις» (από το 2005 και μετά) στο γήπεδο της Νιμ.

Παρί – Μπορντό: Η γηπεδούχος σαφώς και ξεκινάει ως φαβορί. Ωστόσο, δεν βρίσκεται σε καθόλου καλή κατάσταση.

Μετά την εντός έδρας ήττα από τη Μονπελιέ (2-1) στο Κύπελλο, ακολούθησε μία ακόμη «γκέλα», αυτή με την Γκινγκάμπ (1-1 εκτός, ισοφάρισε στο 87’). Η Παρί δεν βρίσκεται σε καλή κατάσταση κι είναι φανερά κουρασμένη, ενώ την Τρίτη έχει να παίξει εκτός με τη Ναντ, στον ημιτελικό του Λιγκ Καπ. Λογικά, θα τη νικήσει την Μπορντό, αλλά μάλλον θα δυσκολευτεί. Μάλλον θα «καθαρίσει» στο β’ μέρος του αγώνα.

ΠΟΝΤΑΡΙΣΜΑ

104. ΚΛΕΡΜΟΝ – ΑΡΛ: 2 (2,95)
105. ΝΙΜ – ΤΟΥΡ: 2 (2,95)
116. ΠΑΡΙ – ΜΠΟΡΝΤΟ: Χ ΗΜΙΧΡ. (2,80)

Στείλτο :

Τα σχόλια στο συγκεκριμένο άρθρο είναι κλειστά.