Είστε εδώ : Αρχική > Ο Σημαδεμένος > Οι αριθμοί… οδηγούν στα γκολ

Οι αριθμοί… οδηγούν στα γκολ

goal123Κλασικό το κουπόνι της Παρασκευής, με αγώνες κυρίως από τις… μικρές κατηγορίες Γαλλίας και Ολλανδίας. Ξεχωρίζουν τα ματς Μπραουνσβάιγκ – Ντόρτμουντ και Παρί – Μπορντό, σε Μπουντεσλίγκα και Σαμπιονά αντίστοιχα.

«Διέξοδο» βρίσκουμε στα γκολ και η βασική μας «τριάδα» θα βασιστεί στη στατιστική, επιλέγοντας το Goal – Goal στο ματς Μπεσίκτας – Καϊσέρι Ερσίγεσπορ και τα Over στα παιχνίδια Νιμ – Τρουά, Σάουθεντ – Νιούπορτ.

Στο «Ολυμπιακό Στάδιο» της Κωνσταντινούπολης η Μπεσίκτας φιλοξενεί την Καϊσέρι Ερσίγεσπορ. Οι γηπεδούχοι ψάχνουν μία καλή εμφάνιση για να «ζεστάνουν» τον κόσμο τους, αλλά στην άμυνα έχουν «θέμα» Είναι χαρακτηριστικό ότι δέχτηκαν γκολ και στα 8 τελευταία ματς στο πρωτάθλημα. Από την άλλη, σε κακή κατάσταση βρίσκεται η Καϊσέρι (προέρχεται από 6 σερί ήττες), που δεν «κλείνεται» συνήθως, ενώ έφερε 5 Goal – Goal στα 6 πιο πρόσφατα ματς.

Στην Β’ Γαλλίας, η Νιμ σκόραρε και δέχτηκε γκολ στα 7 πιο πρόσφατα ματς και υποδέχεται τη Τουρ, που από τα 11 τελευταία επίσημα παιχνίδια, τα 10 ήρθαν Over. Προβλέπεται… ανοικτό παιχνίδι.

Με τους αριθμούς και στην Β’ Αγγλίας, η Σάουθεντ, έχοντας 18 Over και 9 μόλις Under, έπειτα από 27 αγωνιστικές, φιλοξενεί τη Νιούπορτ, που και στα 3 τελευταία της ματς στο πρωτάθλημα σημειώθηκαν πάνω από 2,5 γκολ.

ΠΟΝΤΑΡΙΣΜΑ

100 ΜΠΕΣΙΚΤΑΣ – ΚΑΪΣΕΡΙ ΕΡΣΙΓΕΣΠΟΡ G/G (1,65)
105 NIM – ΤΟΥΡ OVER (1,80)
119 ΣΑΟΥΘΕΝΤ – ΝΙΟΥΠΟΡΤ OVER (1,80)

Στείλτο :

Τα σχόλια στο συγκεκριμένο άρθρο είναι κλειστά.