Είστε εδώ : Αρχική > Ηλίας Ζυματούρας > Επιλογές και στα δύο ματς της Χιλής…

Επιλογές και στα δύο ματς της Χιλής…

chile234Πως να… χαλάσει ο «άσος» της Κονσεπσιόν; Μόνο αν… ξυπνήσει από τον λήθαργο η Εβερτον.

Πάντως κάτι τέτοιο δεν προκύπτει από πουθενά. Η φιλοξενούμενη δεν έδειξε σε κανένα ματς του Κλαουσούρα σημάδια… ζωής. Άλλαξε προπονητή αλλά μία από τα… ίδια και στο ματς με την Ο’ Χίγκινς (αν εξαιρέσουμε ένα 10λεπτο στο α’ μέρος).

Από τις ευχάριστες εκπλήξεις, της εκκίνησης, η Κονσεπσιόν έχει τον πρώτο λόγο. «Παρανοϊκές» οι αποδόσεις στο «ζευγάρι» Κατόλικα – Παλεστίνο:

Από τη μία η γηπεδούχος «ψάχνεται» και από την άλλη η Παλεστίνο παίζει με άγνοια κινδύνου δεν χάνει, έχει «φρεσκάδα» και καλή ψυχολογία. Μπορεί να σκοράρει τουλάχιστον μία φορά, ποντάρουμε στο Goal – Goal.

122. ΚΟΝΣΕΠΣΙΟΝ – ΕΒΕΡΤΟΝ (1,60 – 3,60 – 4,00)

ΚΟΝΣΕΠΣΙΟΝ: Πρώτη και… σκληρή ήττα στο «ντέρμπι κορυφής» της περασμένης Παρασκευής από την Παλεστίνο. «Σκληρή» γιατί δέχθηκε το γκολ στο 94′, όταν όλοι περίμεναν το σφύριγμα της λήξης, ενώ νωρίτερα είχε δύο ευκαιρίες για το 0-1. Για ένα ακόμη ματς είχε συνοχή στη μεσαία γραμμή, μάλιστα «κυριάρχησε» στην κατοχή (56-44) και στα κόρνερ (10-6). Αμφίβολος ο Ντίας (στ. 3/0). Στα 8 τελευταία εντός «μετράει» 5-2-1.

ΕΒΕΡΤΟΝ: Ηταν ανταγωνιστική για ένα ημίχρονο (στο α’, όταν έχασε 2 τεράστιες ευκαιρίες με τον Ντανόσο) στο ντεμπούτο του τεχνικού Ακόστα, κόντρα στην Ο’ Χίγκινς. «Βουλιάζει» βαθμολογικά (4 ήττες, χωρίς γκολ), ο Ακόστα μετά το ματς κατηγόρησε τον προκάτοχό του (Λαμπρούνα) ότι… έκαψε τους παίκτες και γι’ αυτό «εξαφανίστηκαν» στην επανάληψη (0-1 στο 47′ και 0-2 στο 69′). Αμφίβολος ο ηγετικός φορ Ντανόσο, με χτύπημα στο κεφάλι. Αν συνυπολογίσουμε και το Απερτούρα «μετράει» 6 σερί ήττες με γκολ 2-15.
123. ΟΥΝ. ΚΑΤΟΛΙΚΑ – ΠΑΛΕΣΤΙΝΟ (1,55 – 3,65 – 4,25)

ΚΑΤΟΛΙΚΑ: Καλύτερη στον ημιτελικό Κυπέλλου στην έδρα της Ουατσιπάτο, όμως έχασε (1-0), αφού σε όλες σχεδόν τις ευκαιρίες της ο αντίπαλος γκολκίπερ Χιμένες ήταν σε ετοιμότητα! Είχε προηγηθεί η… γκέλα με την Αουνταξ, εν πολλοίς πλήρωσε την κόκκινη του γκολκίπερ Τοσέλι (στο 50′ ενώ κέρδιζε 1-0). Καρπώθηκε 3,5 εκ. δολάρια από την πώληση του σκόρερ Καστίγιο (17/6) στη Μπριζ. Τιμωρημένος ο Τοσέλι (τ. 4/0), θα παίξει ο… επικίνδυνος Κοστάνσο (πρώην Ολυμπιακού).

ΠΑΛΕΣΤΙΝΟ: «Τρελαίνει… κόσμο», βρίσκεται χέρι – χέρι με την Κόλο Κόλο στην κορυφή. Στο πρώτο «κρας τεστ» χωρίς τον ηγετικό φορ Γκουτιέρες (που αποχώρησε) είχε… υπομονή και δικαιώθηκε με γκολ στο 94′ (1-0 την Κονσεπσιόν). Το ματς ήταν μοιρασμένο και απείλησε και κινδύνευσε από την αντίπαλό της. «Εγωιστής» ο τεχνικός Αστρόγκα είπε ότι «έχασε η ομάδα με το… λάθος στήσιμο στο γήπεδο». Ισως πάρουν χρόνο οι νεοφερμένοι Ράμος (ε.) και Λατότε (ε.). Αμφίβολος ο Ορτίς (α. 3/0).

ΠΟΝΤΑΡΙΣΜΑ

122. ΚΟΝΣΕΠΣΙΟΝ – ΕΒΕΡΤΟΝ 1 (1,60)
123. ΚΑΤΟΛΙΚΑ – ΠΑΛΕΣΤΙΝΟ G/G (1,65)

Στείλτο :

Τα σχόλια στο συγκεκριμένο άρθρο είναι κλειστά.